REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

10 ani garantie pentru aspiratoarele Miele Complete C3”

 

 

 

Art. 1. Organizatorul campaniei                            

Art.1.1. Campania “10 ani garantie pentru aspiratoarele Miele Complete C3” este organizata de S.C. MIELE APPLIANCES S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Piata Presei Libere, nr. 3-5, J40/3702/2014, cod unic de inregistrare RO 22053790, cont bancar nr. RO20BACX0000000917680000 deschis la Unicredit Tiriac Bank – Sucursala Brasov.

Art.1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, obligatoriu pentru toti participantii.

Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

                                                                                 

Art. 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art.2.1. Campania promotionala poarta denumirea “10 ani garantie pentru aspiratoarele  Miele Complete C3”.

Art.2.2. Campania promotionala se desfasoara incepand cu data de 01.11.2014 pe perioada nedeterminata in toate magazinele din Romania care comercializeaza produse Miele si care au agreat sa se alature campaniei.

Art.2.3. Organizatorul se obliga sa informeze din timp atat clientii sai finali cat si partenerii in legatura cu data de incheiere a acestei campanii, in cazul in care va lua decizia de a o incheia.

 

Art. 3. Produse participante la campanie

Art.3.1. Obiectul campaniei il reprezinta toate aspiratoarele Miele din gama Complete C3.

 

Art.4. Dreptul si conditiile de participare

Art.4.1. De aceasta campanie poate beneficia orice persoana fizica avand domiciliul stabil in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse ce fac obiectul acestei campanii in perioada mentionata.

Art.4.2. Produsele ce fac obiectul acestei campanii sunt create pentru uz caznic. Din acest motiv campania nu se adreseaza si persoanelor juridice.

 

Art.5. Modul de desfasurare a campaniei promotionale

Art.5.1. Produsul beneficiaza de 2 ani garantie de producator si 8 ani garantie acordata prin Miele Service Zertifikat in urma completarii si inregistrarii formularului de inscriere.

Art.5.2. Pentru a beneficia de cei 10 ani garantie (2 ani + 8 ani) clientul trebuie sa completeze si sa trimita formularul de inscriere la aceasta campanie in maxim 60 zile de la achizitionarea produsului.

Art.5.3. Completarea si trimiterea formularului se poate face:

a)    Online, la adresa https://www.miele.ro/domestice/inregistrarea-garantiei-3381.htm

b)    Prin e-mail la adresa mieleinfo@ro.miele.com.

Formularul se poate descarca pentru a fi tiparit de la adresa https://shop.miele.ro/aspiratoare/seria-complete-c3

Sau

https://shop.miele.ro/userfiles/9f07012f-2e3d-464f-99df-a7411b942fb5/File/Formular_garantie_Miele_10_ani!.doc

c)    Prin posta/curierat la adresa Piata Presei Libere, nr 3-5, cladirea City Gate, Turnul Sudic, Parter, Bucuresti, Romania.

                                                                                                                  

Art.6. Taxe si impozite

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.

Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

 

Art.7. Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Art.8. Intreruperea campaniei promotionale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazine, etc.).

 

Art.9. Regulamentul campaniei promotionale

Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit in magazinele participante si pe site-ul https://shop.miele.ro/ pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Orice informatii suplimentare privind campania promotionala “10 ani garantie pentru aspiratoarele Miele Complete C3” pot fi solicitate la adresa: de S.C. MIELE APPLIANCES S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Piata Presei Libere, nr. 3-5 sau pe e-mail la mieleinfo@ro.miele.com.

 

Art.10. Date cu caracter personal

Societatea MIELE Appliances SRL. se angajeaza, in conformitate cu legislatia in vigoare, sa pastreze siguranta datelor cu caracter personal ale posesorilor de aparatura. Aceste date pot fi folosite doar in scopurile mentionate in prezentul contract si pentru arhiva societatii MIELE Appliances SRL., astfel incat sa poata fi utilizate pentru servicii care vor fi disponibile in viitor. Datele cu caracter personal nu vor fi predate catre terte persoane, in niciun scop, cu exceptia cazului in care societatea MIELE Appliances SRL este obligata in acest sens prin decizie judecatoreasca sau prin alta modalitate legala.

  

S.C. MIELE APPLIANCES S.R.L.