Retur gratuit în 45 de zile pentru produsele livrate de Flanco Smart Discounter

Retur Gratuit 45 de zile

Click pentru mai multe detalii

Garantie Extinsa

Flanco iti garanteaza 5 zile pentru repararea produsului

Solutii de plata

Cele mai eficiente solutii de plata

Credit Online

Credit online, simplu si rapid

Livrare Oriunde

Livram pana la usa casei tale. Atat de confortabil

Rezervare Online

Rezervi online si ridica produsul din cel mai apropiat magazin

Verificare Colet

La Flanco esti sigur ca primesti ce ai comandat
noutati noutati

La Flanco, îți oferim soluții personalizate pentru nevoile afacerii tale, punând accent pe calitate, inovație și satisfacția clienților noștri.

Cum poti intra in legatura cu noi?

Ne gasesti si la numarul de telefon : 021.9344 sau la adresa de e-mail [email protected]

 

Ce este Flanco corporate?

Flanco Corporate este echipa dedicata vanzarilor B2B : companii private, institutii publice sau profesii liberale – cu bugete de achizitii anuale de cel putin 100.000 lei. Divizia specializata vanzarilor B2B iti pune la dispozitie : manager de cont dedicat, cu solutii personalizate cerintelor tale, cu termene de plata avantajoase.
     

Cum te poate ajuta Flanco Corporate sa-ti cresti afacerea?


 

SmartCredit pentru persoane juridiceObtine pana la 124.000 RON pentru a da o noua viata afacerii tale cu doar cateva documente pentru analiza si noi ne ocupam cu restul!

 

 

Limita de credit adaptata afacerii talePentru ca nu stii niciodata cand pot aparea oportunitati interesante, vei avea la noi o limita de credit. Sa poti sa fructifici oportunitatile cu usurinta.

 termen preferential de plata

 

La Flanco iti permiti ce e mai bun! Ai termen de plata preferentialStim ca uneori, intre momentul in care ai nevoie de un anume echipament si momentul in care acesta incepe sa produca venituri, poate trece o buna bucata de timp. Asa ca iti oferim termene de plata care iti permit sa pui echipamentele la treaba si sa platesti pentru ele atunci cand iti cade cel mai bine.

  

Servicii profesionale de instalarePentru produsele din portofoliul nostru care necesita instalare, tehnicienii nostri iti stau la dispozitie cu expertiza necesara. Dar si cu flexibilitatea de a-si plia programul dupa al tau, in asa fel incat sa minimizeze perturbarile de activitate.

 

servicii de instalareCum te ajutam ca gestiunea afacerii tale sa devina mai simpla ca niciodata?


transport gratuit

 

TRANSPORT GRATUIT oriunde in RomaniaOriunde ai fi in Romania si oricate puncte de lucru ai avea, produsele si echipamentele pe care le achizitionezi de la noi vor avea intotdeauna livrare gratuita.

  

Card cadou Flanco CorporateDupa munca si rasplata! Alege sa iti rasplatesti angajatii cu un card cadou! Daca vrei sa iti surprinzi colaboratorii fara sa dai gres, ori daca ai nevoie pentru campaniile tale de marketing de premii mai speciale, cardurile cadou Flanco sunt o solutie excelenta. Putem crea impreuna regulile de folosire, de la cuantumul disponibilului pe card, la perioada de valabilitate si pana la utilizarea efectiva (transmisibilitate, tranzactii multiple sau tranzactie unica, online si/sau magazine etc.).

 

card cadouCum suntem alaturi de tine pentru eficienta 100%?


 

Suport permanent din partea echipei de Key Account Manager B2B FlancoPentru ca timpul este pretios, pentru orice informatie de care ai nevoie, nu trebuie sa mai pierzi timp, astfel ai CONSULTANTA GRATUITA de la echipa dedicata vanzarilor B2B.

 

manager de cont


one plus

 

Asistenta post-vanzare din partea echipei dedicate vanzarilor B2BSuntem la un telefon sau un mesaj distanta pentru rezolvarea oricaror situatii aparute dupa ce au ajuns la tine produsele si echipamentele achizitionate de la noi. Managerul tau de cont iti va sari in ajutor cand e vorba de pilda de garantii, de service sau de orice alte circumstante legate de folosirea produselor si echipamentelor cumparate.

  

Servicii avantajoase pentru afacerea taIti putem oferi o protectie suplimentara a investitiilor tale, prin serviciile Garantie Extinsa si Asigurare Produse.

 

 

Beneficii avantajoase pentru afacerea taBeneficiezi de facilitatea de taxare inversa in cazul anumitor produse si echipamente (telefoane mobile, laptopuri, tablete etc.) pentru valori de peste 22.500 lei la o singura achizitie.

 
Echipa Flanco SICAP(eLicitatie) iti sta dispozitie pentru achizitiile din platforma publica online


Ne gasesti in SICAP (eLicitatie),  sistemul electronic de achizitii publice din Romania, unde suntem prezenti cu o gama de peste 5.000 de produse. Raspundem imediat la solicitarile primite in SICAP, adaugand desigur ofertelor noastre aceleasi servicii de calitate, de la transportul gratuit si pana la termenele avantajoase de plata.

manager de cont


 

Servicii dedicate clientilor SICAP:- Plata OP, la termen, prin Trezorerie sau banca
- Termen de plata care sa te ajute sa iei acum produsele de care ai nevoie si sa le achiti, fara griji, cand gasesti momentul potrivit.
- Transport gratuit
- Raspuns maxim in 24h
- Prioritate in solutionarea situatiilor de service

 

Toate solutiile pentru afacerea ta, intr-un singur loc

Infrastructura IT

Software

Sisteme de calcul

Securitate

Printing

Audio-VideoServicii dedicate clientilor Business to Business:


• Account Manager dedicat


• Oferte dedicate nevoilor companiei
• Serviciu de montare componenta GRATUIT
• Key Account Manager B2B dedicat afacerii tale
• Prioritate in solutionarea situatiilor de service
• Livrare gratuita in Romania

 

Intrebari frecvente :

 • 1. CE INSEAMNA TERMENUL DE PLATA LA FLANCO, PENTRU CLIENTII B2B?

  • La o achizitie mai mare de produse/servicii, compania ta poate beneficia de plata ulterioara, la un termen agreat, in baza unui contract comercial.

 • 2. IN CAZUL LIMITEI DE CREDIT, SE PLATESTE SI DOBANDA?

  • Pentru ca linia de credit nu are fundament bancar, pentru ea nu se percepe dobanda. Este doar o limita stabilita contractual in care beneficiarul trebuie sa se incadreze. Ea poate fi modificata doar pe baza unei estimari raportate la volumul de achizitii.

 • 3. OFERTELE CORPORATE SUNT VALABILE DOAR PENTRU PERSOANE JURIDICE?

  • Da, Flanco Corporate se adreseaza doar persoanelor juridice, atat din sectorul privat, cat si din cel public.

 • 4. PENTRU A BENEFICIA DE AVANTAJELE FLANCO CORPORATE TREBUIE SA INDEPLINESC UN ANUMIT RULAJ?

  • Un client este eligibil pentru beneficiile Flanco corporate doar daca prima achizitie depaseste pragul de 15.000 Lei fara TVA sau daca volumul achizitiilor se ridica la un rulaj anual de 45.000 Lei fara TVA

 • 5. CUM PLASEZ O COMANDA DUPA CE AM SEMNAT CONTRACTUL?

  • Daca vrei sa faci o comanda pentru mai multe produse ori de o valoare mai mare, contacteaza direct Key Account Managerul care se ocupa de contul tau.

 

La Flanco, îți oferim soluții personalizate pentru nevoile afacerii tale, punând accent pe calitate, inovație și satisfacția clienților noștri.


Cum poti intra in legatura cu noi?

Ne gasesti si la numarul de telefon : 021.9344 sau la adresa de e-mail [email protected]

Ce este Flanco corporate

Flanco Corporate este echipa dedicata vanzarilor B2B : companii private, institutii publice sau profesii liberale – cu bugete de achizitii anuale de cel putin 100.000 lei. Divizia specializata vanzarilor B2B iti pune la dispozitie : manager de cont dedicat, cu solutii personalizate cerintelor tale, cu termene de plata avantajoase.

 • Cum te poate ajuta Flanco Corporate sa-ti cresti afacerea?

   

  SmartCredit pentru persoane juridice  Obtine pana la 124.000 RON pentru a da o noua viata afacerii tale cu doar cateva documente pentru analiza si noi ne ocupam cu restul!

   

  Limita de credit adaptata afacerii tale  Pentru ca nu stii niciodata cand pot aparea oportunitati interesante, vei avea la noi o limita de credit. Sa poti sa fructifici oportunitatile cu usurinta.

   

  La Flanco iti permiti ce e mai bun! Ai termen de plata preferential  Stim ca uneori, intre momentul in care ai nevoie de un anume echipament si momentul in care acesta incepe sa produca venituri, poate trece o buna bucata de timp. Asa ca iti oferim termene de plata care iti permit sa pui echipamentele la treaba si sa platesti pentru ele atunci cand iti cade cel mai bine.termen de plata

   

  Servicii profesionale de instalare  Pentru produsele din portofoliul nostru care necesita instalare, tehnicienii nostri iti stau la dispozitie cu expertiza necesara. Dar si cu flexibilitatea de a-si plia programul dupa al tau, in asa fel incat sa minimizeze perturbarile de activitate.servicii de instalare

 • Cum te ajutam ca gestiunea afacerii tale sa devina mai simpla ca niciodata?

   

  TRANSPORT GRATUIT oriunde in Romania  Oriunde ai fi in Romania si oricate puncte de lucru ai avea, produsele si echipamentele pe care le achizitionezi de la noi vor avea intotdeauna livrare gratuita.finantare

   

  Card cadou Flanco Corporate  Dupa munca si rasplata! Alege sa iti rasplatesti angajatii cu un card cadou! Daca vrei sa iti surpinzi colaboratorii fara sa dai gres, ori daca ai nevoie pentru campaniile tale de marketing de premii mai speciale, cardurile cadou Flanco sunt o solutie excelenta. Putem crea impreuna regulile de folosire, de la cuantumul disponibilului pe card, la perioada de valabilitate si pana la utilizarea efectiva (transmisibilitate, tranzactii multiple sau tranzactie unica, online si/sau magazine etc.).livrare gratuita

 • Cum suntem alaturi de tine pentru eficienta 100%?

   

  Suport permanent din partea echipei de Key Account Manager B2B Flanco  Pentru ca timpul este pretios, pentru orice informatie de care ai nevoie, nu trebuie sa mai pierzi timp, astfel ai CONSULTANTA GRATUITA de la echipa dedicata vanzarilor B2B.noutati

   

  Asistenta post-vanzare din partea echipei dedicate vanzarilor B2B  Suntem la un telefon sau un mesaj distanta pentru rezolvarea oricaror situatii aparute dupa ce au ajuns la tine produsele si echipamentele achizitionate de la noi. Managerul tau de cont iti va sari in ajutor cand e vorba de pilda de garantii, de service sau de orice alte circumstante legate de folosirea produselor si echipamentelor cumparate.asistenta post-vanzare

   

  Servicii avantajoase pentru afacerea ta  Iti putem oferi o protectie suplimentara a investitiilor tale, prin serviciile Garantie Extinsa si Asigurare Produse

   

  Beneficii avantajoase pentru afacerea ta  Beneficiezi de facilitatea de taxare inversa in cazul anumitor produse si echipamente (telefoane mobile, laptopuri, tablete etc.) pentru valori de peste 22.500 lei la o singura achizitie.

 • Echipa Flanco SICAP(eLicitatie) iti sta dispozitie pentru achizitiile din platforma publica online

   
  Ne gasesti in SICAP (eLicitatie),  sistemul electronic de achizitii publice din Romania, unde suntem prezenti cu o gama de peste 5.000 de produse. Raspundem imediat la solicitarile primite in SICAP, adaugand desigur ofertelor noastre aceleasi servicii de calitate, de la transportul gratuit si pana la termenele avantajoase de plata.noutati

   

  Servicii dedicate clientilor SICAP:  - Plata OP, la termen, prin Trezorerie sau banca
  - Termen de plata care sa te ajute sa iei acum produsele de care ai nevoie si sa le achiti, fara griji, cand gasesti momentul potrivit.
  - Transport gratuit
  - Raspuns maxim in 24h
  - Prioritate in solutionarea situatiilor de service


Toate solutiile pentru afacerea ta, intr-un singur loc

Infrastructura IT

Software

Sisteme de calcul

Securitate

Printing

Audio-VideoServicii dedicate clientilor Business to Business:


• Account Manager dedicat


• Oferte dedicate nevoilor companiei
• Serviciu de montare componenta GRATUIT
• Key Account Manager B2B dedicat afacerii tale
• Prioritate in solutionarea situatiilor de service
• Livrare gratuita in Romania

 

Intrebari frecvente :

 • 1. CE INSEAMNA TERMENUL DE PLATA LA FLANCO, PENTRU CLIENTII B2B?

  • La o achizitie mai mare de produse/servicii, compania ta poate beneficia de plata ulterioara, la un termen agreat, in baza unui contract comercial.

 • 2. IN CAZUL LIMITEI DE CREDIT, SE PLATESTE SI DOBANDA?

  • Pentru ca linia de credit nu are fundament bancar, pentru ea nu se percepe dobanda. Este doar o limita stabilita contractual in care beneficiarul trebuie sa se incadreze. Ea poate fi modificata doar pe baza unei estimari raportate la volumul de achizitii.

 • 3. OFERTELE CORPORATE SUNT VALABILE DOAR PENTRU PERSOANE JURIDICE?

  • Da, Flanco Corporate se adreseaza doar persoanelor juridice, atat din sectorul privat, cat si din cel public.

 • 4. PENTRU A BENEFICIA DE AVANTAJELE FLANCO CORPORATE TREBUIE SA INDEPLINESC UN ANUMIT RULAJ?

  • Un client este eligibil pentru beneficiile Flanco corporate doar daca prima achizitie depaseste pragul de 15.000 Lei fara TVA sau daca volumul achizitiilor se ridica la un rulaj anual de 45.000 Lei fara TVA

 • 5. CUM PLASEZ O COMANDA DUPA CE AM SEMNAT CONTRACTUL?

  • Daca vrei sa faci o comanda pentru mai multe produse ori de o valoare mai mare, contacteaza direct Key Account Managerul care se ocupa de contul tau.Cum poti intra in legatura cu noi?

Ne gasesti si la numarul de telefon : 021.9344 sau la adresa de e-mail [email protected]

Politica Cookie

La Flanco dorim sa cream o viata cat mai usoara si mai frumoasa oamenilor prin intermediul noutatilor tehnologice. Iata de ce, pentru a-ti oferi o experienta placuta si personalizata, folosim cookies atunci cand navighezi pe site-ul flanco.ro. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite.Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.

Setari

Inapoi
Marketing
Statistica

Politica Cookie

La Flanco dorim sa cream o viata cat mai usoara si mai frumoasa oamenilor prin intermediul noutatilor tehnologice. Iata de ce, pentru a-ti oferi o experienta placuta si personalizata, folosim cookies atunci cand navighezi pe site-ul flanco.ro. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite.Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.

Setari

Inapoi

Nu sunt cookie-uri disponibile