Beneficiezi de rate fara dobanda prin Bonus Card!

 

Bonus Card de la Garanti BBVA, primul card de credit cu cip din Romania, iti ofera posibilitatea de a face cumparaturi online pe www.flanco.ro sau in orice magazin Flanco.

 

In plus, cu cat vei utiliza mai mult Bonus Card pentru platile tale, cu atat vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valoreaza 1 leu si poate fi utilizat la tranzactiile viitoare.

 

Cu Bonus Card, poti face cumparaturi online extra-sigure, avand la dispozitie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta iti permite sa confirmi toate platile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tau. Pentru orice tranzactie online primesti notificare SMS. Astfel, stii mereu ce sume se tranzactioneaza cu cardul tau.

 

Pentru tranzactiile in magazine fizice, platesti rapid prin simpla apropiere a cardului de un POS/terminal cu functionalitate Contactless, fara introducerea codului PIN pentru tranzactiile de pana la 100 lei.

 

 

Exemplu de selectare a numarului de rate din cosul de cumparaturi:

Nu ai inca Bonus Card? Aplica direct online pe bonuscard.ro sau suna la Serviciul de Relatii Clienti la numerele de telefon: 0800 80 1234 si (+40 21) 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea de telefonie).

 

*pentru plata integrala a datoriei curente