Beneficiezi de rate fara dobanda prin Bonus Card!

Pentru a plati cu cardul de credit, la metoda de plata selecteaza optiunea ”Card de debit sau card de credit”. Dupa apasarea butonului ”Trimite comanda” te vom transfera in platforma operatorului de plati PayU, unde vei putea sa alegi intre a plati in numarul de rate disponibile, dar si sa faci plata integral daca asa doresti.

Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Garanti Bank prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Cardul poate fi utilizat pentru cumparaturi pe Internet in conditii de maxima siguranta, activand serviciul 3-D Secure dezvoltat e catre Verified by Visa sau MasterCard SecuredCode. Serviciul Comert Electronic 3-D Secure are la baza un sistem user/parola cunoscut doar de catre detinatorul cardului, care va protejeaza  impotriva utilizarii neautorizate a cardului la comerciantii care participa la acest serviciu.
Solicitati activarea serviciului 3-D Secure bancii dumneavoastra!

 

 

Exemplu de selectare a numarului de rate din cosul de cumparaturi:

Cardul de credit multifunctional

  • Bonus Card, primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, iti ofera posibilitatea de a face cumparaturi la orice comerciant din tara sau strainatate care afiseaza sigla MasterCard sau Visa.
  • Bonus Card are atasat un credit de consum preaprobat, gata de a fi folosit pana la 36 de rate cu o dobanda avantajoasa, disponibil imediat in locatiile comerciantilor parteneri.
  • Atunci cand utilizezi Bonus Card poti castiga bonus pe care ulterior il poti folosi pentru cumparaturi gratuite la Flanco.
  • Alo Garanti 0800 80 1234 sau +40 21 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retele de telefonie) Suna la Alo Garanti, lasa numele, prenumele si numarul tau de telefon si un Agent de Vanzari GarantiBank te va contacta.
  • 072AIBONUS

Trimite un SMS cu nume, prenume si oras la numarul de telefon 072AIBONUS (tarif normal) si un Agent de Vanzari GarantiBank te va contacta in cel mai scurt timp.