Garantie Extinsa

Flanco iti garanteaza 5 zile pentru repararea produsului

Solutii de plata

Cele mai eficiente solutii de plata

Credit Online

Credit online, simplu si rapid

Livrare Oriunde

Livram pana la usa casei tale. Atat de confortabil

Rezervare Online

Rezervi online si ridica produsul din cel mai apropiat magazin

Verificare Colet

La Flanco esti sigur ca primesti ce ai comandat

Retur14

Click pentru mai multe detalii

Campania

Schiteaza un vizual pentru Club Tefal!

30 Mai 2021 – 12 Iunie 2021

 

 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul Campaniei  Schiteaza un vizual pentru Club Tefal! denumita in continuare „Campania” este FLANCO RETAIL S.A., denumit in continuare „Organizatorul”, cu sediul in Soseaua Bucuresti - Nord, nr. 15-25, parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, etaj 5, Voluntari, judetul Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu J23/513/2012, CUI RO27698631, legal reprezentata prin Dragos Sirbu, in calitate de Director General.

 

2.DURATA CAMPANIEI

2.1.Campania se desfasoara in perioada 30 Mai 2021 ora 00:00 – 12 Iunie 2021 ora 23:59.

 

3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La Campania poate participa orice persoana fizica avand varsta minima de 16 ani (numita in continuare ”Participant”) care creeaza un vizual in care include un produs Tefal, alaturi de logo si posteaza in comentarii rezultatul, pe pagina de Facebok Flanco.

 

 4. MECANISMUL CAMPANIEI

4.1. Are dreptul sa participe la Campanie orice persoana fizica care îndeplinește condițiile de participare mentionate la pct. 3.

4.2. Concursul se va desfasura pe pagina de Facebook Flanco (https://www.facebook.com/Flanco.Ro) si se adreseaza tuturor persoanelor fizice care indeplinesc conditiile de participare mentionate la pct. 3.

 

4.3. Pentru a participa la Campanie, orice persoana interesata care indeplineste conditiile de participare, mentionate la pct.3, trebuie:

 • Sa creeze un vizual in care sa includa un produs Tefal, alaturi de logo.
 • Sa posteze vizualul rezultat pe pagina de Facebook Flanco Romania
 • Sa se inscrie in lista de participanti a Campaniei. (www.flanco.ro)
 • La crearea vizualului se poate folosi orice metoda grafica(de exemplu schita, desen)
 • Fiecare persoana poate crea si posta mai multe vizualuri in perioada amintita in campanie. In cazul in care o persoana posteaza mai mult de un visual, va fi inscris in campanie doar primul visual trimis.
 • Fiecare vizual inscris participa la Premiile Mari  pe toata perioada derularii Campaniei.
 • Fiecare vizual inscris poate castiga doar 1(unu) dintre Premiile Mari
 • ·         Fiecare vizual inscris participa la Premiile Garantate.
 • Fiecare vizual inscris in campanie poate castiga doar 1(unu) Premiu Garantat

 

 

4.4. Tragerea la sorti se va desfasura dupa calendarul urmator:

 

Premii Mari  –  Extragerea se va face pe 16.06.2021 pentru perioada 30 mai – 12 iunie

 

Premiile Garantate vor fi oferite automat, pe adresa de e-mail inscrisa in lista de participare

5. PREMII

5.1. In cadrul prezentei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

 

 1. Premiile Mari : 3 multicookere inteligente Tefal Cook4Me+

 

Valoarea premiilor acordate este de 3 x  926.25  (nouasutedouazecisidoivirguladouazecisicinci) lei cu TVA = 2778.75 (douamiisaptesutesaptezecisioptvirgulasaptezecisicinci) lei cu TVA.

 

 1. Premiile Garantate: vouchere de cumparaturi in valoare de 20% extra-reducere pentru orice produs marcat Club Tefal, care va putea fi folosit pe flanco.ro

 

 

 • Voucherul aferent Premiilor Garantate poate fi folosit pentru achizitia oricarui produs marcat Club Tefal
 • Voucherul aferent Premiilor Garantate poate fi folosit pentru achizitii pe flanco .ro
 • Voucherul aferent  Premiilor Garantate poate fi folosit pentru o singura comanda.

 

5.2. Valoarea totala a premiilor acordate in perioada Campaniei  este de 3 x  926.25  (nouasuntedouazecisidoivirguladouazecisicinci) lei cu TVA = 2778.75 (douamiisaptesutesaptezecisioptvirgulasaptezecisicinci) lei cu TVA

 

5.3. Mecanismul de acordare a voucherului in valoare de 20% extra-reducere pentru orice produs marcat Club Tefal

 

a. Pentru a participa la campanie participantul trebuie sa se inscrie in lista de participare prezenta in materialele de promovare ale campaniei si in postarea prezenta pe pagina de facebook Flanco, care prezinta concursul. Lista de participare are ca si scop preluarea unei adrese de e-mail in vederea trimiterii voucherului cadou. Participantul va primi pe adresa de e-mail inscrisa in lista de participare, o serie de voucher unica impreuna cu conditiile de utilizare.

 

b. La achizitia unui produs din Club Tefal participantul va aplica seria de voucher pe care a primit-o pe adresa de e-mail pentru o extra-reducere de 20 (douazeci)%,

 

c. Exemplu de calcul: daca Participantul adauga in cos un produs in valoare de 1.049,99 lei ( o mie patruzeci si noua virgula nouazeci si noua), aplicand codul de voucher unic, se va aplica o extra-reducere de  20% (douazeci la suta) la pentru produsul achizitionat marcat Tefal Club, adica minus  210 lei (doua sute zece) lei. Astfel, suma care va fi achitata va fi 839.99 (opt sute treizeci si noua virgula nouazeci si noua) lei .

 

 

 

 

6. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

6.1. Cei 3 Castigatori ai tragerii la sorti vor fi stabiliti prin intermediul platformei www.tragerilasorti.ro, la datele prevazute la pct. 4.5. Extragerile se vor realiza pe baza adresei de email cu care participantii se inscriu in lista de participanti a Campaniei. Aceste date vor fi anonimizate in platforma de extragere, avand in vedere scopul de minimizare a prelucrarii datelor conform Regulamentului U.E. nr. 679/2016 (RGPD). Mai multe informatii aici https://www.tragerilasorti.ro/despre/termeni.html

https://www.tragerilasorti.ro/despre/acord-de-confidentialitate.html

Participantii vor avea posibilitatea sa verifice in platforma www.tragerilasorti.ro daca au luat parte la extragere cu ID-ul contului de facebook cu care s-au inscris in concurs.

 

 

6.2. Castigatorii premiilor mari vor fi anuntati de catre Organizator printr-un mesaj privat in pagina de facebook Flanco, in termen de maximum 3 (trei) zile lucratoare de la efectuarea extragerii. Acestora li se vor solicita adresa de e-mail pentru comunicarea informatiilor cu caracter personal pentru trimiterea premiului.

 

6.4. Pentru a putea intra in posesia premiilor, castigatorii trebuie sa furnizeze Organizatorului datele necesare livrarii premiilor, respectiv nume complet, adresa si numar de telefon. In vederea indeplinirii obligatiilor financiar-contabile, pentru premiile a caror valoare depaseste 600 de lei, Organizatorul va solicita si colecta de la castigator Codul Numeric Personal, potrivit dispozitiilor Codului fiscal, prin intermediul procesului verbal de atribuire a premiului.

 

6.5. Aceste date cu caracter personal vor fi folosite de Organizator si parteneri (companii curierat) exclusiv in scopul livrarii premiilor din cadrul prezentei Campanii si îndeplinirii obligatiilor legale.

 

6.6. Refuzul de a oferi aceste date duce automat la imposibilitatea livrarii premiului, acesta urmand sa ramana in posesia Organizatorului.

 

6.7. Premiul va fi livrat doar la adresa din Romania indicata de catre castigator, Organizatorul neputand sa livreze in afara teritoriului Romaniei.

 

6.8. Premiul nu este transmisibil, iar contravaloarea lui nu poate fi acordata in bani, vouchere sau alte produse ori servicii. Daca premiul nu se afla in posesia organizatorului din diverse motive, castigatorul este anuntat de organizator de acest aspect, urmand sa I se comunice perioada exacta in care va intra in posesia premiului.

 

6.7. In cazul refuzului castigatorului de a beneficia de premiu, conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de a primi repsectivul premiu. In asemenea cazuri, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda premiul resprectiv.

 

 

 7. VALIDAREA CASTIGATORILOR

7.1. Validarea castigatorilor se va face prin verificarea trimiterii vizualului pe pagina de Facebook Flanco Romania si abonarii la lista de Participanti a Campaniei. Organizatorul se va asigura ca castigatorul are peste 16 ani si transmite datele personale necesare livrarii produselor.

 

 

8. REGULAMENTUL CONCURSULUI

8.1. Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/sau participant), pe website-ul www.flanco.ro, precum și la sediul Organizatorului, cu sediul in Soseaua Bucuresti - Nord, nr. 15-25, parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, etaj 5, Voluntari, judetul Ilfov .

 

 9. FORTA MAJORA

9.1. Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

 

9.2. Daca intervine o situatie de forta majora care impiedica si/sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei " Schiteaza un vizual pentru Club Tefal!Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata  conform art. 1351 si urmatoarele din Codul Civil.

 

9.3. Daca Organizatorul invoca forta majora este obligat sa comunice participantilor Campaniei  " Schiteaza un vizual pentru Club Tefal! existenta acesteia in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

 

9.4. Cazul de forta majora va fi comunicat pe website-ul www.flanco.ro.

 

 10. INCETAREA CAMPANIEI

10.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta prezenta Campanie pe parcursul desfasurarii Campaniei cu mentiunea ca incetarea va fi adusa la cunostinta participantilor si a publicului prin intermediul site-ului www.flanco.ro cu 24 de ore inainte de incetarea efectiva.

 

 10.1. Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora si/sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua si/sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect sau face imposibila desfasurarea Campaniei.

 

11. PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

11.1. Prelucrarea datelor cu caracter personal are loc in baza Regulamentului U.E. nr. 679 din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, denumit in continuare ”RGPD”.

11.2. Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal se regaseste in Anexa nr.1 la Regulamentul Campaniei si face parte integranta din acesta.

 

12. TEMEIUL LEGAL

12.1. Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile O.G. nr 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, H.G. nr 333/2003 – Norme metodologice de aplicare a O.G. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.

 

 13. LITIGII

13.1. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia comisiei desemnate de catre Organizator este definitiva.

 

13.2. Prin decizia de participare la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

13.3. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

 

 14. CONTESTATII

14.1. Cererea scrisa a participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului regulament trebuie depusa la sediul Organizatorului in termen de maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la finalizarea extragerii, orice sesizare in acest sens, depusa dupa trecerea termenului de mai sus nu va fi luata in considerare. Intervalul urmator de 15 (cincisprezece) zile calendaristice este destinat solutionarii eventualelor contestatii care ar putea fi formulate conform celor mentionate anterior.

 

 16. ALTE REGLEMENTARI

16.1. In caz de tentativa sau frauda a sistemului, abuz sau orice acte indreptate  impotriva si la adresa Organizatorului sau a Partenerilor acestuia, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv dara fara a se limita la descalificarea participantilor la Campanie .

 

16.2. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator, cauzata de schimbarea adresei de e-mail a participantului sau neprimirea, necitirea corespondentei de catre acesta, etc. Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.

 

16.3. Prezentul Regulament de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe website-ul www.flanco.ro sau  poate fi solicitat la adresa sediului Organizatorului din Soseaua Bucuresti – Nord, nr. 15-25, parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, etaj 5, Voluntari, jud. Ilfov.

 

16.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament pe parcursul desfasurarii Campaniei (cum ar fi dar fara a se limita la modificarea datelor, modificarea duratei Campaniei etc.), cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului prin intermediul website-ului www.flanco.ro.

Organizatorul Campaniei " Schiteaza un vizual pentru Club Tefal!”.

 

FLANCO RETAIL S.A

Director General,

Dragos Sirbu

 

 

 

 

 

Anexa nr. 1 la Regulamentului Campaniei ” Schiteaza un vizual pentru Club Tefal!

Schiteaza un vizual pentru Club Tefal!”

Informare si transparenta privind colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal, in cadrul Campaniei, are loc in baza art. 12 din Regulamentul Campaniei, in conditiile prevederilor Regulamentului general privind protectia datelor („RGPD”).

 

Sectiunea 1 – Partea (persoana juridica), care colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul Campaniei si calitatea partii, respectiv a Organizatorului

 

Organizatorul Campaniei  " Schiteaza un vizual pentru Club Tefal!” denumita in continuare „Campania” este FLANCO RETAIL S.A., denumit in continuare „Organizatorul”, cu sediul Soseaua Bucuresti - Nord, nr. 15-25, parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, etaj 5, Voluntari, judetul Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu J23/513/2012, CUI RO27698631, legal reprezentata prin Dragos Sirbu, in calitate de Director General. Organizatorul este operatorul datelor cu caracter personal colectate si prelucrate in cadrul Campaniei.

 

Sectiunea 2 – Categoriile de persoane vizate (persoane fizice ale caror date fac obiectul prelucrarii)

 

Categoriile de persoane vizate, ale caror date personale sunt prelucrate, in conformitate cu Regulamentul Campaniei, sunt urmatoarele:

 

2.1. Persoane vizate Participanti la Campanie, inclusiv reclamanti;

 

2.2. Persoane vizate Castigatori ai Campaniei.

 

Sectiunea 3 – Date personale prelucrate

 

Datele cu caracter personal colectate si ulterior prelucrate, in mod necesar si/sau obligatoriu, in conformitate cu Regulamentul Campaniei, de la persoanele vizate mentionate la Sectiunea 2, sunt urmatoarele:

 

3.1. De la persoanele vizate Participanti sunt colectate si ulterior prelucrate datele personale privind:

ü    Adresa email participanta la campanie (identificator unic din platforma de tragere la sorți).

 

3.2. De la persoanele vizate Castigatori sunt colectate si ulterior prelucrate datele personale privind:

ü    Numele si prenumele;

ü    Adresa de livrare;

ü    Numarul de telefon;

ü    Codul numeric personal, numai daca premiul depaseste valoarea de 600 de RON.

 

Codul numeric personal va fi colectat de Organizator ulterior, respectiv la momentul livrarii premiului. Acesta va fi prelucrat de Organizator numai in vederea indeplinirii obligatiilor legale ale acestuia din domeniul fiscal, respectiv pentru retinerea si virarea la bugetul de stat a impozitelor aferente premiilor, in situatia in care premiul depaseste valoarea de 600 de RON.

 

3.3. De la persoanele vizate Reclamanti vor fi colectate datele personale de identificare, necesare inregistrarii si solutionarii reclamatiei.

 

Sectiunea 4 – Scopul prelucrarii datelor, locul prelucrarii si stocarii datelor, transferul datelor personale

 

Datele cu caracter personal ale persoanelor vizate vor fi prelucrate de Organizator, pentru urmatoarele scopuri:

a. Organizarea si desfasurarea Campaniei, inclusiv desemnarea si validarea Castigatorilor, atribuirea si livrarea premiilor;

b. Indeplinirea obligatiilor legale financiar-contabile ale Organizatorului;

c. Publicarea listei cu numele Castigatorilor si castigurile acordate;

d. Primirea si solutionarea reclamatiilor.

Datele personale sunt colectate si ulterior prelucrate, intern, de catre Organizator, prin mijloace tehnice adecvate din punct de vedere a securitatii si confidentialitatii acestora, pe teritoriul Romaniei, fara a fi transferate in state terte.

Stocarea si arhivarea datelor, pe plan intern al Organizatorului are loc in conditii optime de securitate si confidentialitate, pe durata determinata, pe teritoriul Romaniei/U.E., in format mixt.

Prezentul regulament nu acoperă aspectele legate de prelucrarea datelor pentru abonarea și trimiterea Newsletter-ului Flanco, care fac obiectul informarii generale Flanco.ro disponibila la adresa https://www.flanco.ro/prelucrarea-datelor-personale.

 

Sectiunea 5 – Temeiul legal al prelucrarii (conditia de prelucrare)

Pentru prelucrarea datelor personale necesare pentru organizarea si desfasurarea Campaniei (Sectiunea  4, pct. a), temeiul legal al prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. (f), din RGPD, respectiv interesul legitim al Flanco de a se promova si de a rasplati abonatii prezenti si viitori, prin oferirea sansei de a castiga unul din premiile Campaniei. Persoanele vizate se pot opune prin email la adresa nu.campanie@flanco.ro

Pentru prelucrarea datelor personale necesare in scopul indeplinirii obligatiilor fiscale, publicarii listei cu Castigatorii si in vederea primirii si solutionarii reclamatiilor (Sectiunea 4, pct. b, c si d), temeiul legal al prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. (c) din RGPD, respectiv indeplinirea obligatiilor legale impuse Organizatorului de legislatia din domeniul fiscal, cea privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si privind protectia consumatorului.

 

Sectiunea 6 – Categorii de destinatari/terti ai datelor personale

Categoriile de date personale colectate de la persoanele vizate, prevazute la Sectiunea 2, care sunt ulterior prelucrate, in conformitate cu Regulamentul Campaniei, sunt si/sau pot fi dezvaluite, puse la dispozitia si/sau diseminate, total sau partial, la nevoie si in functie de scopul prelucrarii, urmatoarelor categorii de destinatari si terti:

 

6.1. Persoane imputernicite ale Organizatorului (furnizori de servicii de IT, furnizori de servicii de gazduire pagina web pe care se deruleaza Campania);

 

6.2. Destinatari (furnizori de servicii de curierat);

 

6.3. Terti (autorităti publice competente,).

Autoritatilor publice le sunt puse la dispozitie date personale, in vederea indeplinirii atributiilor legale ale acestora iar numele si castigurile acordate sunt facute publice, potrivit legii.

 

Sectiunea 7 – Durata de stocare a datelor; stergerea/distrugerea datelor

Adresele de email ale tuturor Participantilor la Campanie, vor fi utilizate pentru extragerea la sorti, dupa care vor fi sterse, în termen de 45 de zile de la extragere.

Datele cu caracter personal ale castigatorilor (nume, adresa, numar de telefon) vor fi pastrate intern timp de 45 de zile de la efectuarea extragerii,  cu excepția cazului când exista contestații, caz în care termenul va fi prelungit până la finalizarea definitiva si irevocabila a contestatiei respective.

Datele personale ale castigatorilor, facute publice pe pagina web a Campaniei vor fi sterse dupa 60 de zile de la data publicarii acestora.

Datele personale si documentele aferente Campaniei, (proces verbal de atribuire a premiilor, si factura), si premiilor cu valoare mai mare de 600 ron, vor fi stocate intern de Organizator timp de 10 ani, potrivit legislatiei fiscale aplicabile.

Atunci cand perioadele de stocare/criteriile de stocare stabilite, mentionate mai sus, se vor implini, Organizatorul va sterge si/sau va distruge aceste date/documente, dupa caz si in functie de suportul de stocare a datelor (in format electronic/pe suport hartie).

 

Sectiunea 8 – Securitatea prelucrarii si confidentialitatea datelor personale

Datele cu caracter personal sunt prelucrate de catre Organizator, pe plan intern, pe intreaga durata a prelucrarii, prin mijloace tehnice si/sau fizice adecvate din punct de vedere a securitatii datelor. Organizatorul se asigura, in mod constant, ca mjloacele de prelucrare utilizate si datele sunt securizate si actualizate, in mod corespunzator, pentru a preveni eventuale incalcari ale securitatii si confidentialitatii datelor. Aceste masuri sunt documentate la nivelul Organizatorului.

 

Sectiunea 9 – Sursa de colectare a datelor personale; mijloace de prelucrare

In cadrul Campaniei, datele cu caracter personal sunt colectate direct de la persoanele vizate, ca regula, fiind furnizate de persoanele vizate prin email si/sau pagina web a Organizatorului, ori, dupa caz, prin alt canal de comunicare (prin curier, prin telefon), in format electronic sau pe suport hartie (proces verbal de atribuire a premiului).

 

Sectiunea 10 - Drepturile specifice persoanelor vizate

Persoanele care doresc sa se aboneze la newsletter dar nu doresc sa participle la Campanie au posibilitatea sa informeze Organizatorul despre acest lucru , prin email la adresa nu.campanie@flanco.ro.

 

Pe durata prelucrarii, persoanele vizate beneficiaza, in mod gratuit, de urmatoarele drepturi specifice:

 1. dreptul de a-si retrage consimtamantul cu privire la prelucrare, oricand, atunci cand prelucrarea are loc in baza acestuia, cu mentiunea ca retragerea consimtamantului va produce efecte numai pentru viitor, ca atare, prelucrarea efectuata in baza acestuia este legala, atat timp cat consimtamantul a fost valabil exprimat si nu a fost retras;
 2. dreptul de acces la datele cu caracter personal;
 3. dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal;
 4. dreptul la stergerea datelor cu caracter personal;
 5. dreptul la restrictionarea prelucrarii;
 6. dreptul la opozitie;
 7. dreptul la portabilitatea datelor, dupa caz;
 8. dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor.

 

Participantii si Castigatorii isi pot exercita oricand drepturile specifice, in mod gratuit, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata, transmisa Organizatorului la adresa: Soseaua Bucuresti – Nord, nr. 15-25, parcul de birouri Swan, cladirea Windsor,etaj 5, Voluntari judetul Ilfov sau prin email la data.protection@flanco.ro. Organizatorul va raspunde la cererile dvs. in termen de o luna de zile, ca regula.

Persoanele vizate au si dreptul de a se adresa justitiei sau autoritatii nationale de supraveghere (www.dataprotection.ro).

 

Sectiunea 11 – Alte mentiuni

Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor dvs de catre Flanco.ro puteti consulta oricand documentul Prelucrarea Datelor Personale, postat pe site la https://www.flanco.ro/prelucrarea-datelor-personale

 

Sectiunea 12 – Produse Club tefal

 

ID Produs

Produs

145549

ROBOT BUCATARIE TEFAL QB51K138

146365

TIGAIE WOK TEFAL RESIST D5221983 28CM

146369

TIGAIE TEFAL UNLIMITED G2550772 30CM

144125

PLITA CU INDUCTIE EVERYDAY SLIM TEFAL IH201812

126318

MASINA DE TOCAT TEFAL HV1 7IN 1 NE109838

129655

STORCATOR FRUCTE TEFALEASY FRUIT ZE610D38

122027

MASINA DE TOCAT TEFAL NE105838

146382

CRATITA CU CAPAC TEFAL DAILY CHEF G2733272 24CM

140746

GRATAR TEFAL OPTIGRILL + XL GC722834

144131

MASINA DE TOCAT CARNE TEFAL HV4 9 IN 1 NE448838

129652

GRATAR TEFAL OPTIGRILL GC712834

114905

GRATAR TEFAL OPTIGRILL GC712D34

145624

OALA SUB PRESIUNE MULTIFUNCTIONALA TEFAL CY851130

144070

CAFETIERA TURCEASCA TEFAL CM820534

126309

CUPTOR PAINE TEFAL PF251835 PAIN & TRESORS

129104

STORCATOR FRUCTE TEFAL JUICEO ZC150838

144127

FRITEUZA TEFAL FR314030 SUPER UNO

113355

FRITEUZA TEFAL FF162131

128048

CHOPPER TEFAL MB450B38

124891

MIXER CU BOL TEFAL HT312138

139728

OALA PRESIUNE ELECTRICA TEFAL CY505E30 ONE POT

146546

BLENDER TEFAL BLENDEO+ BL2C0130

110976

MASINA DE TOCAT TEFAL NE445138

109875

CUPTOR PAINE TEFAL PF220838

133927

KITCHEN MACHINE TEFAL WIZZO QB317538

90263

PRAJITOR DE PAINE TEFAL TT1301

113356

FIERBATOR TEFAL KI150D30

144210

TIGAIE TEFAL SO CHEF 28CM G2670672

146377

TIGAIE TEFAL DAILY CHEF G2730672 28CM

146521

PRAJITOR DE PAINE TEFAL TT1A1830

132287

SET TIGAI TEFAL L2009102

106382

MIXER TEFAL HT411138 PREPLINE

135916

BLENDER TEFAL BL438831

142581

MASINA DE TOCAT TEFAL NE411137

106383

FIERBATOR TEFAL KO150F30 DELFINI PLUS

146383

TIGAIE TEFAL INGENIO L2000452 24CM

146367

TIGAIE TEFAL UNLIMITED G2550572 26CM

137749

CAFETIERA TEFAL MAISON CM461811

126316

BLENDER TEFAL BLENDFORCE II BL420838

135906

MIXER PLANETAR TEFAL QB632D38

140861

GRATAR ELECTRIC TEFALPlancha CB6A0830

122018

FRITEUZA TEFAL MINICOMPACT FF230831

140153

GRATAR TEFAL OPTIGRILL XL SNACKING & BAKING GC724D12

72987

GRATAR TEFAL GC205012

144130

BLENDER TEFAL BL439D31 BLENDFORCE GLASS 2

140850

MASINA DE TOCAT TEFAL 7 IN 1 NE108831

140857

BLENDER TEFAL Fresh & GoBL1KJ131

124884

CUPTOR ELECTRIC TEFAL OF444834 19L

146522

PRAJITOR SANDWICH TEFAL MULTIPLATES SW701110

141274

FRITEUZA TEFAL EY701D15 CU AER CALD EASY FRY XXL 6.5L DIGITAL

144135

RAZATOARE ELECTRICA TEFAL FRESH EXPRESS MAX MB813538

89559

FIERBATOR TEFAL KI160511

144212

TIGAIE WOK TEFAL SO CHEF G2671972

142590

GRATAR TEFAL CB503813

144209

TIGAIE TEFAL SO CHEF 26CM G2670572

126869

MIXER VERTICAL TEFAL OPTICHEF 2IN1 HB641838

146368

TIGAIE TEFAL UNLIMITED G2550672 28CM

144208

TIGAIE TEFAL SO CHEF 24CM G2670472

146375

TIGAIE TEFAL DAILY CHEF G2730472 24CM

146386

GRILL TEFAL INGENIO L2334152 30CM

146391

CRATICIOARA TEFAL INGENIO L6502902 18CM

146364

TIGAIE CLATITE TEFAL RESIST D5221083 25CM

146370

TIGAIE CLATITE TEFAL UNLIMITED G2553872 25CM

144132

TOCATOR TEFAL MOULINETTE MQ723138

135909

GRATAR TEFAL GC242D38

129035

PRAJITOR DE PAINE TEFAL TT340830

144168

MIXER VERTICAL TEFAL HB943838

124892

MIXER VERTICAL TEFAL HB659838

122031

MIXER VERTICAL TEFAL QUICKCHEF HB656838

97313

APARAT DE GATIT TEFAL RK705138 FUZZY LOGIC

135895

BLENDER TEFAL BL435831

146374

CRATITA ADANCA CU CAPAC TEFAL UNLIMITED G2557172

128050

MIXER TEFAL HT310838

122034

MIXER TEFAL QUICK MIX HT310138

146366

TIGAIE TEFAL UNLIMITED G2550472 24CM

122036

STORCATOR CITRICE TEFAL VITAPRESS ZP603D38

146388

TIGAIE TEFAL INGENIO L6500502 26CM

142583

ROBOT BUCATARIE TEFAL QB150138

142589

MIXER VERTICAL TEFAL HB65KD38

144167

MIXER VERTICAL TEFAL HB95LD38

122026

BLENDER TEFAL BL811D38

146390

CRATICIOARA TEFAL INGENIO L6503002 20CM

146389

TIGAIE WOK TEFAL INGENIO L6507702 26CM

122020

PRAJITOR SANDWICH TEFAL SNACKTIME SW341D12

146373

CRATITA CU CAPAC TEFAL UNLIMITED G2554672 24CM

143977

SET TIGAI TEFAL INGENIO L2009902

146379

TIGAIE WOK TEFAL DAILY CHEF G2731972 28CM

146376

TIGAIE TEFAL DAILY CHEF G2730572 26CM

146387

CRATICIOARA TEFAL INGENIO L2002952 18CM

126870

PRAJITOR DE PAINE TEFAL CUBE 2S TT420D30

146371

TIGAIE WOK TEFAL UNLIMITED G2551972 28CM

140858

BLENDER TEFAL BLENDEO BL2A0131

97311

PRAJITOR SANDWICH TEFAL SM155233

144211

TIGAIE TEFAL SO CHEF CLATITE 25CM G2673872

146378

TIGAIE CLATITE TEFAL DAILY CHEF G2733872 25CM

146384

TIGAIE TEFAL INGENIO L2000652 28CM

106380

STORCATOR CITRICE TEFAL ZP300138 VITAPRESS

78032

STEAMER TEFAL VC300830

122037

CAFETIERA TEFAL PERFECTA CM340811

143031

SET TIGAI TEFAL L6509205

128035

PRAJITOR SANDWICH TEFAL SM193D34

146380

GRILL ROTUND TEFAL DAILY CHEF E2374074 26CM

144169

MIXER VERTICAL TEFAL HB944138

144138

STORCATOR DE FRUCTE TEFAL ZE420D38 FRUTELIA

128211

MIXER VERTICAL TEFAL HB658838

122033

MIXER CU BOL TEFAL PREPLINE HT41313E

144170

MIXER VERTICAL TEFAL HB643138

135908

MIXER VERTICAL TEFAL HB65LD38

137369

PRAJITOR SANDWICH TEFAL SM157236

144128

ROBOT DE BUCATARIE TEFAL DOUBLE FORCE DO821838

146385

TIGAIE WOK TEFAL INGENIO L2001952 28CM

141111

GRATAR ELECTRIC TEFAL OPTIGRILL ELITE GC750D30

128042

BLENDER TEFAL BL420131

109874

CUPTOR PAINE TEFAL PF240E38

142588

ROBOT BUCATARIE TEFAL QB319838

141985

CUPTOR ELECTRIC TEFAL OF463830

90551

MIXER CU BOL TEFAL HT615138

144158

STORCATOR FRUCTE SI LEGUME TEFAL FRUTELIA+ZE370138

140856

BLENDER TEFAL UltrablendBoost BL985A31

106347

CUPTOR PAINE TEFAL PF210138

141276

FRITEUZA TEFAL UNO FF215D30.

146392

SET TIGAI TEFAL L6509902

135917

GRATAR TEFAL GC461B34

144129

BLENDER TEFAL BL81G831 PERFECTMIX

143978

OALA SUB PRESIUNE TEFAL SECURE 5 NEO P2530741

144166

MIXER TEFAL HT450B38

144136

MIXER VERTICAL TEFAL HB533138

135899

FIERBATOR TEFAL KO200830

142580

FIERBATOR TEFAL KO250830

129041

STEAMER TEFAL VC145130

97316

RASNITA TEFAL GT110838

146362

TIGAIE TEFAL RESIST D5220483 24CM

122023

PRAJITOR DE PAINE TEFAL ULTRA MINI TT330D

146363

TIGAIE TEFAL RESIST D5220683 28CM

129653

FRITEUZA TEFAL EASY FRY XL 4.2L EY201815

122019

STEAMER TEFAL VC140131

94820

CUPTOR PAINE TEFAL PF611838

 

 

Organizatorul Campaniei " Schiteaza un vizual pentru Club Tefal!”

 

FLANCO RETAIL S.A

Director General, Dragos Sirbu

 

 

 

 

 

Politica Cookie
Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite. Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.
Sunt de acord Personalizez
Setari
Google
Facebook
Whiteimage