Regulament privind

serviciul de „Instalare televizor cu suport de perete plus conectare la internet”

 

 

Serviciul de „Instalare televizor cu suport de perete plus conectare la internet” este un serviciu oferit clientilor Flanco Retail S.A. (denumita in continuare ”Flanco”),societate comerciala organizata potrivit legii romane, cu sediul social in Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea A (”Windsor”),etaj 5, judet Ilfov, cu numar de inregistrare fiscala RO27698631, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012.

 

Prin intermediul serviciului de ”Instalare televizor cu suport de perete plus conectare la internet”, ce poate fi comandat direct de pe site-ul flanco.ro, clientii beneficiaza de instalarea televizorului si a suportului pe perete plus conectare la internet in 3-5 zile lucratoare, de la data primirii produsului.

 

Orice client care solicita acest serviciu se prezuma ca a citit in prealabil, a inteles si a acceptat prezentul regulament, in integralitatea acestuia.

 

Beneficiari

 

Beneficiarii serviciului de ”Instalare televizor cu suport de perete plus conectare la internet” sunt clientii Flanco, persoana fizica in vârsta de minimum 16 ani, sau persoana juridica.

 

La fel ca in cazul cumpararii din magazinul online flanco.ro si pentru comandarea serviciului de ”Instalare televizor cu suport de perete plus conectare la internet” este necesara detinerea unui cont Flanco activ, potrivit regulilor din Termenii si conditiile flanco.ro.

 

Protectia datelor

 

Toate informatiile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi gasite in https://www.flanco.ro/prelucrarea-datelor-personale

 

Ce presupune serviciul de instalare?

 

 1. Desfacere, inlaturare ambalaj, verificare produs
 2. Trasare pozitie si fixarea suportului pe perete
 3. Fixare televizor pe suport
 4. Conectare la reteaua de cablu TV plus configurarea routerului de internet
 5. Conectare la reteaua electrica si configurare internet
 6. Punere in functiune si proba de functionare

                                 

 

 

 

 

 

 

Care este termenul de instalare?

 

3-5 zile lucratoare, de la data primirii produsului, si se calculeaza incepand cu ziua lucratoare, urmatoare primirii produsului. Zilele lucratoare sunt de luni pana vineri.

 

 

Care sunt conditiile de garantie si de instalare?

 

 1. Garantia pentru instalarea produsului este de 3 luni din momentul finalizarii montajului. Garantia este acordata pentru montaj si nu pentru defectiuni ale produsului.

 

 1. Produsele cumparate sunt insotite de instructiuni de instalare si utilizare, care trebuiesc citite si respectate OBLIGATORIU inainte de instalarea si folosirea produsului.

 

 1. Nu se acorda service gratuit produselor aflate in perioada de garantie in urmatoarele conditii:

 

 1. deteriorari si defectiuni datorate transportului necorespunzator efectuat de comparator;
 2. defectiuni provocate de cumparator prin instalarea, utilizarea sau operarea gresita ca urmare a nerespectarii instructiunilor mentionate la punctul 1;
 3. defectiuni aparute datorita prezentei corpurilor straine, insecte sau alte vietuitoare in interiorul aparatului;
 4. folosirea produselor pentru alte scopuri decat cele pentru care au fost concepute. Produsele sunt destinate EXCLUSIV pentru uz casnic. Folosirea acestora in scop profesional, industrial, servicii catre populatie, etc., duce la pierderea garantiei;
 5. racordari la reteaua electrica efectuate de persoane neautorizate, precum si nerespectarea instructiunilor privind tensiunea electrica de functionare, utilizarea substantelor chimice necorespunzatoare pentru curatarea aparatului, utilizarea produsului in conditii de mediu improprii (temperatura, umiditate, aerisire, etc),schimbarea starii originale a aparatului.

 

 1. Deteriorarile de genul zgarieturilor, socurilor sau rupturi ale elementelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul achizitionarii, nu fac obiectul garantiei.

 

 1. Garantia nu se extinde asupra accesoriilor, consumabilelor precum si asupra tuturor subansamblelor casabile (filtre, geamuri, butoane, burlan, etc).

 

 1. lntretinerea periodica in garantie se face de catre cumparator conform instructiunilor de utilizare.

 

 1. Importatorul/instalatorul nu este raspunzator de daunele provocate aparatului de catre fenomene naturale (trasnet, inundatie, cutremur, etc.),incendii, accidente, variatii de tensiune electrica, neglijenta in utilizare.

 

 1. Necompletarea sau completarea incorecta a certificatului de garantie.

 

 1. Certificatul de garantie trebuie prezentat obligatoriu instalatorului autorizat DEPANERO SRL impreuna cu factura (bonul fiscal) de cumparare si talonul de instalare. Pierderea Certificatului de Garantie/Talonului de Instalare poate anula drepturile cumparatorului in perioada de garantie.

 

 1. In cazul aparitiei unei defectiuni sau a lipsei conformitatii produsului, consumatorul are dreptul de a solicita in primul rand repararea produsului sau aducerea acestuia la conformitate si numai daca este imposibila repararea se va inlocui produsul intr-un termen de maxim 15 zile.

 

ATENTIE ! Clientul va suporta costurile oricarei solicitari nefondate a service-ului (folosirea necorespunzatoare, intretinerea necorespunzatoare sau cele prevazute la punctul 2).

 

 

 1. Daca aparatul va fi instalat in afara localitatii unde firma abilitata sa execute instalarea are sediul, deplasarea pentru instalarea aparatului va fi suportata de cumparator. In acest caz, deplasarea echipelor pentru montaj se realizeaza la pretul de 1,86 Ron/km (TVA inclus). Firma de instalare are dreptul sa refuze instalarea solicitata daca distanta locatiei unde se face instalarea depaseste 50 km fata de localitatea unde firma de instalare isi are sediul.

 

12.    Nu fac obiectul instalarii standard urmatoarele:

 

 1. achizitionare de materiale (diuze, kit balamale, racord, stechere, cablu curent ) si nici efectuarea de reparatii si finisari in urma instalarii;
 2. mutarea mobilierului beneficiarului pentru accesul echipei sau pentru a crea spatiu in vederea montajului;
 3. realizarea sistemului de alimentare cu energie electrica si/sau gaz a aparatelor care cade in sarcina cumparatorului;
 4. montarea de plinte si canale cabluri, gaurirea unui zid mai mare de 35cm in grosime.

 

Fisa de instalare trebuie pastrata cu grija si prezentata impreuna cu certificatul de garantie depanatorului autorizat. Pierderea fisei de instalare sau a certificatului de garantie poate ingreuna sau chiar anula drepturile cumparatorului in perioada de garantie.

Echipamentul a fost instalat conform solicitarii clientului, acesta fiind de acord cu conditiile garantiei.

 

 

 

 

 

În ce orașe este valabil serviciul instalare televizor cu suport de perete plus conectarea la internet

 

Alba - Alba Iulia

Bacau – Bacau

Bacau – Onesti

Bistrita Nasaud – Bistrita

Bihor -  Oradea

Braila – Braila

Brasov – Brasov

Bucuresti

Buzau - Buzau Ilfov

Cluj – Cluj

Cluj – Floresti

Constanta – Constanta

Dambovita – Targoviste

Dolj – Craiova

Dolj – Podari

Dolj – Carcea

Dolj – Simnic

Dolj – Isalnita

Dolj – Malu Mare

Galati – Galati

Giurgiu – Giurgiu

Gorj – Tg. Jiu

Iasi – Iasi

Mehedinti – Drobeta Turnu Severin

Mures – Tg. Mures

Mures – Sighisoara

Mures – Reghin

Neamt – Piatra Neamt

Neamt – Roznov

Prahova – Ploiesti

Prahova – Campina

Sibiu – Sibiu

Teleorman – Alexandria

Teleorman – Draganesti Vlasca

Teleorman – Videle

Tulcea – Tulcea

 

Flanco Retail S.A.