Retur Gratuit 45 de zile

Click pentru mai multe detalii

Garantie Extinsa

Flanco iti garanteaza 5 zile pentru repararea produsului

Solutii de plata

Cele mai eficiente solutii de plata

Credit Online

Credit online, simplu si rapid

Livrare Oriunde

Livram pana la usa casei tale. Atat de confortabil

Rezervare Online

Rezervi online si ridica produsul din cel mai apropiat magazin

Verificare Colet

La Flanco esti sigur ca primesti ce ai comandat

   Regulament

  cu privire la desfasurarea campaniei

    Targul de Craciun - pana la 20% reducere direct in cos

05-25 decembrie 2021


 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI:
  Organizatorul campaniei promotionale“Targul de Craciun - pana la 20% reducere direct in cos”, (denumita in continuare ”Campania”),este societatea Flanco Retail S.A. (desemnata in cele ce urmeaza sub titulatura ”Organizator”), societate comerciala organizata potrivit legii romane, cu sediul social in Voluntari, Soseaua Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, etaj 5, judetul Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod unic de inregistrare RO27698631, reprezentata prin dl. Dragos Sirbu, in calitate de Director General.

 

 1. DURATA CAMPANIEI

Campania se desfasoara in perioada 05 decembrie 2021 ora 00:00 –  25 decembrie 2021 ora 23:59.

 

III. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura online pe flanco.ro, in limita stocurilor disponibile.

 

 1. DREPTUL DE PARTICIPARE
  La Campania poate participa orice persoana juridica si orice persoana fizica avand varsta minima de 16 ani (numita in continuare ”Participant”) care achizitioneaza cel putin un produs dintre cele mentionate la articolul XIII de pe site-ul www.flanco.ro.

 

 1. MECANISMUL CAMPANIEI
 2. Pentru a putea participa la campania promotionala, Participantul trebuie sa achizitioneze cel putin un produs dintre cele mentionate la articolul XIII.

 

 1. Campania consta in aplicarea unei reduceri suplimentare de 5(cinci)%, 10 (zece)%, 15 (cincisprezece)%, 20 (douazeci)% la cumparaturi de lei pe flanco.ro, in limita stocului disponibil, direct in cos.

 

 1. Participantii vor putea achizitiona de pe flanco.ro maximum 2 (doua) produse de acelasi tip, avand acelasi cod comercial sau cod de producator atasat produsului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza sau anula vanzarile sau comenzile care nu respecta aceasta conditie.

 

 1. Campania se cumuleaza cu alte oferte promotionale si/sau oferte speciale si/sau campanii publicitare si/sau alte reduceri de pret acordate de Organizator, inclusiv extra-reduceri.

 

 1. In cazul plasarii unei comenzi pe flanco.ro, factura va fi emisa pe baza datelor furnizate de catre Participant in procesul de creare a contului Flanco. Organizatorul nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea de catre Participant a unor date incorecte, incomplete si/ sau false la momentul crearii contului si/sau la data plasarii comenzii.

 

 1. In perioada desfasurarii Campaniei, pe flanco.ro vor putea fi plasate doar comenzi online. Organizatorul nu va putea prelua de la Participanti comenzi transmise telefonic sau prin e-mail.

  

 1. Articolele vandute impreuna si/sau pachetele promotionale achizitionate de Participant in timpul Campaniei se pot returna doar integral. Astfel, in cazul in care Participantul doreste sa returnarea unor cumparaturi de acest tip, vor trebui returnate toate produsele si/sau serviciile incluse si/sau asociate respectivelor articole si/sau pachete promotionale.

 

 1. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit, online, pe flanco.ro.

 

VII. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de orice raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta va fi impiedicata.

 

VIII. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Campania, dar nu inainte de a informa publicul prin afisare in magazinele Flanco si online pe flanco.ro.

 

 1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prelucrarea datelor cu caracter personal are loc in baza Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, denumit in continuare RGPD.

Prin participarea la Campanie in magazinele din reteaua Flanco sau online pe flanco.ro, Participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul oferirii produselor comercializate de Organizator. Aceasta prelucrare are ca temei art. 6 alin. 1 lit. b (executarea unui contract) si lit. c (indeplinirea unei obligatii legale) din Regulamentul RGPD.

Participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de RGPD, respectiv dreptul de acces, la rectificare, la stergea datelor, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, dupa caz, la opozitie, dreptul de a nu face obiectul unui proces individual automatizat, inclusiv crearii de profiluri care ii privesc sau ii afecteaza in mod similar, intr-o masura semnificativa si dreptul de a-si retrage consimtamantul daca prelucrarea are loc in baza acestuia, ulterior, in mod usor si gratuit, retragerea urmand sa produca efecte numai pentru viitor.

Informatiile privind prelucrarea datelor personale pentru cumparaturile din magazinele retelei nationale sunt disponibile in orice magazin Flanco, iar cele privind prelucrarea datelor personale pentru cumparaturile online de pe flanco.ro sunt disponibile la https://www.flanco.ro/prelucrarea-datelor-personale.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Organizatorului:

 1. prin e-mail la adresa data.protection@flanco.ro;
 2. prin posta sau curier la adresa: Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 5, jud. Ilfov, cu mentiunea ”In atentia Responsabilului cu protectia datelor Flanco”.

Participantii au dreptul de a se adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere (www.dataprotection.ro).

 

 

 

 

 

 

 1. TEMEIUL LEGAL

Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, H.G. nr. 333/2003 cuprinzand Norme metodologice de aplicare a O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

 

 1. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa sau trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzeci si iopt) de ore de la achizitie. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului mentionat nu va putea fi rezolvata pozitiv. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 

XII. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa sa, Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet etc.

 

 

 

XIII. PRODUSE PARTICIPANTE

 

Procentul de reducere

ID Produs

Produs

-20% reducere direct in cos

136059

JOC XBOX ONE EA FIFA 20

-20% reducere direct in cos

136062

JOC PC EA FIFA 20 2200 FUT POINTS

-20% reducere direct in cos

140867

JOC PC EA FIFA 21 2200 FUT POINTS

-20% reducere direct in cos

137384

JOC XBOX ONE EA APEX LEGENDS LIFELINE EDITION

-20% reducere direct in cos

137383

JOC XBOX ONE EA APEX LEGENDS BLOODHOUND EDITION

-20% reducere direct in cos

137379

JOC PC EA APEX LEGENDS BLOODHOUND EDITION

-20% reducere direct in cos

137380

JOC PC EA APEX LEGENDS LIFELINE EDITION

-20% reducere direct in cos

137381

JOC PS4 EA APEX LEGENDS BLOODHOUND EDITION

-20% reducere direct in cos

137382

JOC PS4 EA APEX LEGENDS LIFELINE EDITION

-20% reducere direct in cos

99113

JOC PS4 SONY KILLZONE SHADOW FALL HITS

-20% reducere direct in cos

116420

JOC PS4 SONY NIOH

-20% reducere direct in cos

135478

JOC PS4 SONY EVERYBODY'S GOLF VR

-20% reducere direct in cos

138352

JOC PS4 SONY MEDIEVIL

-20% reducere direct in cos

140526

JOC PS4 SONY ARIZONA SUNSHINE

-20% reducere direct in cos

144896

JOC PC EA IT TAKES TWO

-20% reducere direct in cos

111774

JOC PS4 BEST WATCH DOGS 2

-20% reducere direct in cos

129579

JOC XBOX ONE BEST SPACE HULK TACTICS

-20% reducere direct in cos

130373

JOC PC EA THE SIMS 4 GET FAMOUS (EP6)

-20% reducere direct in cos

138229

JOC PC EA SIMS 4 EP8 DISCOVER UNIVERSITY

-20% reducere direct in cos

140872

JOC XBOX ONE EA ROCKET ARENA MYTHIC EDITION

-20% reducere direct in cos

137005

JOC NINTENDO SWITCH CALL OF CTHULHU

-20% reducere direct in cos

139063

JOC PS4 SONY DREAMS EXP

-20% reducere direct in cos

135440

JOC PS4 SONY FIREWALL (VR)

-20% reducere direct in cos

139064

JOC PS4 SONY MARVEL'S IRON MANVR EXP

-20% reducere direct in cos

125723

JOC PS4 SONY BRAVO TEAM

-20% reducere direct in cos

135626

JOC PS4 SONY BLOOD AND TRUTH

-20% reducere direct in cos

127688

JOC PS4 BEST ASSASSINS CREED ODYSSEY

-20% reducere direct in cos

143466

JOC PC EA SIMS 4 (EP 10) SNOWY ESCAPE

-20% reducere direct in cos

140197

JOC PC EA THE SIMS 4 EP9 ECO LIFESTYLE

-20% reducere direct in cos

136070

JOC PC EA THE SIMS 4 EP7 ISLAND LIVING

-20% reducere direct in cos

140870

JOC PC EA ROCKET ARENA MYTHIC EDITION

-20% reducere direct in cos

139436

JOC PS4 SONY NIOH 2 STANDARDEDITION

-20% reducere direct in cos

105198

JOC PS4 SONY HEAVY RAIN & BEYOND

-20% reducere direct in cos

136457

JOC PS4 SONY DEATH STRANDING STANDARD ED

-20% reducere direct in cos

132951

JOC PS4 SONY DAYS GONE

-20% reducere direct in cos

136210

JOC PS4 BEST GREEDFALL

-20% reducere direct in cos

136211

JOC XBOX ONE BEST GREEDFALL

-20% reducere direct in cos

133572

JOC XBOX ONE BEST A PLAGUE TALE INNOCENCE

-20% reducere direct in cos

117673

JOC XBOX ONE BEST MIDDLE EARTH SHADOW OF WAR

-20% reducere direct in cos

136984

JOC PS4 SONY MARVEL'S SPIDER-MAN GOTY

-20% reducere direct in cos

137493

JOC PS4 BEST CIVILIZATION VI

-20% reducere direct in cos

137494

JOC XBOX ONE BEST CIVILIZATION VI

-20% reducere direct in cos

138230

JOC PC EA THE SIMS 4+EP8 DISCOVER UNIVERSITY

-20% reducere direct in cos

132185

JOC PS4 BEST DEAD OR ALIVE 6

-20% reducere direct in cos

132187

JOC PS4 BEST LEFT ALIVE

-20% reducere direct in cos

136959

JOC PS4 BEST PRO EVOLUTION SOCCER 2020

-20% reducere direct in cos

138125

JOC XBOX ONE BEST MONSTER HUNTER WORLD ICEBORNE

-20% reducere direct in cos

136960

JOC XBOX ONE BEST PRO EVOLUTION SOCCER 2020

-20% reducere direct in cos

129335

JOC XBOX ONE BEST VALKYRIA CHRONICLES 4 LAUNCH EDITION

-20% reducere direct in cos

120659

JOC XBOX ONE EA BATTLEFIELD 1 REVOLUTION

-20% reducere direct in cos

136202

JOC NINTENDO SWITCH NBA 2K20

-20% reducere direct in cos

126902

JOC PC BEST FALLOUT 76

-20% reducere direct in cos

134489

JOC PS4 BEST CONTROL

-20% reducere direct in cos

132191

JOC XBOX ONE BEST DEVIL MAY CRY 5

-20% reducere direct in cos

134490

JOC XBOX ONE BEST CONTROL

-20% reducere direct in cos

129270

JOC XBOX ONE ACTIVISION CALL OF DUTY BLACK OPS 4

-20% reducere direct in cos

138124

JOC PS4 BEST MONSTER HUNTER WORLD ICEBORNE

-20% reducere direct in cos

135247

JOC XBOX ONE BEST SAMURAI SHODOWN

-20% reducere direct in cos

140869

JOC XBOX ONE EA FIFA 21 XBOX ONE CHAMPIONS EDITION

-20% reducere direct in cos

135217

JOC PC BEST RAGE 2

-20% reducere direct in cos

127715

JOC PS4 BEST JUST CAUSE 4 STEELBOOK EDITION

-20% reducere direct in cos

146923

JOC XBOX ONE BEST NIER REPLICANT VER.1.2247487139.

-20% reducere direct in cos

146109

JOC NINTENDO SWITCH MONSTER HUNTER RISE

-20% reducere direct in cos

127681

JOC PS4 BEST SHADOW OF THE TOMB RAIDER

-20% reducere direct in cos

135218

JOC PS4 BEST RAGE 2

-20% reducere direct in cos

126901

JOC PS4 BEST FALLOUT 76

-20% reducere direct in cos

136133

JOC PS4 BEST CYBERPUNK 2077

-20% reducere direct in cos

135456

JOC PS4 BEST GHOST RECON BREAKPOINT

-20% reducere direct in cos

135219

JOC XBOX ONE BEST RAGE 2

-20% reducere direct in cos

126903

JOC XBOX ONE BEST FALLOUT 76

-20% reducere direct in cos

136134

JOC XBOX ONE BEST CYBERPUNK 2077

-20% reducere direct in cos

135457

JOC XBOX ONE BEST GHOST RECON BREAKPOINT

-20% reducere direct in cos

127632

JOC XBOX ONE EA MADDEN NFL 19

-20% reducere direct in cos

129883

JOC PS4 BEST THE DIVISION 2

-20% reducere direct in cos

129884

JOC XBOX ONE BEST THE DIVISION 2

-20% reducere direct in cos

141113

JOC PS4 EA MADDEN NFL 21

-20% reducere direct in cos

137116

JOC XBOX ONE EA NHL 20

-20% reducere direct in cos

140136

JOC XBOX ONE BEST ASSASSINS CREED VALHALLA

-20% reducere direct in cos

136060

JOC PC EA FIFA 20

-20% reducere direct in cos

134495

JOC XBOX ONE BEST BORDERLANDS 3

-20% reducere direct in cos

138395

JOC PS4 SONY DEATH STRANDING SPECIAL EDITION

-20% reducere direct in cos

129472

JOC PS4 BEST STARLINK BATTLE FOR ATLAS STARTER

-20% reducere direct in cos

146925

JOC XBOX SX BEST RESIDENT EVIL VILLAGE

-20% reducere direct in cos

145593

JOC PS4 EA MASS EFFECT LEGENDARY EDITION

-20% reducere direct in cos

141114

JOC XBOX ONE MADDEN NFL 21

-20% reducere direct in cos

145594

JOC XBOX ONE EA MASS EFFECT LEGENDARY EDITION

-20% reducere direct in cos

143464

JOC PS4 SONY SACKBOY: A BIG ADVENTURE

-20% reducere direct in cos

135213

JOC PS4 EA STAR WARS JEDI FALLEN ORDER DELUXE EDITION

-20% reducere direct in cos

135220

JOC PS4 BEST BORDERLANDS 3 DELUXE EDITION

-20% reducere direct in cos

128070

JOC PS4 EA BATTLEFIELD V DELU XE EDITION

-20% reducere direct in cos

128071

JOC XBOX ONE EA BATTLEFIELD V DELUXE EDITION

-20% reducere direct in cos

136064

JOC XBOX ONE EA FIFA 20 CHAMPIONS EDITION

-20% reducere direct in cos

142528

JOC PS5 SONY SACKBOY A BIG ADVENTURE

-20% reducere direct in cos

145009

JOC PS5 SONY THE NIOH COLLECTION

-20% reducere direct in cos

141251

JOC PS4 BEST NBA 2K21 MAMBA FOREVER EDITION

-20% reducere direct in cos

141253

JOC XBOX ONE BEST NBA 2K21 MAMBA FOREVER EDITION

-20% reducere direct in cos

129887

JOC PS4 BEST THE DIVISION 2 DARK ZONE EDITION

-20% reducere direct in cos

136136

JOC PS4 BEST CYBERPUNK 2077 COLLECTORS EDITION

-20% reducere direct in cos

136137

JOC XBOX ONE BEST CYBERPUNK 2077 COLLECTORS EDITION

-20% reducere direct in cos

148970

CASTI IN-EAR SAMSUNG BLACK EO-IA500BBEGWW

-20% reducere direct in cos

142314

CASTI IN-EAR SAMSUNG TYPE C BLACK

-20% reducere direct in cos

139300

CASTI TRUE WIRELESS SAMSUNG GALAXY BUDS+ BLACK

-20% reducere direct in cos

148355

CASTI TRUE WIRELESS SAMSUNG GALAXY BUDS 2 BLACK

-20% reducere direct in cos

141871

CASTI TRUE WIRELESS SAMSUNG GALAXY BUDS LIVE BLACK

-20% reducere direct in cos

148967

SMARTTAG 2 SAMSUNG BLACK EI-T5300MBEGEU

-20% reducere direct in cos

127868

CAPAC PROTECTIE SAMSUNG GALAXY A6 A600 DUAL LAYER GOLD

-20% reducere direct in cos

127873

CAPAC PROTECTIE SAMSUNG GALAXY A6+ A605 DUAL LAYER BLACK

-20% reducere direct in cos

127881

CAPAC PROTECTIE SAMSUNG GALAXY J6 DUAL LAYER BLACK

-20% reducere direct in cos

127882

CAPAC PROTECTIE SAMSUNG GALAXY J6 DUAL LAYER GOLD

-20% reducere direct in cos

139403

CAPAC PROTECTIE SAMSUNG GALAXY S20 CLEAR TRANSPARENT

-20% reducere direct in cos

139410

CAPAC PROTECTIE SAMSUNG GALAXY S20+ CLEAR TRANSPARENT

-20% reducere direct in cos

142072

HUSA SAMSUNG GALAXY NOTE 20 N980 CLEAR COVER TRANSPARENT

-20% reducere direct in cos

105665

INCARCATOR RETEA SAMSUNG TRAVEL MICRO USB 2A AFC WHITE

-20% reducere direct in cos

127863

FLIPCOVER SAMSUNG GALAXY A6 A600 WALLET ORCHID GRAY

-20% reducere direct in cos

142317

HUSA SAMSUNG GALAXY A41 (2020) SILICONE BLACK

-20% reducere direct in cos

127877

FLIPCOVER SAMSUNG GALAXY J6 FOLIO GOLD

-20% reducere direct in cos

127869

FLIPCOVER SAMSUNG GALAXY A6+ A605 WALLET BLACK

-20% reducere direct in cos

127872

FLIPCOVER SAMSUNG GALAXY A6+ A605 WALLET GOLD

-20% reducere direct in cos

127871

FLIPCOVER SAMSUNG GALAXY A6+ A605 WALLET BLUE

-20% reducere direct in cos

142067

HUSA SAMSUNG GALAXY NOTE 20 N980 SILICONE COVER BLACK

-20% reducere direct in cos

144907

CAPAC PROTECTIE SAMSUNG GALAXY S21 G991 SILICONE COVER LIGHT GRAY

-20% reducere direct in cos

127870

FLIPCOVER SAMSUNG GALAXY A6+ A605 WALLET ORCHID GRAY

-20% reducere direct in cos

127878

FLIPCOVER SAMSUNG GALAXY J6 FOLIO CASE VIOLET

-20% reducere direct in cos

142071

HUSA SAMSUNG GALAXY NOTE 20 N980 PROTECTIVE STANDING COVER BLACK

-20% reducere direct in cos

133757

INCARCATOR AUTO SAMSUNG IN-CAR DUAL AFC BLACK

-20% reducere direct in cos

138473

INCARCATOR RETEA SAMSUNG FASTCHARGER USB TYPE-C 2A 25W

-20% reducere direct in cos

142078

HUSA SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ULTRA N985 CLEAR PROTECTIVE COVER BLACK

-20% reducere direct in cos

144901

CAPAC PROTECTIE SAMSUNG GALAXY S21+ G996 CLEAR PROTECTIVE COVER BLACK

-20% reducere direct in cos

125683

CAPAC PROTECTIE SAMSUNG S9 ALCANTARA VERDE

-20% reducere direct in cos

142070

HUSA SAMSUNG GALAXY NOTE 20 N980 CLEAR PROTECTIVE COVER WHITE

-20% reducere direct in cos

144900

CAPAC PROTECTIE SAMSUNG G991 CLEAR PROTECTIVE COVER BLACK

-20% reducere direct in cos

142076

HUSA SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ULTRA N985 LEATHER COVER GREEN

-20% reducere direct in cos

142068

HUSA SAMSUNG GALAXY NOTE 20 N980 LEATHER COVER BLACK

-20% reducere direct in cos

144902

CAPAC PROTECTIE SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA G998 CLEAR PROTECTIVE COVER BLACK

-20% reducere direct in cos

148412

WIRELESS CHARGER SAMSUNG DUO (W TA) BLACK EP-P4300

-20% reducere direct in cos

142066

HUSA SAMSUNG GALAXY NOTE 20 N980 LED VIEW COVER COPPER BROWN

-20% reducere direct in cos

148975

FLIPCOVER SAMSUNG GALAXY Z FLIP 3 5G SILICONE NAVY

-20% reducere direct in cos

133754

CAPAC PROTECTIE SAMSUNG GALAXY S10+ LEATHER GREEN

-20% reducere direct in cos

144904

CAPAC PROTECTIE SAMSUNG GALAXY S21+ G996 SMART LED VIEW COVER

-20% reducere direct in cos

144905

CAPAC PROTECTIE SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA G998 SMART LED VIEW COVER

-20% reducere direct in cos

144334

INCARCATOR WIRELESS SAMSUNG TRIO PAD USB TYPE-C 25W BLACK

-20% reducere direct in cos

144335

INCARCATOR WIRELESS SAMSUNG TRIO PAD USB TYPE-C 25W WHITE

-15% reducere direct in cos

83628

APARAT INDREPTAT PARUL REMINGTON S1450

-15% reducere direct in cos

64837

APARAT INDREPTAT PARUL REMINGTON S1005

-15% reducere direct in cos

88518

APARAT INDREPTAT PARUL ROWENTA SF1012

-15% reducere direct in cos

91545

APARAT INDREPTAT PARUL REMINGTON S5525

-15% reducere direct in cos

91180

APARAT INDREPTAT PARUL REMINGTON S7710

-15% reducere direct in cos

91057

APARAT INDREPTAT PARUL ROWENTA SF4522

-15% reducere direct in cos

97886

APARAT INDREPTAT PARUL REMINGTON S6505

-15% reducere direct in cos

68129

APARAT INDREPTAT PARUL REMINGTON S9500

-15% reducere direct in cos

134555

APARAT INDREPTAT PARUL REMINGTON S7350 Wet2Straight

-15% reducere direct in cos

129317

ONDULATOR PAR REMINGTON CI1A119

-15% reducere direct in cos

81512

ONDULATOR PAR REMINGTON CI6325

-15% reducere direct in cos

135888

ONDULATOR PAR ROWENTA CF3242F0

-15% reducere direct in cos

122885

PERIE COAFAT REMINGTON AS404

-15% reducere direct in cos

94750

PERIE COAFAT REMINGTON AS800

-15% reducere direct in cos

123612

PERIE DE COAFAT ROTATIVA REMINGTON AS8810

-15% reducere direct in cos

114335

TRUSA COAFAT REMINGTON D5017

-15% reducere direct in cos

63249

TRUSA COAFAT REMINGTON S8670

-15% reducere direct in cos

129320

USCATOR PAR REMINGTON D2121

-15% reducere direct in cos

68131

USCATOR PAR REMINGTON D5000

-15% reducere direct in cos

89441

USCATOR PAR REMINGTON D5210

-15% reducere direct in cos

94745

USCATOR PAR REMINGTON D3190

-15% reducere direct in cos

92073

USCATOR PAR BRAUN HD 130 PLIABIL

-15% reducere direct in cos

89442

USCATOR PAR REMINGTON D5215

-15% reducere direct in cos

134558

USCATOR PAR REMINGTON D5715 ThermaCare Pro

-15% reducere direct in cos

94744

USCATOR PAR REMINGTON D5219

-15% reducere direct in cos

94742

USCATOR PAR REMINGTON AC9096

-15% reducere direct in cos

123614

USCATOR PAR REMINGTON AC8820

-15% reducere direct in cos

129621

EPILATOR BRAUN SILK EPIL SE3420

-15% reducere direct in cos

147489

EPILATOR PANASONIC ES-EL7C-V503

-15% reducere direct in cos

97880

APARAT TUNS REMINGTON HC5018 APPRENTICE

-15% reducere direct in cos

68132

APARAT TUNS REMINGTON HC5150

-15% reducere direct in cos

118078

APARAT TUNS REMINGTON HC5035

-15% reducere direct in cos

129316

APARAT TUNS REMINGTON HC5100

-15% reducere direct in cos

129042

APARAT TUNS ROWENTA TN1603F0

-15% reducere direct in cos

86076

APARAT TUNS REMINGTON HC5200

-15% reducere direct in cos

140012

APARAT TUNS REMINGTON PRO POWER ALPHA HC5155

-15% reducere direct in cos

143388

APARAT TUNS PANASONIC ER-GB37-K503

-15% reducere direct in cos

148100

APARAT DE TUNS PANASONIC ER-GB44-H503

-15% reducere direct in cos

148101

APARAT DE TUNS PANASONIC ER-GC63-H503

-15% reducere direct in cos

146570

APARAT TUNS ROWENTA  MULTI TN9400F4

-15% reducere direct in cos

145793

APARAT TUNS BRAUN HC5090 SILVER

-15% reducere direct in cos

148098

APARAT DE TUNS PANASONIC ER-GB80-H503

-15% reducere direct in cos

81515

AP TUNS BARBA/MUSTATA REMINGTON PG180

-15% reducere direct in cos

118079

AP TUNS BARBA/MUSTATA REMINGTON MB4122

-15% reducere direct in cos

129319

AP TUNS BARBA/MUSTATA REMINGTON DURABLADE MB010

-15% reducere direct in cos

138185

AP TUNS BARBA/MUSTATA REMINGTON PG3000 GRAPHITE G3 SERIES

-15% reducere direct in cos

138183

AP TUNS BARBA/MUSTATA REMINGTON MB4128 BEARD BOSS MANCHESTER

-15% reducere direct in cos

97876

AP TUNS BARBA/MUSTATA REMINGTON MB320C

-15% reducere direct in cos

145791

APARAT DE TUNS BARBA/MUSTATA BRAUN BT3000

-15% reducere direct in cos

68125

AP TUNS PAR FACIAL SI CORPORAL REMINGTON NE3150

-15% reducere direct in cos

129353

AP TUNS PAR FACIAL SI CORPORAL REMINGTON NE3850

-15% reducere direct in cos

114915

AP TUNS PAR FACIAL SI CORPORAL REMINGTON NE3455 + TRUSA MAN

-15% reducere direct in cos

94735

AP TUNS PAR FACIAL SI CORPORAL REMINGTON BHT250

-15% reducere direct in cos

143393

APARAT INTRETINERE CORPORALA PANASONIC ER-GY10CM504

-15% reducere direct in cos

140815

SET INGRIJIRE FACIALA/CAPILARA BRAUN 6IN1 MGK3220

-15% reducere direct in cos

142031

SET INGRIJIRE MULTIFUNCTIONAL BRAUN 8IN1 MGK5260

-15% reducere direct in cos

143389

APARAT RAS PANASONIC ER-GB43-K503

-15% reducere direct in cos

148092

APARAT DE RAS PANASONIC ES-SL33-K503

-15% reducere direct in cos

145788

APARAT DE RAS 50-M1000

-15% reducere direct in cos

137879

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA ORAL-B D100 CROSS ACTION

-15% reducere direct in cos

118473

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA ORAL-B PRO500

-15% reducere direct in cos

136355

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA ORAL-B PRO750 BLACK

-15% reducere direct in cos

136358

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA ORAL-B PRO2500 BLACK

-15% reducere direct in cos

124443

REZERVA PERIUTA DINTI ORAL-B D12 FROZEN

-15% reducere direct in cos

118475

REZERVA PERIUTA DINTI ORAL-B EB18 3D WHITE

-15% reducere direct in cos

122844

REZERVA PERIUTA DINTI ORAL-B SENSITIVE ULT THIN EB60-2B

-15% reducere direct in cos

87203

REZERVA PERIUTA DINTI ORAL-B EB25-2 FLOSS ACTION

-15% reducere direct in cos

118474

REZERVA PERIUTA DINTI ORAL-B EB50 CROSS ACTION

-15% reducere direct in cos

143402

REZERVA PERIUTA DINTI PANASONIC WEW0972W503

-10% reducere direct in cos

149769

LED TV HD 60 CM DIAMANT 24HL4300H/B, F

-10% reducere direct in cos

149262

LED TV 60 CM HORIZON HD 24HL6100H/B, F

-10% reducere direct in cos

148901

LED TV HD 60 CM ALLVIEW 24ATC5000-H, F

-10% reducere direct in cos

149770

LED TV HD 80 CM DIAMANT 32HL4300H/B, F

-10% reducere direct in cos

149180

LED TV HD 80 CM TESLA, 32T312BH , F

-10% reducere direct in cos

149202

LED TV HD 80 CM JVC 32VH2105, F

-10% reducere direct in cos

129404

LED TV HD 80 CM ALLVIEW 32ATC5000-H/2, F

-10% reducere direct in cos

142042

LED TV FULL HD 100 CM ALLVIEW 40ATC5000-F/1, F

-10% reducere direct in cos

147132

SMART TV LED HD 99 CM JVC LT-39VH3000, E

-10% reducere direct in cos

148904

ULTRA HD 4K SMART TV 108 CM ALLVIEW 43EPLAY6000-U, G

-10% reducere direct in cos

148246

ULTRA HD 4K SMART TV 108 CM LG 43UP80003LR , G

-10% reducere direct in cos

148483

ULTRA HD 4K SMART TV 126 CM LG 50UP76703LB, G

-10% reducere direct in cos

149220

ULTRA HD 4K ANDROID TV 146 CM JVC 58VA6100, E

-10% reducere direct in cos

144890

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 126 CM ALLVIEW QL50EPLAY6100-U, G

-10% reducere direct in cos

144494

ANDROID TV LED 4K ULTRA HD 147 CM ALLVIEW 58EPLAY6000-U, G

-10% reducere direct in cos

146685

ULTRA HD 4K SMART TV 139 CM LG 55UP75003LF, G

-10% reducere direct in cos

148486

ULTRA HD 4K SMART TV 139 CM LG 55UP78003LB, G

-10% reducere direct in cos

146872

ULTRA HD 4K SMART TV 164 CM LG 65UP75003LF, G

-10% reducere direct in cos

146466

ULTRA HD 4K SMART TV 146 CM SAMSUNG UE58AU7172, G

-10% reducere direct in cos

150030

ULTRA HD 4K SMART TV 164 CM LG 65UP80003LR, G

-10% reducere direct in cos

147787

ULTRA HD 4K SMART TV 164 CM LG 65UP78003LB G

-10% reducere direct in cos

144165

QLED ULTRA HD 4K SMART TV ALLVIEW 164 CM QL65EPLAY6100-U, G

-10% reducere direct in cos

148242

ULTRA HD 4K SMART TV 164 CM LG  65UP81003LR , G

-10% reducere direct in cos

146491

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 138 CM SAMSUNG QE55Q70A, F

-10% reducere direct in cos

149356

ULTRA HD 4K SMART TV 178 CM LG 70NANO753PA, G

-10% reducere direct in cos

146492

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 138 CM SAMSUNG QE55Q80A, G

-10% reducere direct in cos

146480

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 123 CM SAMSUNG QE50LS03A, G

-10% reducere direct in cos

146472

ULTRA HD 4K SMART TV 176 CM SAMSUNG UE70AU8072, G

-10% reducere direct in cos

148487

ULTRA HD 4K SMART TV 164 CM LG 65NANO863PA, F

-10% reducere direct in cos

146507

NEO QLED ULTRA HD 4K SMART TV 125 CM SAMSUNG QE50QN90A, F

-10% reducere direct in cos

146861

ULTRA HD 4K SMART TV 191 CM LG 75NANO863PA, G

-10% reducere direct in cos

146509

NEO QLED ULTRA HD 4K SMART TV 138 CM SAMSUNG QE55QN95A, G

-10% reducere direct in cos

146488

QLED ULTRA HD 4K SMART TV 214 CM SAMSUNG QE85Q60A, E

-10% reducere direct in cos

149354

QNED MINI ULTRA HD 8K SMART TV 164 CM LG 65QNED993PB, G

-10% reducere direct in cos

146494

QLED ULTRA HD 8K SMART TV 163 CM SAMSUNG QE65QN800A, G

-10% reducere direct in cos

146511

NEO QLED ULTRA HD 4K SMART TV 189CM SAMSUNG QE75QN95A, F

-10% reducere direct in cos

146503

NEO QLED ULTRA HD 8K SMART TV 189 CM SAMSUNG QE75QN900A, G

-10% reducere direct in cos

146502

NEO QLED ULTRA HD 8K SMART TV 214 CM SAMSUNG QE85QN900A, G

-10% reducere direct in cos

146149

OPPO RENO5 LITE DS BLACK 4G/6.43/OC/8GB/128GB/32MP/48MP+8MP+2MP+2MP/4310MAH

-10% reducere direct in cos

147734

OPPO A74 DS MIDNIGHT BLUE 128GB/4G/48+2+2MP

-10% reducere direct in cos

148379

SAMSUNG GALAXY A12 DS WHITE LTE/6.5''/OC/4GB/64GB//8MP/48MP+5MP+2MP+2MP/5000mAh

-10% reducere direct in cos

142788

SAMSUNG GALAXY M11 DS BLACK

-10% reducere direct in cos

147999

VIVO Y20S 4+128GB NEBULA BLUE

-10% reducere direct in cos

147998

VIVO Y20S 4+128GB OBSIDIAN BLACK

-10% reducere direct in cos

144929

ALLVIEW SOUL X7 STYLE TURCOAZ

-10% reducere direct in cos

134962

ALLVIEW P10 MAX, DS, 8 GB BLUE PURPLE

-10% reducere direct in cos

137490

Allview A10MAX, DS, 5.99 LCDIPS, 16GB,Albastru

-10% reducere direct in cos

148493

NOKIA 6310 (2021) DUAL SIM 2.8" GREEN

-10% reducere direct in cos

137329

ALCATEL 1C (2019) DS VOLCANOBLACK, 3G, 5.0, QC,1GB, 8GB, 8MP+5MP

-10% reducere direct in cos

140955

TELEFON NOKIA 5310 DS 2020 BLACK RED

-10% reducere direct in cos

141773

SAMSUNG GALAXY WATCH3,41MM, SILVER

-10% reducere direct in cos

147392

VIVOACTIVE 4, GPS, WI-FI, SHADOW GRAY/SILVER, S.EU

-10% reducere direct in cos

142806

OPPO SMARTWATCH 41MM, WI-FI ROZ AURIU - ALUMINU

-10% reducere direct in cos

146433

SMARTWATCH GARMIN VIVOMOVE 3 S/E EU SPORT GREY-SI GREY-SILVER, GM

-10% reducere direct in cos

146435

SMARTWATCH GARMIN VIVOMOVE 3S S/E EU SPORT SILVER-BLUE, GM

-10% reducere direct in cos

138269

Smartwatch Huawei GT2 B19VLeather Strap Pebble Brown

-10% reducere direct in cos

138270

Smartwatch Huawei GT2 B19SFluoroelastomer Matte Black

-10% reducere direct in cos

140010

HUAWEI WATCH GT 2E HECTOR RED& BLACK TPU STRAP

-10% reducere direct in cos

145168

SMARTWATCH AMAZFIT BIP U PRO A2008 BLACK

-10% reducere direct in cos

147873

BRATARA FITNESS FITBIT LUXE PLATINA/ORHIDEE

-10% reducere direct in cos

147872

BRATARA FITNESS FITBIT LUXE NEGRU/GRI GRAFIT

-10% reducere direct in cos

147875

BRATARA FITNESS FITBIT LUXE AURIU/ALB PORTELAN

-10% reducere direct in cos

140134

BRATARA FITNESS FITBIT CHARGE 4 STORM BLUE, BLACK

-10% reducere direct in cos

140132

BRATARA FITNESS FITBIT CHARGE 4 ROSEWOOD

-10% reducere direct in cos

142064

BRATARA FITNESS FITBIT INSPIRE 2 LUNAR WHITE

-10% reducere direct in cos

147159

BRATARA FITNESS GARMIN VIVOFIT 4, BLACK, L

-10% reducere direct in cos

146393

BRATARA FITNESS HONOR BAND 6 METEORITE BLACK

-10% reducere direct in cos

147102

CASTI TRUE WIRELESS HAMA PACHET IN-EAR BLUETOOTH STYLE TW + CADOU BRATARA FITNESS HAMA FIT WATERPRO

-10% reducere direct in cos

137498

BRATARA FITNESS HONOR BAND 5 BLACK

-10% reducere direct in cos

141313

BRATARA FITNESS XIAOMI MI BAND 5

-10% reducere direct in cos

141094

BRATARA FITNESS CARDIO PLUS LENOVO HX03W

-10% reducere direct in cos

118352

BRATARA SMART ALLVIEW ALLFIT BLACK

-10% reducere direct in cos

142727

BRATARA FITNESS HAMA FIT TRACK1900 178600

-10% reducere direct in cos

143383

BRATARA FITNESS XIAOMI MI BAND 4C NEGRU

-10% reducere direct in cos

131353

BRATARA FITNESS MAXCOM FITGO FW10 ACTIVE BLACK

-10% reducere direct in cos

119896

AUTOMAT CAFEA KRUPS EA810770

-10% reducere direct in cos

96224

AUTOMAT CAFEA GAGGIA NAVIGLIO CLASSIC

-10% reducere direct in cos

83724

AUTOMAT CAFEA GAGGIA BRERA BLACK

-10% reducere direct in cos

98347

AUTOMAT CAFEA DE LONGHI ECAM 22.110SB

-10% reducere direct in cos

139289

AUTOMAT CAFEA DE LONGHI MAGNIFICA SMART ECAM250.23.SB

-10% reducere direct in cos

145626

AUTOMAT CAFEA KRUPS EA870810

-10% reducere direct in cos

121109

AUTOMAT CAFEA BOSCH TIS30129RW

-10% reducere direct in cos

149030

AUTOMAT CAFEA GAGGIA ANIMA DELUXE

-10% reducere direct in cos

122372

AUTOMAT CAFEA GAGGIA VELASCA BLACK

-10% reducere direct in cos

122373

AUTOMAT CAFEA GAGGIA VELASCA PRESTIGE

-10% reducere direct in cos

149031

AUTOMAT CAFEA GAGGIA ANIMA PRESTIGE

-10% reducere direct in cos

122467

AUTOMAT CAFEA DE LONGHI ETAM 29.660 SB

-10% reducere direct in cos

126353

ESPRESSOR CAFEA MANUAL ZASS ZEM 04

-10% reducere direct in cos

139691

ESPRESSOR CAFEA MANUAL DE LONGHI EC201CD.B

-10% reducere direct in cos

133032

ESPRESSOR CAFEA MANUAL ZASS ZEM 10

-10% reducere direct in cos

122473

ESPRESSOR CAFEA MANUAL DE LONGHI ECO311.BK

-10% reducere direct in cos

84106

ESPRESSOR CAFEA MANUAL GAGGIA CAREZZA DELUXE

-10% reducere direct in cos

149014

ESPRESSOR CAFEA MANUAL DE LONGHI LA SPECIALISTA MAESTRO EC 9665.M

-10% reducere direct in cos

143019

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO EASY BLUEBERRY

-10% reducere direct in cos

116271

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO MINI CLASSY WH

-10% reducere direct in cos

111119

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO PURE BLACK

-10% reducere direct in cos

138202

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO EASY BLACK

-10% reducere direct in cos

138206

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO MINI SALSA RED

-10% reducere direct in cos

145332

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE BOSCH TAS1104

-10% reducere direct in cos

145330

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE BOSCH TAS1102

-10% reducere direct in cos

147569

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE NESPRESSO-DE'LONGHI PIXIE CARMINE EN124.R

-10% reducere direct in cos

147651

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE TCHIBO CAFISSIMO MILK WHITE

-10% reducere direct in cos

147571

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE NESPRESSO-DE'LONGHI CITIZ WHITE EN167.W

-10% reducere direct in cos

147572

ESPRESSOR CAFEA CU CAPSULE NESPRESSO-DE'LONGHI CITIZ&MILK BLACK EN267.BAE

-10% reducere direct in cos

142583

ROBOT BUCATARIE TEFAL QB150138

-10% reducere direct in cos

97799

ROBOT BUCATARIE BOSCH MCM3200W

-10% reducere direct in cos

142058

ROBOT BUCATARIE BOSCH MUMS2AW00

-10% reducere direct in cos

141795

ROBOT BUCATARIE BOSCH MCM3PM386

-10% reducere direct in cos

142056

ROBOT BUCATARIE BOSCH MUMS2VM00

-10% reducere direct in cos

144747

ROBOT BUCATARIE MUM50131

-10% reducere direct in cos

139338

MIXER PLANETAR BOSCH MUM5XW20

-10% reducere direct in cos

144744

ROBOT BUCATARIE MUM58M59

-10% reducere direct in cos

93316

MIXER CU BOL BOSCH MFQ36460

-10% reducere direct in cos

112842

MIXER BOSCH MFQ3030

-10% reducere direct in cos

128050

MIXER TEFAL HT310838

-10% reducere direct in cos

144773

MIXER DE MANA MFQ22100

-10% reducere direct in cos

148301

MIXER DE MANA BRAUN HM1010WH

-10% reducere direct in cos

115617

MIXER BOSCH MFQ24200

-10% reducere direct in cos

134316

MIXER BRAUN HM3000WH

-10% reducere direct in cos

85112

MIXER BOSCH MFQ36440

-10% reducere direct in cos

144772

MIXER DE MANA MFQ3650X

-10% reducere direct in cos

93315

MIXER BOSCH MFQ4080

-10% reducere direct in cos

137744

MIXER VERTICAL TEFAL TURBOMIX HB121838

-10% reducere direct in cos

88163

MIXER VERTICAL BOSCH MSM64010

-10% reducere direct in cos

125820

MIXER VERTICAL BOSCH MSM14200

-10% reducere direct in cos

129343

MIXER VERTICAL HEINNER HB-600UV

-10% reducere direct in cos

146089

MIXER VERTICAL BRAUN MQ3025WH OMLETTE

-10% reducere direct in cos

93309

MIXER VERTICAL BOSCH MSM66050

-10% reducere direct in cos

139340

MIXER VERTICAL BOSCH MS6CM6166

-10% reducere direct in cos

144757

MIXER VERTICAL BOSCH MS8CM61V1

-10% reducere direct in cos

144755

MIXER VERTICAL BOSCH MS8CM61V5

-10% reducere direct in cos

146093

MIXER VERTICAL BRAUN MQ9138XI

-10% reducere direct in cos

142581

MASINA DE TOCAT TEFAL NE411137

-10% reducere direct in cos

110976

MASINA DE TOCAT TEFAL NE445138

-10% reducere direct in cos

135942

MASINA DE TOCAT BOSCH MFW2515W

-10% reducere direct in cos

135943

MASINA DE TOCAT BOSCH MFW2517W

-10% reducere direct in cos

136878

GRATAR ELECTRIC HEINNER HEG-F2000GT

-10% reducere direct in cos

140153

GRATAR TEFAL OPTIGRILL XL SNACKING & BAKING GC724D12

-10% reducere direct in cos

141276

FRITEUZA TEFAL UNO FF215D30.

-10% reducere direct in cos

129653

FRITEUZA TEFAL EASY FRY XL 4.2L EY201815

-10% reducere direct in cos

149000

CUPTOR ELECTRIC SATURN ST-EC3804 Graphite

-10% reducere direct in cos

124884

CUPTOR ELECTRIC TEFAL OF444834 19L

-10% reducere direct in cos

146880

CUPTOR ELECTRIC CU CONVECTIE SI ROTISOR ZASS ZEO 38 CR

-10% reducere direct in cos

94820

CUPTOR PAINE TEFAL PF611838

-10% reducere direct in cos

137388

PRAJITOR DE PAINE HEINNER HTP-700BKSS

-10% reducere direct in cos

129342

PRAJITOR DE PAINE HEINNER TP-750UV

-10% reducere direct in cos

146520

PRAJITOR DE PAINE TEFAL TT761138

-10% reducere direct in cos

81776

PRAJITOR DE PAINE BOSCH TAT3A014

-10% reducere direct in cos

146096

PRAJITOR DE PAINE BRAUN HT3000WH

-10% reducere direct in cos

114926

PRAJITOR DE PAINE BOSCH TAT6A114

-10% reducere direct in cos

143146

PRAJITOR DE PAINE BOSCH TAT4P424

-10% reducere direct in cos

141793

PRAJITOR DE PAINE BOSCH TAT6A913

-10% reducere direct in cos

72458

PRAJITOR DE PAINE BOSCH TAT8611

-10% reducere direct in cos

141792

PRAJITOR DE PAINE BOSCH TAT8613

-10% reducere direct in cos

144779

PRAJITOR DE PAINE CU 2 SLOTURI TAT8612

-10% reducere direct in cos

136871

PRAJITOR SANDWICH HEINNER SM-K750W

-10% reducere direct in cos

137369

PRAJITOR SANDWICH TEFAL SM157236

-10% reducere direct in cos

77644

FIERBATOR HEINNER INSTANT PF-47

-10% reducere direct in cos

141637

FIERBATOR HEINNER HEK-17IX

-10% reducere direct in cos

115889

FIERBATOR CU FILTRU HEINNER HEK-TF2200GR

-10% reducere direct in cos

82072

FIERBATOR BOSCH TWK3A014

-10% reducere direct in cos

146097

FIERBATOR BRAUN WK3000WH

-10% reducere direct in cos

144785

FIERBATOR DE APA TWK7203

-10% reducere direct in cos

104183

BLENDER HEINNER HBL-550S

-10% reducere direct in cos

126316

BLENDER TEFAL BLENDFORCE II BL420838

-10% reducere direct in cos

144762

BLENDER MSM66110

-10% reducere direct in cos

141600

BLENDER HEINNER HBL-1000RED

-10% reducere direct in cos

95540

BLENDER HEINNER HBL-1000XMC

-10% reducere direct in cos

144130

BLENDER TEFAL BL439D31 BLENDFORCE GLASS 2

-10% reducere direct in cos

144756

BLENDER MS8CM6190

-10% reducere direct in cos

144767

BLENDER DE MASA MMB6384M

-10% reducere direct in cos

120485

BLENDER PERSONAL HEINNER HSB-350SS

-10% reducere direct in cos

129655

STORCATOR FRUCTE TEFALEASY FRUIT ZE610D38

-10% reducere direct in cos

92329

STORCATOR FRUCTE BOSCH MES25G0

-10% reducere direct in cos

93322

STORCATOR FRUCTE BOSCH MES25C0

-10% reducere direct in cos

144776

STORCATOR CU MELC MESM731M

-10% reducere direct in cos

106380

STORCATOR CITRICE TEFAL ZP300138 VITAPRESS

-10% reducere direct in cos

138508

STORCATOR CITRICE BOSCH MCP3000N

-10% reducere direct in cos

82094

CANTAR BUCATARIE HEINNER HKSB-3000

-10% reducere direct in cos

136701

CANTAR BUCATARIE HEINNER HKS-5BB

-10% reducere direct in cos

73782

CANTAR BUCATARIE TEFAL BC5003V1

-10% reducere direct in cos

128073

CANTAR BUCATARIE HEINNER HKS-5SS

-10% reducere direct in cos

128048

CHOPPER TEFAL MB450B38

-10% reducere direct in cos

135938

RASNITA BOSCH TSM6A011W ALBA

-10% reducere direct in cos

135939

RASNITA BOSCH TSM6A013B NEAGRA

-10% reducere direct in cos

132287

SET TIGAI TEFAL L2009102

-10% reducere direct in cos

148357

MASINA DE SPALAT F INDESIT INNEX BWE81285XWEEN A++

-10% reducere direct in cos

144543

MASINA DE SPALAT F ARCTIC APL81223XLW2 C

-10% reducere direct in cos

143943

MASINA DE SPALAT INDESIT MTWE91483WKEED

-10% reducere direct in cos

143919

MASINA DE SPALAT HOTPOINTNM11823WKEUN D

-10% reducere direct in cos

143884

MASINA DE SPALAT F BEKO WUE 9622 XCW C

-10% reducere direct in cos

146950

MASINA DE SPALAT F BEKO WUE8736XST C

-10% reducere direct in cos

143397

MASINA DE SPALAT BEKO WUE 9736 XST C

-10% reducere direct in cos

143300

MASINA DE SPALAT F BOSCH WAJ24063BY C

-10% reducere direct in cos

147918

MASINA DE SPALAT F SAMSUNG WW80AA126AE/LE E

-10% reducere direct in cos

148361

MASINA DE SPALAT F WHIRLPOOL FRESHCARE+ FFD8458 C

-10% reducere direct in cos

150045

MASINA DE SPALAT F BEKO B3WFU 782C WB C

-10% reducere direct in cos

145917

MASINA DE SPALAT F BOSCH WAN24263BY C

-10% reducere direct in cos

143299

MASINA DE SPALAT F BOSCH WAN24164BY C

-10% reducere direct in cos

148395

MASINA DE SPALAT F LG F4WV328S0E C

-10% reducere direct in cos

146951

MASINA DE SPALAT F BEKO WUE8736XCM C

-10% reducere direct in cos

144060

MASINA DE SPALAT F LG F4WV308S6TE C

-10% reducere direct in cos

144033

MASINA DE SPALAT F BEKO WUE 8746 N A

-10% reducere direct in cos

143297

MASINA DE SPALAT F BOSCH WAN28262BY C

-10% reducere direct in cos

144271

MASINA DE SPALAT F BEKO WTV 10744 X B

-10% reducere direct in cos

148394

MASINA DE SPALAT F LG RUFE FRONTALA F4WV509S1E B

-10% reducere direct in cos

147835

MASINA DE SPALAT F WHIRLPOOL W6XW845WBEE B

-10% reducere direct in cos

150007

MASINA DE SPALAT F SAMSUNG WW80A6S28AX/S7 E

-10% reducere direct in cos

138804

MASINA DE SPALAT F LG F4WN609S2T D

-10% reducere direct in cos

146957

MASINA DE SPALAT F BEKO WTE10744N A

-10% reducere direct in cos

147837

MASINA DE SPALAT F WHIRLPOOL W8W046WBEE A

-10% reducere direct in cos

143294

MASINA DE SPALAT F BOSCH WAU28S60BY C

-10% reducere direct in cos

148596

MASINA DE SPALAT F BOSCH WAV28L91BY

-10% reducere direct in cos

148279

MASINA DE SPALAT T ELECTROLUX EW8F169ASA A

-10% reducere direct in cos

147854

MASINA SPALAT RUFE CU USCATOR INDESIT BDE 861483X WS EU N C

-10% reducere direct in cos

146954

MASINA SPALAT RUFE CU USCATOR BEKO HTV8636XS0 C

-10% reducere direct in cos

143215

MASINA SPALAT RUFE CU USCATOR ARCTIC APLWD851262WST C

-10% reducere direct in cos

147817

MASINA SPALAT RUFE CU USCATOR LG F4J3TM5WE D/E

-10% reducere direct in cos

146956

MASINA SPALAT RUFE CU USCATOR BEKO HTV8746XG C

-10% reducere direct in cos

143929

MASINA SPALAT RUFE CU USCATOR HOTPOINT AQD1072D697EU/BN D

-10% reducere direct in cos

148122

MASINA SPALAT RUFE CU USCATOR BOSCH WNA13400BY E

-10% reducere direct in cos

142535

MASINA DE SPALAT INCORP BEKO WITV8712X0W C

-10% reducere direct in cos

146125

MASINA DE SPALAT CU USCATOR INCORP BEKO HITV 8733 B0 C

-10% reducere direct in cos

148420

COMBINA FRIGORIFICA NF LIEBHERR CUEL 231 F

-10% reducere direct in cos

143900

COMBINA FRIGORIFICA NF ARCTIC AK60406M40NFW E

-10% reducere direct in cos

141295

COMBINA FRIGORIFICA NF TESLA RC3400FHX F

-10% reducere direct in cos

135021

COMBINA FRIGORIFICA WHIRLPOOL W7 811I W

-10% reducere direct in cos

135416

COMBINA FRIGORIFICA NF WHIRLPOOL W7 911I OX F

-10% reducere direct in cos

148419

COMBINA FRIGORIFICA NF LIEBHERR CUEF 331 F

-10% reducere direct in cos

144706

COMBINA FRIGORIFICA NF LIEBHERR KGNF 2060-3 E

-10% reducere direct in cos

135032

COMBINA FRIGORIFICA NF WHIRLPO OL W7 911O OX H AQUA F

-10% reducere direct in cos

146742

COMBINA FRIGORIFICA NF INDESIT INFC9 TO32X E

-10% reducere direct in cos

144642

COMBINA FRIGORIFICA NF WHIRLPOOL W9 821D OX H 2 E

-10% reducere direct in cos

144516

COMBINA FRIGORIFICA NF HOTPOINT HA70BE31 X F

-10% reducere direct in cos

144644

COMBINA FRIGORIFICA NF WHIRLPOOL W9 921D OX 2 E

-10% reducere direct in cos

135025

COMBINA FRIGORIFICA NF WHIRLPOOL W9 931D KS D

-10% reducere direct in cos

148418

COMBINA FRIGORIFICA NF LIEBHERR CN 3915 E

-10% reducere direct in cos

141261

COMBINA FRIGORIFICA NF ELECTROLUX LNT7ME32M1 E

-10% reducere direct in cos

147834

COMBINA FRIGORIFICA NF WHIRLPOOL W84BE 72 X 2 E

-10% reducere direct in cos

141265

COMBINA FRIGORIFICA NF ELECTROLUX LNT7MF46X2 F

-10% reducere direct in cos

144990

COMBINA FRIGORIFICA NF LG GBB92STACP C

-10% reducere direct in cos

140311

COMBINA FRIGORIFICA NF BOSCH KGN49XIEAE

-10% reducere direct in cos

140313

COMBINA FRIGORIFICA NF BOSCH KGN39AIEQE

-10% reducere direct in cos

144043

COMBINA FRIGORIFICA NF BEKO RCNE720E30DXPN F

-10% reducere direct in cos

143254

COMBINA FRIGORIFICA NF BOSCH KGN56XIDP D

-10% reducere direct in cos

143253

COMBINA FRIGORIFICA NF BOSCH KGB86AIFP F

-10% reducere direct in cos

143252

COMBINA FRIGORIFICA NF BOSCH KGN86AIDP D

-10% reducere direct in cos

143250

COMBINA FRIGORIFICA NF BOSCH KGF56PIDP D

-10% reducere direct in cos

142707

CASTI OVER-EAR HAMA BLINKN KIDS 135664 ROZ

-10% reducere direct in cos

89951

CASTI OVER EAR SONY MDRZX310APR.CE7 RED

-10% reducere direct in cos

125764

CASTI OVER EAR BLUETOOTH JVC HA-S30BT-A-E

-10% reducere direct in cos

145608

CASTI ON-EAR SKULLCANDY BLUETOOTH CASSETTE BLACK

-10% reducere direct in cos

145606

CASTI ON-EAR SKULLCANDY BLUETOOTH CASSETTE COBALT BLUE

-10% reducere direct in cos

145610

CASTI ON-EAR SKULLCANDY BLUETOOTH CASSETTE GRAY

-10% reducere direct in cos

141233

CASTI ON-EAR JVC HA-S24W-B-E NEGRU

-10% reducere direct in cos

141234

CASTI ON-EAR JVC HA-S24W-D-E PORTOCALIU

-10% reducere direct in cos

141110

CASTI OVER EAR BLUETOOTH TRUST 23550

-10% reducere direct in cos

137387

CASTI OVER EAR BLUETOOTH SONY WHCH510L MIC. ALBASTRU

-10% reducere direct in cos

133369

CASTI OVER EAR BLUETOOTH JBL TUNE 500 ALB

-10% reducere direct in cos

129257

CASTI OVER EAR BLUETOOTH SKULLCANDY RIFF GRAY/SPECKLE/MIAMI

-10% reducere direct in cos

147180

CASTI OVER EAR BOYA PROFESSIONAL MONITORING HEADPHONE

-10% reducere direct in cos

133366

CASTI OVER EAR BLUETOOTH JBL TUNE 500 NEGRU

-10% reducere direct in cos

141982

CASTI OVER EAR BLUETOOTH PANASONIC RB-HF520BE-K

-10% reducere direct in cos

141975

CASTI OVER EAR BLUETOOTH PANASONIC RB-M500BE-C

-10% reducere direct in cos

145588

CASTI OVER EAR BLUETOOTH SKULLCANDY HESH EVO TRUE BLACK

-10% reducere direct in cos

141978

CASTI OVER EAR BLUETOOTH PANASONIC RB-M300BE-K

-10% reducere direct in cos

141765

CASTI OVER EAR BLUETOOTH JBL JBLT700BTBLK

-10% reducere direct in cos

143677

CASTI OVER EAR BLUETOOTH SKULLCANDY HESH 3 MOSS OLIVE YELLOW

-10% reducere direct in cos

145554

CASTI ON-EAR JABRA ELITE 45H TITANIUM BLACK

-10% reducere direct in cos

145587

CASTI OVER EAR BLUETOOTH SKULLCANDY HESH ANC TRUE BLACK

-10% reducere direct in cos

149817

CASTI ON-EAR JBL TUNE 660NC WIRELESS BT NEGRU

-10% reducere direct in cos

144146

CASTI OVER EAR BLUETOOTH SKULLCANDY CRUSHER EVO TRUE BLACK

-10% reducere direct in cos

149874

CASTI OVER EAR BLUETOOTH SKULLCANDY CRUSHER EVO DARK BLUE/GREEN

-10% reducere direct in cos

149884

CASTI OVER EAR BLUETOOTH SKULLCANDY CRUSHER EVO LIGHT GREY/BLUE

-10% reducere direct in cos

149178

CASTI ON-EAR JBL LIVE 460NC ASISTENT VOCAL NEGRU

-10% reducere direct in cos

141973

CASTI OVER EAR BLUETOOTH PANASONIC RB-M700BE-C

-10% reducere direct in cos

143845

CASTI OVER EAR BLUETOOTH BOSE SOUNDLINK AE II BLACK

-10% reducere direct in cos

146407

CASCA SKULLCANDY OVER EAR BT CRUSHER ANC BLACK/TAN

-10% reducere direct in cos

145833

CASTI OVER EAR BANG & OLUFSEN BEOPLAY H9 3RD GEN ARGIL BRIGHT

-10% reducere direct in cos

144483

CASTI OVER EAR BLUETOOTH APPLE AIRPODS MAX NOISE CANCELLATION PINK

-10% reducere direct in cos

142760

CASTI TRUE WIRELESS TRUST NIKA TOUCH 23703 TURQUOISE

-10% reducere direct in cos

148847

CASTI TRUE WIRELESS JVC IN EAR JVC HA-A5T-WN-E

-10% reducere direct in cos

144600

CASTI TRUE WIRELESS MCDODO TEANA SERIES TWS BT

-10% reducere direct in cos

148066

CASTI TRUE WIRELESS MPOW MDOTS TWS BLUETOOTH

-10% reducere direct in cos

145975

CASTI TRUE WIRELESS CANYON CND-TBTHS2W ALB

-10% reducere direct in cos

142133

CASTI TRUE WIRELESS HAMA STYLE BLACK

-10% reducere direct in cos

142132

CASTI TRUE WIRELESS HAMA STYLE WHITE

-10% reducere direct in cos

141105

CASTI TRUE WIRELESS TRUST NIKA COMPACT BLUETOOTH BLUE 23903

-10% reducere direct in cos

148072

CASTI TRUE WIRELESS MPOW M9 TWS BLUETOOTH EARPHONE

-10% reducere direct in cos

148206

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY JIB IN-EAR GREY BLU

-10% reducere direct in cos

147317

CASTI TRUE WIRELESS JVC HA-A7T-BN-U NEGRU

-10% reducere direct in cos

148203

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY JIB IN-EAR GREY

-10% reducere direct in cos

147179

CASTI TRUE WIRELESS BOYA TRUE WIRELESS STEREO EARPHONE WHITE

-10% reducere direct in cos

147102

CASTI TRUE WIRELESS HAMA PACHET IN-EAR BLUETOOTH STYLE TW + CADOU BRATARA FITNESS HAMA FIT WATERPRO

-10% reducere direct in cos

148194

CASTI TRUE WIRELESS BOYA STEREO BY-AP1 WHITE

-10% reducere direct in cos

148195

CASTI TRUE WIRELESS BOYA STEREO BY-AP100 BLACK

-10% reducere direct in cos

148070

CASTI TRUE WIRELESS MPOW MX14 MIC NOISE CANCELLING

-10% reducere direct in cos

147177

CASTI TRUE WIRELESS BOYA STEREO EARPHONE BLACK

-10% reducere direct in cos

143178

CASTI TRUE WIRELESS SKULLCANDY SPOKE 2.0 BLACK

-10% reducere direct in cos

142841

CASTI TRUE WIRELESS TCL SOCL500TWSBL

-10% reducere direct in cos

147178

CASTI TRUE WIRELESS BOYA STEREO EARPHONE GREY

-10% reducere direct in cos

144985

CASTI TRUE WIRELESS LENOVO TWS HT20 BLACK

-10% reducere direct in cos

142838

CASTI TRUE WIRELESS TCL ACTV500TWSBK

-10% reducere direct in cos

149745

CASTI TRUE WIRELESS XIAOMI REDMI BUDS 3 PRO GLACIER GRAY

-10% reducere direct in cos

144984

CASTI TRUE WIRELESS LENOVO TWS HT10 BLACK

-10% reducere direct in cos

149640

CASTI TRUE WIRELESS PANASONIC INE TW RZ-B100WDE-K NEGRU

-10% reducere direct in cos

146577

CASTI TRUE WIRELESS HUAWEI FREEBUDS 4I OTTER CT030 CERAMIC WHITE

-10% reducere direct in cos

147893

CASTI TRUE WIRELESS JBL IN EAR TUNE 125 NEGRU

-10% reducere direct in cos

148354

CASTI TRUE WIRELESS SAMSUNG GALAXY BUDS 2 GREEN

-10% reducere direct in cos

148355

CASTI TRUE WIRELESS SAMSUNG GALAXY BUDS 2 BLACK

-10% reducere direct in cos

145545

CASTI TRUE WIRELESS JABRA ELITE ACTIVE 75T MARO

-10% reducere direct in cos

141582

CASTI TRUE WIRELESS JBL LIVE300TWS NEGRU

-10% reducere direct in cos

145547

CASTI TRUE WIRELESS JABRA ELITE ACTIVE 75T GRI

-10% reducere direct in cos

137108

CASTI IN EAR BLUETOOTH JVC HA-F19BT-AHE RETRO ALBASTRU

-10% reducere direct in cos

142003

CASTI IN EAR BLUETOOTH TCLMTRO100BTBK-EU

-10% reducere direct in cos

107154

CASTI IN-EAR SONY MDRXB50APL.CE7 BLUE

-10% reducere direct in cos

133361

CASTI IN EAR BLUETOOTH JBL T110BT WHITE

-10% reducere direct in cos

138073

CASTI IN EAR BLUETOOTH PHILIPS SHB4305WT/00 ALB

-10% reducere direct in cos

116693

CASTI IN EAR BLUETOOTH SKULLCANDY INK'D WHITE GRAY

-10% reducere direct in cos

136158

CASTI IN EAR BLUETOOTH JABRA 180963 ELITE65T ACTIVE BLACK

-10% reducere direct in cos

117146

BOXA PORTABILA AKAI CU BLUETOOTH ABTS-11B

-10% reducere direct in cos

149591

BOXA PORTABILA TRUST ROKKO

-10% reducere direct in cos

125017

BOXA PORTABILA E-BODA BT VIBE 200

-10% reducere direct in cos

149825

BOXA PORTABILA E-BODA THE VIBE 210

-10% reducere direct in cos

148063

BOXA PORTABILA E-BODA TWINSOUND CU BLUETOOTH NEGRU

-10% reducere direct in cos

147506

BOXA PORTABILA LG XBOOM PL2, BLUETOOTH, IPX5, 10H AUTONOMIE

-10% reducere direct in cos

146396

BOXA PORTABILA SONY SRSXB13L.CE7 BTH ALBASTRU

-10% reducere direct in cos

149826

BOXA PORTABILA E-BODA THE VIBE 310

-10% reducere direct in cos

149656

BOXA PORTABILA HAMA BT PIPE 2.0 24W NEGRU

-10% reducere direct in cos

149662

BOXA PORTABILA HAMA BT TWIN 2.0 20W ALB

-10% reducere direct in cos

149663

BOXA PORTABILA HAMA BT TWIN 2.0 20W NGR

-10% reducere direct in cos

149655

BOXA PORTABILA HAMA BT PIPE 2.0 24W ALB

-10% reducere direct in cos

128193

BOXA PORTABILA JBL CLIP 3 BLACK

-10% reducere direct in cos

149005

BOXA PORTABILA HAMA BT SOUND BARREL 60W NEGRU

-10% reducere direct in cos

149659

BOXA PORTABILA HAMA BT SMART SIRIUM 1400ABT

-10% reducere direct in cos

147507

BOXA PORTABILA LG XBOOM PL5, BLUETOOTH, IPX5, 18H AUTONOMIE

-10% reducere direct in cos

137092

BOXA PORTABILA JBL FLIP 5 SQUAD

-10% reducere direct in cos

147505

BOXA PORTABILA LG XBOOM PL7, BLUETOOTH, IPX5, 24H AUTONOMIE

-10% reducere direct in cos

130603

BOXA PORTABILA ULTIMATE EARS BOOM 3 ULTRAVIOLET PURPLE

-10% reducere direct in cos

141150

BOXA PORTABILA SONY SRSXB43B NEGRU

-10% reducere direct in cos

141151

BOXA PORTABILA SONY SRSXB43L ALBASTRU

-10% reducere direct in cos

147905

BOXA PORTABILA JBL CHARGE 5 ROZ

-10% reducere direct in cos

149801

BOXA PORTABILA JBL CHARGE 5 PRO SOUND IP67 ROSU

-10% reducere direct in cos

147389

BOXA PORTABILA BANG & OLUFSEN BEOSOUND A1 2ND GEN GOLD TONE

-10% reducere direct in cos

145837

BOXA PORTABILA BANG & OLUFSEN BEOSOUND A1 2ND GEN GREY MIST

-10% reducere direct in cos

127178

MOUSE WIRELESS LOGITECH M220 SILENT RED

-10% reducere direct in cos

92491

MOUSE WIRELESS MICROSOFT 3500 GMF-00271 BLUE

-10% reducere direct in cos

142680

MOUSE WIRELESS HAMA MW-900NEGRU

-10% reducere direct in cos

92492

MOUSE WIRELESS MICROSOFT 3500 GMF-00042 BK

-10% reducere direct in cos

144958

MOUSE BLUETOOTH MICROSOFT MODERN MOBILE PASTEL BLUE

-10% reducere direct in cos

144959

MOUSE BLUETOOTH MICROSOFT MODERN MOBILE PEACH

-10% reducere direct in cos

144963

MOUSE BLUETOOTH MICROSOFT 222-00040 PEACH

-10% reducere direct in cos

144962

MOUSE BLUETOOTH MICROSOFT 222-00024 GLACIER

-10% reducere direct in cos

141131

KIT MS+KB HAMA KMW-700 WIRELESS R9182677

-10% reducere direct in cos

98660

KIT MS+KB MICROSOFT DESKTOP 600 USB APB-00013

-10% reducere direct in cos

137760

KIT MS+KB ASUS WIRELESS W2500 NEGRU

-10% reducere direct in cos

86722

KIT MS+KB LOGITECH WIRELESS MK 270

-10% reducere direct in cos

148919

TASTATURA WIRELESS APPLE MAGIC KEYBOARD (2021) INTERNATIONAL ENGLIS

-10% reducere direct in cos

148917

TASTATURA WIRELESS APPLE MAGIC KEYBOARD (2021) WITH TOUCH ID - INTERNATIONAL ENGLISH

-10% reducere direct in cos

148921

TASTATURA WIRELESS APPLE MAGIC 2021 TOUCH ID NUMERIC KEYPAD ENGLISH

-10% reducere direct in cos

142675

CASTI PC HAMA HS-P350NEGRU

-10% reducere direct in cos

137707

CASTI PC TRUST LUMEN ILLUMINATED NEGRU

-10% reducere direct in cos

145309

CASTI PC PLANTRONICS BLACKWIRE 3210 NEGRU

-10% reducere direct in cos

146001

CASTI PC DELL UC150 NEGRU

-10% reducere direct in cos

145472

CASTI PC JABRA EVOLVE 20 UC NEGRU

-10% reducere direct in cos

145316

CASTI PC PLANTRONICS BLACKWIRE 3325 USB-C NEGRU

-10% reducere direct in cos

145311

CASTI PC PLANTRONICS BLACKWIRE 3225 USB-C NEGRU

-10% reducere direct in cos

145315

CASTI PC PLANTRONICS BLACKWIRE 3325 USB-A NEGRU

-10% reducere direct in cos

145318

CASTI PC PLANTRONICS BLACKWIRE 5220 USB-A NEGRU

-10% reducere direct in cos

145328

CASTI PC SENNHEISER SC 635 USB-C NEGRU

-10% reducere direct in cos

145320

CASTI PC PLANTRONICS BLACKWIRE 7225 USB-C ALB

-10% reducere direct in cos

145319

CASTI PC PLANTRONICS BLACKWIRE 7225 USB-A NEGRU

-10% reducere direct in cos

145321

CASTI PC PLANTRONICS BLACKWIRE 7225 USB-C NEGRU

-10% reducere direct in cos

145322

CASTI PC PLANTRONICS BLACKWIRE 8225 USB-A NEGRU

-10% reducere direct in cos

145326

CASTI PC SENNHEISER SC 665 NEGRU

-10% reducere direct in cos

126107

RANGE EXTENDER D-LINK DAP-1325 N300

-10% reducere direct in cos

148496

ROUTER WLESS DUAL-BAND MERCUSYS GIGABIT MR30G AC1200

-10% reducere direct in cos

104078

RANGE EXTENDER ASUS RP-N12 N300

-10% reducere direct in cos

129651

RANGE EXTENDER D-LINK DAP-1610

-10% reducere direct in cos

149870

CAMERA IP D-LINK COMPACT FULL HD WI-FI

-10% reducere direct in cos

97026

ROUTER WLESS DUAL-BAND ASUS RT-AC51 AC750

-10% reducere direct in cos

149161

ROUTER WLESS DUAL-BAND TP-LINK ARCHER C64

-10% reducere direct in cos

140429

SENZOR APA D-LINK DCH-S161

-10% reducere direct in cos

104557

ROUTER WLESS DUAL-BAND D-LINK DIR-809

-10% reducere direct in cos

141528

ROUTER WLESS DUAL-BAND D-LINK AC1200 GIGABIT DIR-825/EE

-10% reducere direct in cos

149888

ROUTER WLESS DUAL-BAND TP-LINK ARCHER C6

-10% reducere direct in cos

120505

ROUTER WLESS DUAL-BAND TENDA AC9 AC1200

-10% reducere direct in cos

146257

D-LINK ROUTER WI-FI 5 AC2100 GIGABIT

-10% reducere direct in cos

110538

RANGE EXTENDER D-LINK AC1200 DAP-1620

-10% reducere direct in cos

143039

ROUTER WIRELESS TP-LINK GIGABIT ARCHER C6U

-10% reducere direct in cos

149869

CAMERA IP D-LINK COMPACT FULL HD PT

-10% reducere direct in cos

140405

ADAPTOR D-LINK DHP-601AV POWERLINE AV2 1000 HD

-10% reducere direct in cos

149671

CAMERA IP HAMA SUPR WLAN EXTERIOR NV 1080P ALB 176576

-10% reducere direct in cos

149675

CAMERA IP HAMA WIFI 1080P INTERIOR NIGHT VISION ALB 176566

-10% reducere direct in cos

147245

ROUTER WIRELESS TP-LINK TP-LINK ROUTER 4G N300 MOBIL ACUMULATOR SIM

-10% reducere direct in cos

133662

SWITCH TP-LINK 24P TL-SF1024

-10% reducere direct in cos

146161

CAMERA IP TP-LINK TAPO C310 WI-FI 6

-10% reducere direct in cos

140408

ADAPTOR D-LINK DHP-P601AV POWERLINE AV2 1000 HD

-10% reducere direct in cos

140425

ROUTER WLESS DUAL-BAND D-LINK COVR-1102 AC1200 2 PACK

-10% reducere direct in cos

140406

ADAPTOR D-LINK DWM-222 4G LTE USB

-10% reducere direct in cos

149871

CAMERA IP D-LINK FULL HD OUTDOOR WI-FI

-10% reducere direct in cos

137765

ROUTER WLESS DUAL-BAND D-LINK DIR-2660 800+1733MBPS NEGRU

-10% reducere direct in cos

149872

CAMERA IP D-LINK FULL HD OUTDOOR WI-FI SPOTLIGHT

-10% reducere direct in cos

140553

ROUTER WLESS DUAL-BAND ASUS RT-AC2400

-10% reducere direct in cos

140426

ROUTER WLESS DUAL-BAND D-LINK COVR-1103 AC1200 3 PACK

-10% reducere direct in cos

140428

ROUTER WIRELESS D-LINK DWR-933 4G/LTE

-10% reducere direct in cos

132285

ROUTER WIRELESS TP-LINK MESH 2 PACK M5 AC1300 ANTIVIRUS

-10% reducere direct in cos

149858

ROUTER WIRELESS D-LINK AX5400 WI-FI 6

-10% reducere direct in cos

132286

ROUTER WIRELESS TP-LINK MESH 3 PACK M5 AC1300 ANTIVIRUS

-10% reducere direct in cos

149855

ROUTER WIRELESS TP-LINK MESH DECO X68

-10% reducere direct in cos

147247

ROUTER WIRELESS TP-LINK KIT AX3000 MESH WIFI 6 SYSTEM2PK

-5% reducere direct in cos

148324

SAMSUNG GALAXY Z FOLD3 DS PHANTOM GREEN 5G/7.6''/OC/12GB/512GB/4MP+10MP/12MP+12MP+12MP/4400MAH

-5% reducere direct in cos

143533

APPLE IPHONE 12 MINI 64GB BLACK.

-5% reducere direct in cos

149890

XIAOMI 11T PRO BLUE 8+128

-5% reducere direct in cos

142543

SAMSUNG GALAXY S20 FE DS CLOUD MINT 5G/6.5"/OC/6GB/128GB/32MP

-5% reducere direct in cos

149257

MOTOROLA EDGE 20 PRO DUAL SIM 12+256GB 5G BLUE VEGAN LEATHER

-5% reducere direct in cos

147766

SAMSUNG GALAXY S20 FE( 2021) DS LAVENDERLTE/6.5"/OC/6GB//128GB/32MP/12MP+8MP+12MP/4500mAh

-5% reducere direct in cos

149511

HUAWEI NOVA 9 DUAL SIM 8GB RAM128GB 4G BLACK

-5% reducere direct in cos

149732

XIAOMI 11T GRAY 8+128

-5% reducere direct in cos

148491

 REALME GT RMX2202 RACING YELLOW (12GB/256GB)

-5% reducere direct in cos

149889

XIAOMI 11T GRAY 8+128

-5% reducere direct in cos

149863

XIAOMI MI 11 LITE 5G WHITE 8+128

-5% reducere direct in cos

149861

XIAOMI MI 11 LITE 5G PEACH PINK 8+128

-5% reducere direct in cos

149867

XIAOMI MI 11 LITE 5G MINT GREEN 8+128

-5% reducere direct in cos

148836

MOTO G100 5G DUAL SIM 128/8GB SLATE GREY

-5% reducere direct in cos

148638

SAMSUNG GALAXY A52S DS VIOLET5G/6.5/OC/6GB/128GB/32MP/64MP+12MP+5MP+5MP/4500mh

-5% reducere direct in cos

149157

MOTOROLA EDGE 20 LITE DUAL SIM 8+128GB 5GELECTRIC GRAPHITE

-5% reducere direct in cos

149513

HUAWEI NOVA 8I DS STARRY BLACK LTE/6.67'/OC/6GB/128GB

-5% reducere direct in cos

149891

XIAOMI REDMI NOTE 10S OCEAN BLUE 6+128

-5% reducere direct in cos

147294

REALME 8 5G 6+128 SUPERSONIC BLUE

-5% reducere direct in cos

148900

MOTOROLA MOTO G60S DUAL SIM 128/6GB BLUE

-5% reducere direct in cos

146150

OPPO RENO5 LITE DS PURPLE 4G/6.43/OC/8GB/128GB/32MP/48MP+8MP+2MP+2MP/4310MAH

-5% reducere direct in cos

147290

REALME 8 5G 4+64 SUPERSONIC BLACK

-5% reducere direct in cos

147733

OPPO A74 DS BLACK 4G/6.43/OC/4GB/128GB/16MP/48MP+2MP+2MP/5000MAH

-5% reducere direct in cos

147772

SAMSUNG GALAXY M12 DS LIGHT BLUE LTE/6.5''/OC/4GB/64GB/8MP/48MP+5MP+2MP+2MP/5000

-5% reducere direct in cos

149019

SAMSUNG GALAXY A03S DS BLACK LTE/6.5''/OC/3GB/32GB

-5% reducere direct in cos

146239

MOTO E7 DUAL SIM 32/2GB 48MP 4000 MAH SATIN CORAL

-5% reducere direct in cos

148499

ALLVIEW SOUL X8 STYLE, 6.82 FULL HD, 4G, 3GB, OCTA CORE, TRIPLE CMAERA 13 MPX

-5% reducere direct in cos

143101

ALLVIEW A20 MAX DARK BLUE GRADIENT

-5% reducere direct in cos

142128

ALLVIEW A20 LITE

-5% reducere direct in cos

99850

Allview M9 Join Dual Sim

 

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.

Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite. Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.
Sunt de acord Personalizez
Google
Facebook
Whiteimage