Esential de retinut:

inregistreza aspiratorul achizitionat pe https://bosch-home.ro/mybosch in termen de 6 luni de la data achizitiei

REGULAMENT OFICIAL
CAMPANIE PROMOTIONALA BOSCH
“10 ani garantie la motorul aspiratoarelor cu cablu”

1 ianuarie 2020 -  pana la revocare

 

 1. 1.   Organizatorul campaniei:

Campania promotionala 10 ani garantie la motorul aspiratoarelor” (denumita in cele ce urmeaza "Campania" sau "Campania promotionala") este organizata de S.C.BSH ELECTROCASNICE S.R.L.  cu sediul social in Bucuresti, Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 19-21, et. 1, sectiunea 2, sector 1 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2248/1999, CIF RO 11552248, reprezentata prin dl Mihai Voicila in calitate de administrator si dl Styn De Coster in calitate de administrator, denumita in continuare "Organizator".

Regulamentul Oficial (denumit in cele ce urmeaza "Regulamentul") este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicare pe site-ul www.bosch-home.ro, fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant atat pe site, cat si la cererea acestora transmisa la adresa Organizatorului mentionata in paragraful de mai sus, pe toata durata de desfasurare a Campaniei.

Campania se desfasoara in baza prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau schimba prezentul Regulament si/sau inceta si/sau suspenda si/sau intrerupe Campania pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta modificarea pe website-ul www.bosch-home.ro, cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile.

 

 1. 2.   Participanti:

La campania promotionala 10 ani garantie la motorul aspiratoarelor cu cablu”are dreptul sa participe orice utilizator (client final) persoana fizica cu varsta minima de 18 ani, cu domiciliul stabil in Romania, persoane fizice autorizate si/sau persoane juridice cu sediul principal/secundar pe teritoriul Romaniei, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumiti in cele ce urmeaza "Participanti").

 

Prin inscrierea in Campanie, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora; participarea la aceasta Campanie implicand acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.   

 

 1. 3.   Obiectul campaniei:

 

Organizatorul ofera Participantilor, in perioada prezentei Campanii, suplimentar garantiei standard de 2 ani acordate de la data achizitionarii produsului Participant descris la punctul 7 al prezentului Regulament, o garantie extinsa de 8 ani pentru motorul aspiratoarelor cu cablu marca Bosch ( denumita in continuare „Garantia extinsa pentru motor”).

Conditiile de extindere a termenului de garantie de 2 ani cu o perioada suplimentara de 8 ani pentru motorul aspiratoarelor cu cablu marca Bosch sunt detaliate in prezentul Regulament.

 

 

 

 1. 4.   Durata campaniei

Campania promotionala 10 ani garantie la motorul aspiratoarelor cu cabluse va desfasura incepand cu 1 ianuarie 2020, in magazinele partenerilor care comercializeaza produse electrocasnice Bosch. Lista de magazine ale distribuitorilor se regaseste pe site-ul www.bosch-home.ro („Parteneri agreati”).

Orice achizitie facuta in afara perioadei de campanie nu va fi luata in considerare de catre Organizator la acordarea garantiei extinse.

Inregistrarea si revendicarea Garantiei extinse se poate face pe site-ul www.bosch-home.ro, in termen de 6 luni de la data achizitiei produsului. Orice revendicare a garantiei extinse dupa aceasta data nu va fi luata in considerare de catre Organizator

 

 1. 5.   Aria de desfasurare a Campaniei

Prezenta Campanie se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

 

 1. 6.   Drept de participare:

O persoana poate achizitiona mai multe produse participante la promotie, fara limita de numar de produse si de participari.

 

 1. 7.   Produse participante:

In aceasta promotie sunt eligibile aspiratoarele cu cablu marca Bosch cu sac si fara sac, cu exceptia modelelor de aspiratoare cu sac BGS05…/BGC05..., aspiratoare multifunctionale cu spalare BWD... si aspiratoare verticale.

 

Acestea sunt denumite in continuare colectiv „Produse Participante” si individual „Produs Participant”.  

 

 1. 8.   Mecanismul campaniei promotionale:

Participarea la Campanie se va face in mod voluntar prin achizitionarea de catre Participant a unuia sau a mai multor Produse Participante incepand cu 1 ianuarie 2020 de la Partenerii agreati, mentionati pe site-ul www.bosch-home.ro

 

Participantii trebuie sa se inregistreze direct pe site-ul: www.bosch-home.ro., pe pagina speciala dedicata campaniei, respectand pasii obligatorii de urmat descrisi pe aceasta pagina.

Pentru inscrierea produsului pe site se vor urma urmatorii pasii:

 • Din site-ului oficial www.bosch-home.ro se va accesa sectiunea “MyBosch” (https://secure.bosch-home.ro/mybosch)
 • Daca participantul nu are deja cont creat, atunci va alege una din cele 2 optiuni disponibile:
  • optiunea „Inregistreaza-te acum” urmand ca pe pagina deschisa (https://secure.bosch-home.ro/mybosch/inregistrare) sa completeze rubricile necesare pentru crearea contului.
  • Inregistrare prin intermediul unei retele de socializare (Social Media Sign in): Facebook, Google sau Yahoo. Utilizand aceasta optiune, contul MyBosch se va crea si va putea fi accesat prin interfata contului de socializare selectat.
 • Contul va putea fi accesat imediat ce participantul va confirma crearea contului prin accesarea linkului ce se trimite intr-un mesaj pe adresa de email introdusa in formularul de inregistrare sau pe adresa de e-mail cu care s-a inregistrat in reteaua de socializare folosita ca interfata.
 • Odata confirmat contul, sau daca participantul avea deja cont creat, dupa accesarea contului personal pe MyBosch se va alege optiunea „Inregistreaza aparatul tau electrocasnic Bosch aici” care va deschide formularul de inregistrare pentru produse electrocasnice Bosch.
 • Se completeaza campurile obligatorii: „Numar de serie (E-Nr),Numar de fabricatie (FD),Numar de serie (Z-Nr.)  si Data achizitionarii. Se apasa butonul “Continuare”.
 • Se va genera in mod automat un ecran de previzualizare a datelor introduse cat si a produsului gasit. Daca datele sunt corecte mesajul „O garantie extinsa, fara costuri suplimentare, este disponibila dupa ce vei termina inregistrarea produsului” este afisat in partea dreapta a paginii web. Se apasa din nou butonul „Continuare”
 • Produsul este inregistrat in cont, iar participantul primeste un mesaj pe email cu confirmarea de inregistrare a produsului in contul MyBosch.
 • Daca datele de inregistrare ale produsului participant (E-Nr, FD, Z-Nr., Data achizitiei) corespund cu conditiile de acordare a garantiei extinse, in partea dreapta a ecranului apare mesajul “Clic pe linkul de mai jos pentru a solicita garantiile extinse disponibile pentru produsul tau” . Se apasa pe linkul intitulat „Vezi garantiile extinse disponibile”
 • In pagina deschisa se afiseaza detaliile inregistrate ale produsului, iar in partea de jos a ecranului, se va accesa sectiunea „Garantie extinsa” care prezinta garantiile extinse disponibile pentru respectivul produs.
 • Se va alege modulul aferent garantiei extinse pentru motor si se apasa pe linkul “Solicita extragarantia”. In situatia in care se afiseaza mesajul “Definitiveaza inregistrarea produsului” este necesara revizuirea datelor inscrise ale aparatului si anume rubrica E-Nr., FD si Z-Nr. Dupa introducerea datelor corecte si apasarea butonului “Trimite” – linkul “Solicita extra garantia” devine vizibil.
 • Se afiseaza pagina cu mesajul “Confirmam inregistrarea cu succes a aparatului pentru a beneficia de garantia extinsa”.  In partea de jos a paginii, prin accesarea linkului “Vezi certificatul de extragarantie” se va genera intr-o noua fereastra confirmarea pentru “ Garantie extinsa gratuita” care poate fi descarcata in format Pdf.
 • Inainte de inregistrarea produsului, Participantul trebuie sa verifice daca distribuitorul de la care a cumparat produsul se regaseste in lista de parteneri agreati pentru aceasta campanie, regasita in Partenerii agreati, mentionata in art. 4. In cazul in care distribuitorul nu se regaseste in lista agreata „Confirmarea de inregistrare a garantiei extinse” nu are nicio valoare.

 „Confirmarea de inregistrare a garantiei extinse” si „Regulamentul campaniei” trebuie pastrate de catre Participant impreuna cu factura ce face dovada achizitiei produsului si cu certificatul de garantie in original. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru acuratetea datelor inregistrate de catre Participanti pe site-ul www.bosch-home.ro

Organizatorul are dreptul sa solicite in orice moment orice documente justificative in original (facturi fiscale) care sa probeze indeplinirea de catre Participant a conditiilor de participare la Campania 10 ani garantie la motorul aspiratoarelor cu cablu si de obtinere a Garantiei extinse. Neprezentarea acestor documente in conditii satisfacatoare va conduce la pierderea dreptului Participantului respectiv de a primi Garantie extinsa.

 1. 9.   Conditii de validare:

 

Pentru ca Organizatorul sa acorde Garantia extinsa pentru motorul Produsului Participant achizitionat, Participantul trebuie sa indeplineasca concomitent conditiile enumerate mai jos. Aceste conditii descriu premisele si serviciille acoperite de garantia extinsa pentru motor si nu afecteaza garantia legala care rezulta din contractul de vanzare-cumparare.

 1. Sa indeplineasca conditiile de participare prevazute la art. 2.
 2. Sa achizitioneze un Produs Participant, in perioada campaniei din magazinele partenerilor agreati conform celor specificate la art. 3 - 8.
 3. Organizatorul ofera garantie extinsa pentru defectele motorului Bosch, care pot fi demonstrate ca fiind cauzate de folosirea materialelor inadecvate la fabricatie sau ca fiind un defect de fabricatie.
 4. Garantia extinsa se acorda cumparatorului cu conditia de a inregistra aspiratorul Bosch achizitionat pe site-ul www.bosch-home.ro  in vederea activarii garantiei, in termen de maximum 6 luni de la data achizitiei produsului de catre primul cumparator conform art. 8. Pentru evitarea oricarui dubiu, in cazul in care produsul nu este inregistrat in termenul si in conditiile anterior mentionate, garantia extinsa nu va mai fi acordata. Neacordarea garantiei extinse nu va afecta drepturile consumatorului decurgand din garantia legala de conformitate.
 5. Perioada de garantie este de 10 ani incepand cu data achizitiei aspiratorului de catre primul cumparator. Acordarea garantiei in acest interval de 10 ani se va face prin prezentarea facturii originale, a inregistrarii garantiei extinse la motor si a certificatului de garantie la unitatea service autorizata de catre BSH Electrocasnice S.R.L.  Cumparatorul trebuie sa informeze BSH Electrocasnice S.R.L. despre lipsa de conformitate in termen de doua luni de la data la care a constat-o. Remedierea deficientelor aparute sau inlocuirea produselor care nu corespund in cadrul termenului de garantie sau de valabilitate si care nu sunt imputabile consumatorului se face in termen de maximum 30 zile calendaristice din momentul cand operatorul economic a luat la cunostinta de deficientele respective. Pentru perioada de timp in care garantia legala de conformitate se suprapune cu prezenta garantie, termenul de remediere prevazut de legislatia in vigoare va prevala.
 6. Fara a aduce atingere clauzei de mai sus, garantia extinsa nu va fi acordata  in cazul in care defectiunea motorului se datoreaza utilizarii incorecte, utilizarii in scopuri non-casnice (de exemplu in restaurante, cantine, pensiuni, hoteluri) ori in oricare alt mod decat este mentionat in certificatul de garantie sau in cazul nerespectarii instructiunilor de utilizare si asamblare din manual. Garantia va expira daca reparatiile sau interventiile de orice natura sunt efectuate de catre personal neautorizat, altul decat personalul autorizat al S.C. BSH Electrocasnice S.R.L.
 7. In cazul unei solicitari de garantie, motorul Bosch defect va fi reparat sau inlocuit cu un nou motor. Piesele sau echipamentele inlocuite devin proprietatea S.C. BSH Electrocasnice S.R.L. de la data efectuarii reparatiilor.
 8. Serviciile de garantie de reparatie prelungesc perioada de garantie cu un termen echivalent duratei de nefunctionare, calculata de la momentul aducerii la cunostinta vanzatorului despre lipsa de conformitate si pana la pana la notificarea in scris a cumparatorului in vederea ridicarii produsului. In cazul in care produsul este inlocuit, un nou termen de garantie va curge de la data preschimbarii produsului.
 9. Prezenta garantie nu genereaza alte pretentii. Prezenta garantie nu limiteaza drepturile legale   ale consumatorului conform legislatiei aplicabile in Romania, O.G nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, cu modificarile si completarile ulterioare, in varianta republicata, Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate, cu modificarile si completarile ulterioare in varianta republicata etc.  Prezenta garantie nu afecteaza drepturile de garantie conferite cumparatorului, decurgand din contractul de vanzare-cumparare si nici nu afecteaza oricare alte drepturi conferite cumparatorului prin lege.
 10. Aceasta garantie este supusa legislatiei romane cu cu exceptia dreptului privat international si a Conventiei Natiunilor Unite privind contractele de vanzare internationala a marfurilor (CVIM).

Orice alte solicitari sau pretentii de remediere sau inlocuire in perioada de garantie extinsa a motorului, in afara celor expres mentionate mai sus, sunt excluse.

 

 

 

10.Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

 

11.  Regulamentul promotiei

Prin participarea la promotia 10 ani garantie la motorul aspiratoarelor cu cablu Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Regulamentul este disponibil  pe site-ul www.bosch-home.ro , incepand cu data de 31 decembrie 2019 (ora 00:00).

 

12.   Date cu caracter personal

Prin inscrierea si participarea la Campanie, precum si comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, Participantii la campania 10 ani garantie la motorul aspiratoarelor cu cablu isi exprima acordul expres si neechivoc cu privire la prezentul Regulament, inclusiv cele cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, pentru ca datele lor personale sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a Organizatorului pentru verificare si validare finala si evidenta inregistrarii in cadrul acestei campanii.

Organizatorul se obliga sa respecte drepturile Participantilor prevazute legile in vigoare. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de lege.

Participantii la Campanie, in calitate de persoane vizate, au conform prevederilor Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European si a Consiliului, aplicabil in Romania incepand cu data de 25 mai 2018 urmatoarele drepturi:  dreptul de a se informa asupra datelor, de acces la date, de a rectifica datele, de a sterge datele, de a restrictiona prelucrarea datelor, de a retrage consimtamantul de prelucrare a datelor, de a se opune prelucrarii datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se adresa instantei competente si de plangere la autoritatea de supraveghere in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Sos Bucuresti-Ploiesti nr. 19-21,etaj 1,sectiunea 2, sector 1, Bucuresti  o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata sau un email la adresa Data-Protection-RO@bshg.com

Scopurile constituirii si administrarii bazei de date sunt: desemnarea beneficiarilor Promotiei si realizarea de rapoarte statistice aferente Campaniei.

Destinatarii prelucrarii acestor date sunt: BSH Electrocasnice SRL (Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr 19-21, sector 1, Bucuresti),BSH Hausgeräte GmbH (Carl-Wery-Str. 34, 81739 München). Societatile vor prelucra datele cu caracter personal si le vor stoca in conformitate cu prevederile legale aplicabile pentru pastrarea acestor date.

Societatile nu intentioneaza sa transfere aceste date cu caracter personal catre: o tara non-UE sau o organizatie internationala.

Informarea participantilor cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor (oferte noi, promotii, mesaje publicitare si/sau de marketing) se va face doar daca acestia isi dau consimtamantul pentru abonarea la newsletterul Bosch Electrocasnice prin bifarea casutei aferente din cadrul contului MyBosch, sau asociata formularelor de contact disponibile in website. Dezabonarea de la newsletter se poate efectua oricand folosind linkul disponibil in mesajele de newsletter sau accesand formularul de dezabonare din pagina http://www.bosch-home.ro/service/contact-si-informatii/contact-si-informatii-dezabonare-buletin-informativ.

Contul de MyAccount si toate datele asociate lui pot fi sterse de catre participant din sectiunea “Profilul meu” selectand optiunea de “Stergere cont”.

Pentru mai multe informatii privind procesarea datelor personale, va rugam sa consultati sectiunea “Informatii privind protectia datelor”.

13.   Limitarea raspunderii

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru: erori de imprimare ale facturii fiscale, inexistenta la punctul de vanzare din Locatiile Participante a Produselor Participante la Campanie, erori in datele furnizate de catre Participanti sau  cazurile in care Participantii nu respecta conditiile de validare detaliate in prezentul Regulament.

De asemenea, Organizatorul are dreptul de a nu lua in considerare cererile de garantie care contin informatii false ori vadit eronate, care nu au informatiile lizibile si/sau  sunt incomplete, conform rubricilor obligatorii mentionate pe pagina web si care nu indeplinesc toate conditiile de participare.
Inregistrarea pe site fara primirea confirmarii de inregistrare a garantiei nu se va lua in considerare.

Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari neconforme prezentului Regulament si care apar ulterior acordarii efective a Garantiei extinse.

 

14.Prevederi finale

 

In cazul in care Organizatorul constata ca un Participant nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de prezentul Regulament isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce revin respectivului Participant, fara alte despagubiri sau plati.

 

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantie de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, cu modificarile subsecvente, semnat si autentificat in prezenta unui Notar Public intr-un exemplar original si 2 duplicate.

 

Organizator:

Prin Administrator                                                                                                  Prin Administrator

Mihai Voicila                                                                                                           Styn De Coster