Retur Gratuit 45 de zile

Click pentru mai multe detalii

Garantie Extinsa

Flanco iti garanteaza 5 zile pentru repararea produsului

Solutii de plata

Cele mai eficiente solutii de plata

Credit Online

Credit online, simplu si rapid

Livrare Oriunde

Livram pana la usa casei tale. Atat de confortabil

Rezervare Online

Rezervi online si ridica produsul din cel mai apropiat magazin

Verificare Colet

La Flanco esti sigur ca primesti ce ai comandat

 

Termenii si Conditiile acordarii de 3 ani garantie comerciala

pentru aparatele de bucatarie Philips

 

 

SECTIUNEA 1. GARANTIE COMERCIALA PHILIPS

1.1 Philips Domestic Appliances Romania SRL (numita in continuare “Philips”), cu sediul in Soseaua Pipera 46D-46E-48, Oregon Park, Cladirea C, etaj 2, sector 2, 020112, Bucuresti, inregistrat la Registrul Comertului – Bucuresti sub nr. J40/10165/2020, C.U.I. 42936214, acorda o garantie comerciala pentru aspiratoarele cu sac si fara sac Philips referite mai jos, in conformitate si cu respectarea termenilor si conditiilor din prezentul document, disponibil in mod gratuit pe pagina web www.philips.ro/regulamente, care sunt obligatorii pentru toate persoanele care vor sa beneficieze de aceasta garantie comerciala.

 

1.2 Philips isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile; orice modificare adusa acestora va face obiectul unui Act Aditional ce va fi publicat pe site-ul www.philips.ro/regulamente cu cel putin 24 (douazecisipatru) de ore inainte de data de la care modificarea va produce efecte.

1.3 Nicio modificare nu poate produce efecte retroactive si toti consumatorii inregistrati pana la momentul modificarii vor beneficia de beneficiile deja obtinute.

1.4 Termenii si Conditiile sunt disponibili in mod gratuit oricarui consumator si se gasesc afisate pe site-ul www.philips.ro/regulamente.

 

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ZONA DE DESFASURARE

Garantia comerciala de 3 (trei) ani se acorda, in conditiile mentionate in Anexa 2 la prezentul document pentru produsele Philips prevazute la sectiunea 4 din prezentul document, achizitionate incepand cu 01.01.2022, exclusiv pe teritoriul Romaniei.

 

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE A BENEFICIA DE GARANTIA COMERCIALA

Garantia comerciala de 3 (trei) ani va fi acordata doar pentru achizitiile efectuate de persoane fizice, cu varsta de minimum 18 (optsprezece) ani impliniti pana la data inregistrarii produsului in platforma MyPhilips, cetateni romani sau straini cu domiciliul/resedinta stabila in Romania, care accepta termenii si conditiile din prezentul document si care isi inregistreaza produsul participant achizitionat in platforma MyPhilips conform Anexei 2.

 

SECTIUNEA 4. PRODUSELE PENTRU CARE SE ACORDA GARANTIA. CONDITII

Garantia comerciala nu afecteaza drepturile consumatorului conferite prin Ordonanta de urgenta 140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vanzare de bunuri si/sau orice alta prevedere legala aplicabila, respectiv cele decurgand din obligatia de garantie de neconformitate prevazuta de legislatia aplicabila, iar consumatorul are dreptul la masuri corective din partea vanzatorului, fara costuri, in caz de neconformitate a bunurilor. In cazul in care un consumator a beneficiat de inlocuirea produsului sau de o alta masura corectiva in baza garantiei legale si i-a fost emisa o alta dovada de achizitie de catre vanzator, garantia comerciala inceteaza.

 

Produsele participante:

Friteuze cu aer cald: HD9867/90

Blendere: HR2224/00, HR3573/90, HR3652/00, HR3655/00, HR3664/90, HR3752/00, HR3756/00, HR2621/90, HR2655/90, HR2656/90, HR2657/90

Storcatoare de fructe: HR1832/02, HR1855/70, HR1855/80, HR1855/90, HR1887/80, HR1888/70, HR1919/70, HR1922/20, HR1945/80, HR1947/30

Fierbatoare: HD9350/91, HD9351/91, HD9339/80, HD9359/90

Toastere: HD2650/80, HD2650/90

Roboti de bucatarie: HR7530/10, HR7776/90

Mixere: HR3705/00, HR3705/10, HR3740/00, HR3745/00, HR3750/00

Aparate de preparat salate: HR1388/80

 

SECTIUNEA 5. ANGAJAMENTE, CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Prin inregistrarea produsului pe site-ul http://www.philips.ro/myphilips in vederea obtinerii garantiei comerciale, consumatorii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile imperative ale prezentului set de termeni si conditii si accepta ca garantia comerciala este acordata in limitele prevazute de prezentul document si certificatul de garantie comerciala emis.

Consumatorii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume si prenume, adresa de email, adresa de livrare si adresa de facturare), sa fie prelucrate in scopul inscrierii si oferirii garantiei comerciale, asa cum este mentionat in Anexa 1 de mai jos.

 

SECTIUNEA 6. FORTA MAJORA

Pentru scopul acestui set de termeni si conditii, Forta Majora inseamna orice eveniment extern care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Philips si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate in prezentul document, in conformitate cu prevederile art.1351 Cod civil.

Philips, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

 

SECTIUNEA 7. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Philips si consumator se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Philips.

 

SECTIUNEA 8. ERORI, COMUNICARI, LIMITAREA RASPUNDERII

Philips nu va putea fi tinut responsabil de aparitia niciuneia dintre urmatoarele situatii care poate duce la nevalidarea inscrierii/neacordarea serviciilor mentionate in prezentul set de termeni si conditii:

 • Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Philips, respectiv pierderi, intarzieri sau orice alte probleme cauzate de furnizorul de Internet / conexiunea Internet a participantului.
 • Imposibilitatea de a accesa pagina web de inscriere a produsului din motive independente de Philips.

Philips nu va fi raspunzator de nerespectarea de catre consumatori a oricarei conditii sau al oricarui termen cuprins in prezentul document precum si necomunicarea de catre consumatori a tuturor datelor si informatiilor precizate in prezentul document.

Philips nu va fi raspunzator pentru niciunul dintre prejudiciile ce ar putea fi suferite de catre consumator in legatura cu serviciile dobandite, indiferent de natura acestor prejudicii cu exceptia situatiilor expres prevazute de lege si care ar institui o astfel de raspundere.

Philips este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de frauda sau de tentativa de frauda, precum si in cazul oricarui abuz sau orice alte fapte sau tentative care ar putea afecta imaginea Philips.

Philips isi rezerva dreptul de a refuza accesul consumatorilor care devin utilizatori ai paginii web  la o parte sau la toate functiile paginilor web aferente sau asimilate actiunii, cat si de a restrictiona procesarea unei inscrieri sau de a o sterge , impreuna cu contul asociat, in cazul in care exista suspiciuni de frauda din partea utilizatorilor prin actiuni sau inactiuni cu caracter sau potential fraudulos privitoare la utilizarea de beneficii / castiguri acordate prin intermediul paginii web prin utilizarea de informatii/identitati false sau de pe alte conturi decat cele personale ale utilizatorului, modificarea sau accesarea informatiilor de pe pagini web sau sisteme informatice, prin inserarea sau manipularea unor scripturi daunatoare sau care au ca efect actiuni sau inactiuni daunatoare, modificarea codului sursa al paginii precum si orice alte tipuri de actiuni sau inactiuni cu caracter fraudulos sau care implica falsuri informatice, detinere de instrumente in vederea de falsificari de valori, accesarea, interceptarea, perturbarea sau alterarea integritatii informatice sau datelor ori sistemelor informatice, desfasurarea de operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe ilegale sau daca acestia au un comportament care prejudiciaza interesele Philips. Daca sunt identificate persoane care au influentat sau fraudat obtinerea beneficiului constand in garantia comerciala, Philips are dreptul de a cere urmarirea de catre organele competente si/sau in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

PHILIPS DOMESTIC APPLIANCES ROMANIA S.R.L.

 

 

ANEXA 1 

 Informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

 

Datele cu caracter personal ale participantilor vor fi prelucrate de catre urmatorii operatori de date cu caracter personal, in scopul oferirii garantiei comerciale si respectiv a asigurarii inscrierilor pentru oferirea garantiei referite:

 

Philips Domestic Appliances Romania SRL, cu sediul in Soseaua Pipera 46D-46E-48, Oregon Park, Cladirea C, etaj 2, sector 2, Bucuresti, inregistrat la Registrul Comertului – Bucuresti sub nr. J40/10165/2020, C.U.I. 42936214

 

si

 

Philips Romania SRL, cu sediul in Soseaua Pipera 46D-46E-48, Oregon Park, Cladirea C, etaj 2, sector 2, Bucuresti, inregistrat la Registrul Comertului – Bucuresti sub nr. J40/19792/1992, C.U.I. 2593699, in calitate de operatori de date cu caracter personal asociati.

 

De asemenea, datele personale vor fi prelucrate in scopul asigurarii remedierii produselor, cat si al preluarii/transportului in acest scop a produselor ce fac obiectul garantiei si prin intermediul urmatoarelor persoane imputernicite de operatori:

 

 • ESDROM, cu sediul in Decebal, nr 14B, Bucuresti, inregistrat la Registrul Comertului Bucuresti sub nr.  J40/1227/2009, C.U.I. 25042583 
 • FAN COURIER, cu sediul in Sos. Fabrica de Glucoza, nr. 11C, Bucuresti, inregistrat la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/4014/2001, C.U.I. 13838336

 

Datele de contact ale Operatorilor pentru nelamuriri sau exercitarea drepturilor de catre persoanele vizate cu privire la datele cu caracter personal sunt urmatoarele:

Philips Domestic Appliances Romania SRL, contact: [email protected]

Philips Romania SRL, contact: [email protected]

 

 1. Categorii de date cu caracter personal procesate

 

In vederea oferirii garantiei comerciale, Operatorii vor prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 • nume, prenume
 • adresa de email
 • dovada achizitiei produsului care contine: nume, prenume, adresa de livrare si adresa de facturare

 

 1. Scopurile procesarii

 

Datele cu caracter personal ale participantilor la actiune vor fi prelucrate de catre Operatori in vederea asigurarii garantiei comerciale, in conditiile prezentului document, gestionarii eventualelor sesizari si indeplinirii obligatiilor legale ale Operatorilor.

 

 1. Temeiul juridic al prelucrarii

 

Datele vor fi prelucrate in temeiul executarii obligatiilor privind acordarea garantiei commerciale, al interesului legitim si necesitatii indeplinirii unei obligatii legale de catre Operatori.

 

 1. Destinatarii datelor cu caracter personal

 

Datele cu caracter personal vor fi dezvaluite catre persoanele imputernicite de operator, in scopul asigurarii remedierii produselor, cat si al preluarii/transportului in acest scop a produselor ce fac obiectul garantiei:

 • ESDROM, cu sediul in Decebal, nr 14B, Bucuresti, inregistrat la Registrul Comertului Bucuresti sub nr.  J40/1227/2009, C.U.I. 25042583

si

 • FAN COURIER, cu sediul in Sos. Fabrica de Glucoza, nr. 11C, Bucuresti, inregistrat la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/4014/2001, C.U.I. 13838336,

precum si autoritatilor, in cazurile in care Operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

 

 1. Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

 

Dupa caz, datele cu caracter personal ale participantilor vor fi stocate de catre Operatori conform prevederilor legale aplicabile in materie financiar-contabila, pe perioada garantiei comerciale sau, dupa caz, pe perioada necesara indeplinirii obligatiilor legale, fiscale sau contabile.

La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Operatorii vor sterge/distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare, impunand Imputernicitului(ilor) obligatii similare.

 

 1. Drepturile persoanelor vizate

 

In vederea asigurarii unei prelucrari echitabile si transparente, Operatorii asigura participantilor, pe durata actiunii de acordare a garantiei comerciale, urmatoarele drepturi:

 

(i) dreptul de retragere a consimtamantului cu privire la prelucrare, in orice moment, fara ca aceasta sa afecteze legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia;

(ii) dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal;

(iii) dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal;

(iv) dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal

(v) dreptul la restrictionarea prelucrarii;

(vi) dreptul de a se opune prelucrarii, exceptand cazul in care dispozitii legale prevad contrariul;

(vii) dreptul la portabilitate a datelor;

(viii) dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Pentru nelamuriri sau exercitarea drepturilor de catre persoanele vizate cu privire la datele cu caracter personal, clientii pot trimite un email catre adresa [email protected] sau [email protected]

 

Protectia datelor cu caracter personal apartinand copiilor

 

Intrucat la actiunea de acordare a garantiei comerciale pot participa exclusiv persoanele fizice cu varsta de minim 18 ani la data inscrierii produsului in platforma MyPhilips, nu vor fi prelucrate si stocate date apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani. In situatia in care Operatorii/Imputernicitul primeste date cu caracter personal apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani, aceste date vor fi imediat sterse/ distruse de pe mijlocele de prelucrare si stocare ale Operatorilor/ Imputernicitului. In cazul in care un parinte sau un titular al autoritatii parintesti notifica prelucrarea unor date cu caracter personal apartinand unor persoane cu varsta mai mica de 18 ani, Operatorul va sterge/ distruge imediat aceste date de pe mijlocele de prelucrare si stocare.

 

 1. Securitatea datelor cu caracter personal

 

Operatorii se obliga sa implementeze masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii unui nivel de securitate corespunzator datelor cu caracter personal apartinand participantilor la actiune. Operatorii se obliga sa impuna Imputernicitilor obligatii similare. La evaluarea nivelului adecvat de securitate se va tine seama in special de riscurile prezentate de prelucrarea datelor cu caracter personal, generate in special, in mod accidental sau ilegal, de distrugerea, pierderea, modificarea, divulgarea neautorizata sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate. Prin participarea la actiune, participantii isi exprima acordul cu privire la furnizarea datelor cu caracter personal catre Operatori si/sau societatile comerciale implicate in acordarea garantiei comerciale, in scopul participarii la actiune, identificarii si validarii ca si participant sau dupa caz in scopul verificarii oportunitatii sau corectitudinii acordarii beneficiului/ executarii contractului.

 

 1. Modificarea politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal

 

Operatorii au dreptul de a modifica prezenta Anexa 1 oricand pe durata desfasurarii actiunii, numai in cazul in care se descopera masuri mai eficiente pentru protejarea si securizarea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate si fara a afecta drepturile si libertatile acestora. Orice astfel de modificare va fi publicata pe site-ul Operatorilor, respectiv va fi adusa la cunostinta persoanelor vizate prin aceleasi mijloace prin care au fost incunostintati cu privire la prezentul document.

 

 1. Alte prevederi

 

Datele personale ale participantilor la actiunea de acordare a garantiei comerciale vor fi procesate in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

 

 

ANEXA 2

Termeni si conditii Certificat de garantie comerciala

 

 

Prezentul certificat este emis pe baza garantiei comerciale acordate de PHILIPS DOMESTIC APPLIANCES ROMANIA SRL si incepe sa isi produca efectele de la data achizitionarii produsului.

 

 1. Continutul garantiei comerciale:

 

Garantia comerciala de 3 ani acordata consta in urmatoarele beneficii:

 

 • In primii 2 ani consumatorul beneficiaza de:
 • Posibilitatea de a obtine remedierea neconformitatii produsului Philips achizitionat, de catre Philips Domestic Appliances Romania SRL, prin reparare sau inlocuire (daca repararea nu este posibila), in termenul si in limita conditiilor de garantie prevazute in prezentul document.
 • «Service la usa ta», prin preluarea in mod gratuit a produsului de la consumator si returnarea acestuia dupa finalizarea reparatiei. Pentru a beneficia de beneficiul «Service la usa ta» si a beneficia de cele mai bune servicii, fara un efort major din partea cosumatorului, acesta poate plasa o comanda de ridicare produs pe website-ul ESD-ROM folosind link-ul https://esdservice.ro/programeaza-te-singur.php sau prin apel telefonic in Call Center-ul Philips. Produsul se va ridica in maximum 3 (trei) zile lucratoare si se va returna prin serviciul de curierat sau tehnicienii unitatii de service, in functie de disponibilitate, in termeni standard de 15 (cincisprezece) zile calendaristice. Produsul trebuie sa fie curatat cat mai bine si pregatit intr-un ambalaj corespunzator transportului (exemplu: cutie carton in care produsul sa fie protejat) in cazul in care ambalajul original nu mai este disponibil, astfel incat sa se evite eventualele reclamatii ulterioare referitoare la deteriorari pe timpul transportului.

 

 

 • In urmatorul 1 an:

Pentru a obtine beneficiile specificate mai sus, in Anexa 2 punctul 1.(i), pentru o perioada ulterioara de 1 (un) an, consumatorul trebuie sa inregistreze produsul achizitionat pe site-ul http://www.philips.ro/myphilips nu mai tarziu de 90 (nouazeci) de zile calendaristice de la data achizitiei (asa cum apare ea inscrisa pe bonul sau factura incarcate in MyPhilips ca dovada a achizitiei).

 

Consumatorii care nu detin un cont MyPhilips pe pagina web https://www.philips.ro/myphilips/ trebuie mai intai sa isi creeze unul. Atat consumatorii care detin deja un cont MyPhilips, precum si cei care creeaza un nou cont trebuie sa parcurga pasii de mai jos:

 

1) Accesarea site-ului https://www.philips.ro/myphilips/#tab=register-product.

2) Autentificare in contul MyPhilips detinut si inregistrarea produsului/produselor Philips detinute in sectiunea ”Inregistrare produs”.

3) Introducerea informatiilor obligatorii solicitate: modelul produsului, data achizitiei. Atasarea unei copii a dovezii de achizitie (bonul fiscal sau factura fiscala) este obligatorie pentru participarea si validarea inscrierii.

4) Apasarea butonului “Inregistrare”.

5) In urma apasarii butonului “Inregistrare” consumatorii vor primi confirmarea atat pe pagina, cat si printr-un e-mail de confirmare a inregistrarii produsului. Acesta din urma contine sumarul datelor furnizate si va reprezenta certificatul de garantie comerciala. Pentru a beneficia de garantia comerciala, consumatorul are obligatia de a pastra acest e-mail, precum si dovada de achizitie a produsului, astfel cum aceasta a fost furnizata si la inregistrarea in MyPhilips.

 

Necompletarea oricaruia dintre campurile obligatorii si/sau completarea lor cu informatii/date inexistente si/sau incorecte duce la invalidarea inscrierii respective.

Un consumator care achizitioneaza mai multe produse mentionate in sectiunea 4 din prezentul document dobandeste dreptul la inscrieri multiple, sub acelasi cont MyPhilips urmand a obtine o garantie distincta pentru fiecare produs.

Orice incercare de fraudare (ca spre exemplu, dar fara a ne limita la acestea, inscrierea unor numere de bonuri/ facturi fiscale fictive, inscrierea de catre un singur participant/mai multi participanti a acelorasi numere de facturi fiscale, inscrierile participantilor care detin acelasi nume de familie si au inscris acelasi bon fiscal) poate fi considerata tentativa de frauda si poate duce la invalidarea inscrierii si neacordarea garantiei comerciale.

 

 1. Modalitati si termen de realizare a remedierii:

 

Aducerea la conformitate a produsului ce se defecteaza in perioada garantiei comerciale se va face prin repararea acestuia in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice calculate de la data informarii de catre consumator cu privire la defectiunea produsului. Timpul de nefunctionare din cauza lipsei de conformitate aparute in cadrul termenului de garantie prelungeste termenul de garantie comerciala si curge din momentul prezentarii produsului la unitatea service pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si, respectiv, al notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului catre consumator.

 

In cazul in care o reparatie nu este posibila sau se depaseste termenul mentionat la punctul anterior, produsul va fi inlocuit in cadrul termenului de 15 (cincisprezece) zile calendaristice mentionat mai sus, cu unul identic sau unul similar ca functii si caracteristici, daca produsul initial nu mai face parte din gama curenta a Philips Domestic Appliances Romania. Produsele care inlocuiesc produsele defecte in cadrul termenului de garantie vor beneficia de un nou termen de garantie comerciala care curge de la data preschimbarii produsului.

 

Consumatorul are obligatia sa predea produsul in vederea repararii si sa respecte urmatoarele conditii:

 

 1. sa predea produsul defect si accesoriile acestuia, daca defectul constatat se manifesta atunci cand unul din accesorii este utilizat. Produsul trebuie sa fie curatat cat mai bine si pregatit intr-un ambalaj corespunzator transportului, de exemplu, cutie carton in care produsul sa fie protejat, in cazul in care ambalajul original nu mai este disponibil, astfel incat sa se evite eventualele reclamatii ulterioare referitoare la deteriorari pe timpul transportului;
 2. sa predea dovada de achizitie de la comerciant (aceeasi cu cea inscrisa in MyPhilips la momentul inregistrarii produsului);

iii. sa predea dovada garantiei comerciale reprezentata de e-mailul primit drept confirmare in urma inscrierii produsului in platforma MyPhilips. E-mailul trebuie printat de consumator, reprezentand dovada inregistrarii produsului in platforma MyPhilips, conform campaniei.

 

Mentiuni

Daca consumatorul doreste sa predea personal produsul defect catre o unitate de service, poate verifica reteaua de unitati de service locale la numarul de telefon: 021.326.60.63 sau pe website-ul Philips la adresa:  https://www.philips.ro/c-w/support-home/gaseste-service.html.

 

 1. Conditiile de acordare a garantiei:

 

Garantia comerciala acordata consta in posibilitatea pentru consumator sa obtina remedierea neconformitatii produsului Philips achizitionat, prin reparare sau inlocuire, in termenul si in limita conditiilor de garantie prevazute in prezentul document.

Consumatorul are dreptul la masuri corective din partea vanzatorului, fara costuri, in caz de neconformitate a bunurilor, conform normelor legale in vigoare care reglementeaza garantia legala iar masurile corective respective nu sunt afectate de garantia comerciala. Prezentele conditii de garantie comerciala nu restrictioneaza drepturile legale in temeiul legislatiei privind protectia consumatorilor in Romania. Aceasta garantie este furnizata in plus fata de drepturile de care consumatorul beneficiaza legal in Romania, in temeiul garantiei legale.  

Sunt excluse bunurile achizitionate dintr-un stoc de produse defecte. Consumabilele, piesele supuse uzurii si sticla sunt excluse din garantie. Garantia nu este valabila in cazul in care un defect se datoreaza utilizarii necorespunzatoare, intretinerii defectuoase (de ex. piese blocate din cauza depunerilor de calcar) sau in cazul in care modificari sau reparatii au fost efectuate de catre persoane neautorizate de Philips. Limitari suplimentare ale garantiei, daca exista, pot fi gasite in manualul de utilizare al produsului.

 

Garantia comerciala nu acopera uzura normala a produsului. Prin uzura normala se intelege uzura ce rezulta in mod obisnuit ca urmare a utilizarii produsului conform instructiunilor.Nu se ofera garantie comerciala in cazul deteriorarilor provocate de utilizare incorecta si fara respectarea instructiunilor de folosire, curatare, utilizare, depozitare, exploatare, intretinere defectuoasa, in cazul interventiilor si/sau reparatiilor efectuate de persoane neautorizate Philips, precum si a defectiunilor survenite in urma catastrofelor naturale, descarcarilor electrice atmosferice, supratensiunilor din retea, contaminarii cu insecte, lichide si/ sau alte substante straine, folosirii in medii murdare sau cu praf sau orice alta cauza care nu poate fi atribuita in mod obiectiv producatorului.

 

NU se ofera garantie comerciala in cazul utilizarii produsului in alte scopuri decat UZ CASNIC!

 

 

PHILIPS DOMESTIC APPLIANCES ROMANIA S.R.L.

Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite. Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.
Sunt de acord Personalizez
Google
Facebook
Whiteimage