flanco valori

Black Friday, Black Friday 2019 sau Black Friday Romania 2019?

Oricum i-ai spune, ai ajuns unde trebuie. Evenimentul de cumparaturi al anului, cand gasesti cele mai tari oferte la sute de mii de produse din categoriile televizoare, telefoane mobile, electronice, laptopuri, monitoare, imprimante si alte produse IT, electrocasnice mari si electrocasnice mici, gadgeturi, produse de gaming, auto sau fitness, a demarat la Flanco in data de 26 octombrie si se incheie in 19 noiembrie.

Si daca tot am folosit sintagma ”eveniment de cumparaturi”, cine a adus totusi Black Friday in Romania? In ciuda zvonurilor, rumorilor si diverselor surse de ”fake news”, Flanco este primul retailer din Romania detinator al unei retele de magazine fizice si al unui magazin online care a venit cu ideea organizarii unei campanii speciale de vanzari in luna noiembrie, dupa modelul importat de pe piata nord-americana. Un Black Friday care sa se desfasoare atat in reteaua de magazine, cat si online.

Black Friday de o zi, de doua, de noua sau Black Friday o luna intreaga?

Ca initiator al Black Friday in Romania, Flanco n-a intentionat niciodata sa organizeze Black Friday pentru o singura zi din an. Piata romaneasca e foarte diferita de cea nord-americana, pe de o parte, iar pe de alta, nici nu stiam daca ideea va prinde. Flanco are o retea extinsa de magazine si o singura zi de cumparaturi ar fi creat mai putini oameni fericiti si mai multi oameni frustrati. Ceea ce ar fi fost total impotriva misiunii noastre, de a face vietile clientilor nostri mai usoare si mai frumoase.

Iata de ce in 2011, in primul an, am avut Black Friday incepand de vineri pana duminica. Dar nu a fost suficient nici macar un Black Friday pentru un sfarsit de saptamana. Asa ca ne-am ascultat clientii si ne-am repliat rapid: am organizat o campanie de Black Friday la care cat mai multi dintre ei sa poata lua parte.

Dar chiar daca Flaco a ajuns sa creada intr-o perioada mai extinsa de Black Friday decat cea gandita initial, nu credem intr-un Black Friday in fiecare saptamana cu numar impar din cursul anului. Sau intr-un Black Friday pentru zilele ploiase ori Black Friday de seara. Credem ca Black Friday trebuie sa fie o singura perioada din an, inaintea sarbatorilor de iarna, cand putem sa ne concentram eforturile pentru a le oferi clientilor cele mai bune oferte din an. Si vorbim de reduceri semnificative, de reduceri importante in Black Friday la produsele pe care le vindem in mod curent in timpul anului, nu la cai verzi pe pereti.

Ce ai de facut ca sa nu ratezi ofertele de Black Friday?

Vrei sa prinzi cele mai tari reduceri ale anului 2018? Misiune: Posibila! Cu conditia sa fii gata de actiune, desigur.
Etape obligatorii:

1. Iti faci cont pe flanco.ro, in cazul in care nu ai unul deja.

2. Iti salvezi in cont adresa de livrare. Sau verifici sa fie toate datele corecte in cea deja salvata.

3. Te abonezi la newsletter, ca sa fii la curent cu toate ofertele Flanco de Black Friday. Sau stai cu ochii pe contul de e-mail, daca esti deja abonat.

Daca ai bifat toate aceste lucruri, te felicitam: esti gata de misiune. Si nu ne ramane decat sa iti uram mult spor la cumparaturi de Black Friday!