Boiler electric Gorenje TGR 100, 100 l

ID: 61598 / COD: TGR100
Boiler electric Gorenje TGR 100, 100 l
Boiler electric Gorenje TGR 100, 100 l
Boiler electric Gorenje TGR 100, 100 l
Boiler electric Gorenje TGR 100, 100 l
Boiler electric Gorenje TGR 100, 100 l
Boiler electric Gorenje TGR 100, 100 l
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Boilerul electric Gorenje TGR 100 NGC6 este prevazut cu un rezervor din folie de otel de inalta calitate, emailat la 850°C. Dupa conectarea la reteaua de apa si curent electric boilerul este gata de utilizare. Prin rotirea comutatorului termostatului pe partea frontala a capacului de protectie, se selecteaza temperatura dorita a apei intre 25°C si 70°C. Ajustarea comutatorului in pozitia "eco" este cea mai economica. In acest caz, temperatura apei ar trebui sa fie de circa 55°C, secretia de calcar si pierderile termice se vor reduce prin ajustarea la o temperatura mai mare.
Functionarea elementelor de incalzire cu imersie electrica este indicata de lumina pilot. Elementul de incalzire cu imersiune intra in contact direct cu apa. Acesta este confectionat din cupru, garantand rezistenta sporita la coroziune și durata mare de viata. De asemenea, anodul de magneziu protejeaza rezervorul emailat impotriva coroziunii.
Pe perimetrul boilerului se afla un termometru integrat care indica temperatura apei. Termometrul indica temperatura din zona in care este montat, iar prin rotirea butonului de pe termostat se regleaza temperatura apei din partea de jos a boilerului. De aceea, aceste doua temperaturi pot fi diferite.
Atunci cand boilerul nu este utilizat pe o perioada mai lunga de timp, continutul acestuia trebuie protejat impotriva inghetului astfel incat curentul electric sa nu fie oprita, dar comutatorul termostatului sa fie ajustat la pozitia *. In aceasta pozitie, boilerul va mentine temperatura apei peste 10°C.
Specificatii
Tip produs:Boiler electric
Volum (l):100
Putere electrica (W):2000
Tip instalare:Vertical
Anod:magneziu
Tip control:Mecanic
Presiune de lucru:6 bar
Temperatura de lucru maxima (grd C):75
Termostat reglabil:Da
Altele:Numar utilizatori: 4-5 persoane
Timp incalzie 15-75gr: 3h 55min
Termometru monitorizare temp in interiorul boilerului
Grad protectie contra umiditatii:IP24
Dimensiuni
Garantie:24 luni
( Nota 5 / 3 review-uri )
Adauga reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
23.02.2015
Sunt foarte multumita de atitudinea si promptitudinea angajatilor ... au fost amabili si extrem d erapizi si seriosi, asta imi demonstreaza ca devenim in sfarsit o societate evoluata. Am mai fost si la alte firme, unde pentru faptul ca eram o femeie tanara si fara cunostinte tehnice...am fost tratata ca o retardata de catre niste baieti care se credeau profesori universitari in instalatii ... pretul e bun si astept cu interes sa vad si daca la montaj sunt la fel de eficienti...pana acum au fost ceas:)
01.04.2014
recomand tuturor care au nevoie , raport calitate pret excelent fata de bombele de la altii
31.10.2012
A fost usor de montat si este foarte bun.
Produse similare