OFERTA

"Catalog BLACK FRIDAY: reduceri absolute de pana la 80%"

Perioada de valabilitate: 17.11.2017 – 19.11.2017

TERMENE SI CONDITII

 

I. Oferta „CatalogBLACK FRIDAY: reduceri absolute de pana la 80%" („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila, in perioada 17.11.2017 – 19.11.2017 (inclusiv), in cadrul magazinelor Flanco si online www.pe flanco.ro, in limita stocului disponibil.

 

II. Oferta consta in aplicarea unor reduceri, de la 1 (unu)% pana la 80 (optzeci)%, la pretul de vanzare al acelor produse  care sunt semnalizate corespunzator (afise/etichete) la raft in cadrul magazinelor Flanco.

 

III. In conditiile prezentei Oferte, atat persoanele juridice, cat si persoanele fizice, nu vor putea achizitiona din magazinele Flanco mai mult de doua produse de acelasi tip, avand acelasi cod comercial/de producator atasat produsului. Flanco isi rezerva dreptul de a refuza sau anula vanzarile/comenzile care nu respecta aceste conditii.

 

IV. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco, indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la card de fidelitate, card cadou, alte carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) cu exceptia ofertelor de achizitie in rate mentionate la punctul V; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia de nicio alta reducere / discount / oferta in derulare in cadrul magazinelor Flanco, cu exceptia ofertelor de achizitie in rate.

 

V. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea unui anunt in acest sens in magazinele Flanco si pe site-ul www.flanco.ro.

 

VI. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

 

VII. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.