Ceas cu radio Philips AJ3200

ID: 112514 / COD: AJ3200/12
Ceas cu radio Philips AJ3200
Ceas cu radio Philips AJ3200
Ceas cu radio Philips AJ3200
Ceas cu radio Philips AJ3200
Ceas cu radio Philips AJ3200
Ceas cu radio Philips AJ3200
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Statii de incarcare universala si management facil al cablurilor
S-a terminat cu haosul de cabluri de pe noptiera. Acest radio cu ceas vine cu trei statii interschimbabile si pentru incarcarea dispozitivelor tale iPhone, Android sau altele. Foloseste cablul de conectare Apple Lightning sau cu 30 pini cu statia potrivita pentru iPhone si/sau statia micro USB inclusa pentru Android si altele. Odata ce cablul si statia sunt interconectate, andocheaza smartphone-ul si incepe imediat incarcarea. Chiar si firele sunt bine ascunse vederii.

Temporizator de standby pentru a adormi ascultand melodia preferata
Timerul Sleep va permite sa alegeti cata vreme doriti sa ascultati muzica sau un post de radio la alegere, inainte de a adormi. Este suficient sa setati limita de timp (pana la o ora) si sa selectati postul de radio pe care doriti sa-l ascultati pana ce adormiti. Aparatul de radio Philips va continua sa redea muzica pe durata de timp selectata, apoi va trece automat in modul Standby silentios si economic. Timerul Sleep va permite sa adormiti pe sunetele DJ-ului radio favorit, fara a fi nevoie sa numarati oi sau sa va ingrijorati la gandul consumului de curent electric.

Repetati alarma pentru reluare suplimentara
Pentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o functie de amanare. Daca alarma suna si doriti sa mai dormiti putin, apasati butonul Repetare alarma o data si culcati-va la loc. Dupa noua minute alarma va suna din nou. Puteti continua sa apasati butonul Repetare alarma la fiecare noua minute pana cand opriti alarma complet.

Alarma dubla pentru a va trezi astfel incat dumneavoastra si partenerul va puteti trezi la ore diferite
Sistemul audio Philips este furnizat cu doua ore de alarma. Setati o ora de alarma pentru trezirea dvs. si a doua ora pentru trezirea partenerului.

Treziti-va cu postul de radio preferat sau cu o sonerie
Treziti-va cu sunete de la postul radio preferat sau cu o sonerie. Pur si simplu setati soneria radioului cu ceas Philips pentru a va trezi cu postul de radio ascultat ultima data sau alegeti sa va treziti cu un sunet de sonerie. La ora trezirii, radioul cu ceas Philips va porni automat postul de radio sau va declansa soneria.

Tuner digital FM cu posturi presetate
Radioul FM digital ofera optiuni muzicale suplimentare colectiei de muzica pe sistemul audio Philips. Receptionati postul pe care doriti sa il presetati, apasati si mentineti apasat butonul de presetare pentru memorarea frecventei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteti accesa rapid postul de radio preferat fara a trebui sa cautati manual frecventele de fiecare data.
Caracteristici
Ceas electronic:Da
Atentionari:Alarma
Functii
Alarma snooze:Da
Afisaj
Indici afisaj:Ceas
Alimentare
Alimentare: Intrare CA
Tip baterie:2 x AA
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Pentru a putea scrie un review trebuie sa te autentifici.