HDD Seagate Barracuda 1TB, SATA 3

ID: 99748 / COD: ST1000DM003
HDD Seagate Barracuda 1TB, SATA 3
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.

Maximizeaza densitatile de stocare ale HDD-ului

Seagate Desktop HDD incorporeaza 340.000 de track-uri unice in lungimea unui singur inch. Aceasta densitate de stocare incredibila ofera noi capacitati si reduce costurile de consum a energiei. Tehnologia Seagate AcuTrac permite densitati de stocare cu citire precisa si scriere de dimensiune nano tracks de numai 75 de nanometri lungime!

Puterea celui mai bun

Seagate Desktop HDD este singurul mediu de stocare pentru toate aplicatiile desktop. Un singur mediu de stocare pentru toate nevoile, sustinut de 30 de ani de performante, fiabilitate si simplitate. - HDD-uri ce redus costuri si maresc spatiile de stocare - Tehnologia Seagate AcuTrac maximizeaza densitatile de stocare a HDD-ului.

Performante si calitate dovedite

HDD-urile Seagate Desktop sunt cele mai alese medii de stocare in materie de solutii de stocare desktop. Cu calitate constanta si inovatii ale performantelor imbunatatite, Seagate functioneaza perfect. In plus, Seagate Desktop HDDs sunt produse folosind cel mai sofisticat proces de productie din industrie, cu o atentie deosebita acordata mediului inconjurator.
Specificatii
Tip produs:HDD intern
Viteza de rotatie:7200 rpm
Capacitate:1 TB
Timp de acces (ms):8.5
Interfata:SATA 3
Buffer (mb):64 MB
Altele:Rata de transfer SATA: 600 MB/s
Greutate (Kg):0.400
Dimensiuni (W x D x H) mm:101.6 x 146.99 x 20.1 mm
Garantie:36 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare