Radio CD player Philips AZ127/12

ID: 115207 / COD: AZ127/12
Radio CD player Philips AZ127/12
Radio CD player Philips AZ127/12
Radio CD player Philips AZ127/12
Radio CD player Philips AZ127/12
Stoc epuizat
Pot fi comparate maximum 4 produse.
Reda discuri CD, CD-R si CD-RW
Philips este cunoscut pentru crearea de produse compatibile cu numeroase discuri disponibile pe piata. Acest sistem audio va permite sa va bucurati de muzica de pe CD, CD-R si CD-RW. CD-RW (compatibil cu CD-urile reinscriptibile) inseamna ca sistemul dvs. audio poate reda atat discuri inregistrabile (CD-R),cat si discuri reinscriptibile (CD-RW). Discurile CD-R pot fi inregistrate o singura data si pot fi redate de orice player audio de CD-uri, in timp ce discurile CD-RW pot fi inregistrate si reinregistrate de mai multe ori si pot fi redate doar de playerele CD audio compatibile.

Dynamic Bass Boost pentru bas profund si dramatic
Dynamic Bass Boost optimizeaza frecventele joase in functie de volum, prin simpla apasare a unui buton. De obicei, frecventele joase ale basului se pierd cand volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, functia Dynamic Bass Boost amplifica nivelul basului, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de un sunet consistent chiar si atunci cand reduceti volumul.

Redare aleatorie/Repetare CD pentru savurarea personalizata a muzicii
Functia „Redare aleatorie/Repetare” va ajuta sa iesiti din monotonia ascultarii muzicii redate intotdeauna in aceeasi ordine. Dupa incarcarea melodiilor preferate pe player, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati unul dintre modurile - „Redare aleatorie” sau „Repetare” pentru redarea melodiilor in ordine diferita. Savurati experienta muzicala diferita si unica de fiecare data cand porniti playerul.

Intrare audio pentru redarea muzicii portabile
Executati o singura conexiune si bucurati-va de toata muzica de pe dispozitive portabile si calculatoare. Conectati dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. In cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la iesirea pentru casti. Dupa conectare va puteti bucura direct de intreaga colectie de muzica, pe un set de difuzoare superioare. Philips ofera un sunet de calitate superioara.

Casetofon cu oprire automata
Caracteristici principale
Putere totala:2 W
Radio:FM
Medii redare:CD
Functie bass boost: Dynamic Bass Boost
Intrare casti:Da
Ecran:LCD
Altele
Altele:Baterie:6 x LR14
Sursa de alimentare retea: 220V - 240V
Telecomanda:Nu
Culoare:Argintiu
Greutate:2 kg
Dimensiune (W x H x D):300 x 240 x 133 mm
Garantie:24 luni
Produs fara review-uri.
Adauga primul reviewAnuleaza review
Acorda o nota produsului:
Produse similare