O F E R T A

“Primesti 10% extra-reducere pe loc la cumparaturi de peste 1500 de lei”

Perioada de valabilitate: 29.07 - 01.08.2020

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I

 

I. Oferta “ Primesti 10% extra-reducere pe loc la cumparaturi de peste 1500 de lei” (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila in perioada 29.07 - 01.08.2020, doar in magazinul Flanco din Iasi Kaufland Tudor, bulevardul Chimiei nr. 2.

 

II. Oferta consta in acordarea unei extra-reduceri de 10 (zece) % la cumparaturi de minumum 1500 de lei (valoare factura) realizate in magazinul Flanco din Iasi Kaufland Tudor, atat pentru plata numerar cat si pentru plata in rate.

III. Reducerea se acorda la facturi de minimum 1500 de lei, facturi ce pot include orice produs comercializat in magazinul Flanco din Iasi Kaufland Tudir, cu exceptia produselor aflate in campania Samsung Blue Friday, a cardurilor cadou si a serviciilor. Reducerea se aplica la maximum 2 produse cu acelasi cod pe factura.

Nu se acorda reducere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme.

Reducerea se acorda in limita stocului disponibil.

IV. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Ofertei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

V. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

 

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.