CAMPANIA

"15% extra-reducere pe loc la toate produsele”

Perioada de valabilitate: 16.10.2020-19.10.2020

 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

  1. Organizatorul campaniei 15% extra-reducere pe loc la toate produsele (denumita in continuare “Oferta”) este Flanco Retail S.A. (denumita in continuare “Organizator”) cu sediul social in Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 5, jud Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/513/2012, cod unic de inregistrare 27698631, reprezentata de Dragos Sirbu, in calitate de Director General.

 

  1. II.        Oferta “ 15% extra reducere pe loc la toate produsele (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila in perioada 16.10 - 19.10.2020, doar in magazinul Flanco din Valenii de Munte, bulevardul Nicolae Iorga, nr 30, Prahova.

 

  1. III.        Oferta consta in acordarea unei reduceri de 15 (cincisprezece) % pe loc la pretul de vanzare (pret la raft) al produselor in perioada Ofertei, comercializate in magazinul Flanco din Valenii de Munte, bulevardul Nicolae Iorga, nr 30, Prahova, atat pentru plata numerar cat si pentru plata in rate.

 

  1. IV.        Reducerea se acorda la achizitia oricarui produs comercializat in magazinul Flanco din Valenii de Munte, bulevardul Nicolae Iorga, nr 30, Prahova, cu exceptia cardurilor cadou si a serviciilor. Reducerea se aplica la maximum 2 produse cu acelasi cod pe factura.

 

 

  1. Nu se acorda reducere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme. Reducerea se acorda in limita stocului disponibil.

 

  1. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Ofertei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului din factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

 

  1. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

 

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.