REGULAMENTUL CAMPANIEI

 "Primesti 100 lei reducere la cumparaturi de minimum 1.000 lei”

 

 

  1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

Organizatorul campaniei "Primesti 100 lei reducere la cumparaturi de minimum 1.000 lei” (denumita in continuare “Campania”) este Flanco Retail S.A. (denumita in continuare “Organizator”) persoană juridică română cu sediul social în Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 5, jud. Ilfov, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J23/513/2012, cod unic de înregistrare RO27698631, reprezentată de Antonela Ciucasu, în calitate de Director Marketing.

 

  1. DURATA CAMPANIEI

 

Campania se va desfasura in perioada 30.06.2020 ora 00:00 - 31.08.2020 ora 23:59

 

ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Campania se va desfasura in magazinele fizice Flanco si in magazinul online flanco.ro

 

  1. DREPTUL LA PARTICIPARE

 

La Campanie poate participa orice persoana fizica (denumita in continuare “Participant”) care a participat la concursul „Cine stie, castiga vara” organizat de Vodafone Romania in perioada specificata la art. II.

 

IV.       PRODUSELE PARTICIPANTE

 

La campanie participa toate produsele comercializate in magazinele Flanco si in magazinul online flanco.ro, cu excepția celor aflate în situațiile enumerate în art. VI lit. c.

 

  1. MECANISMUL CAMPANIEI

 

Pentru a beneficia de Oferta in magazinele fizice, salveaza codul pe telefonul tau mobil si prezinta-l consultantului de vanzari. Pentru a beneficia de oferta pe flanco.ro, utilizeaza codul in cosul de cumparaturi la sectiunea cupon de reducere. Codul este valabil pana la data de 31 august 2020.

 

 

VI.       REGULAMENTUL CAMPANIEI

 

Regulamentul Campaniei este disponibil, in mod gratuit, online pe flanco.ro si in magazinele fizice Flanco

 

Clauze speciale:

 a) Reducerea se acorda la achizitia oricarui produs comercializat in magazinele Flanco sau online pe flanco.ro, cu exceptia cardurilor cadou si a serviciilor comercializate de Flanco.

 b) Nu se pot cumula mai multe vouchere pentru aceeasi tranzactie (un voucher poate fi utilizat pentru o singura tranzactie de minimum 1000 lei, 2 vouchere pot fi utilizate pentru 2 tranzactii independente, fiecare de cate minimum 1000 lei)

 c) Nu se acorda reducere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme.

 d) Reducerea se cumulează cu alte oferte promoționale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de preț acordate de Flanco Retail S.A., cu excepția produselor cu prețuri promoționale prezentate în cataloagele Flanco, valabile la data folosirii codului de reduceri.

 e) In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Campaniei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata efectiv de catre client, respectiv pretul produsului de la raft din momentul achizitiei minus valoarea reducerii.

 f) Pentru articole și pachete promoționale, toate produsele și/sau serviciile incluse trebuie returnate împreună. Dacă un serviciu inclus în promoție și/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promoțional) sau dacă promoția și/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrală de vânzare a acelui serviciu și/sau articol nerambursabil va fi dedusă din valoarea rambursată. Când un pachet este cumpărat și doar o parte din el este returnată, reducerea pentru pachet este pierdută și, din valoarea rambursată, va fi dedusă și reducerea acordată pentru achiziționarea pachetului

 

VII.       FORTA MAJORA

 

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerate de raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

 

VIII.       INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Campania, dar nu inainte de a anunța publicul prin afisarea în magazine si pe site-ul flanco.ro.

 

IX.       PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Prin utilizarea codului de reducere în magazinele fizice sau online pe flanco.ro, participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul oferirii produselor comercializate de Flanco. Această prelucrare are care temei art. 6 alin. 1 lit. b (executarea unui contract) și lit. b (îndeplinirea unei obligații legale) din Regulamentul RGPD.

 

Informațiile privind prelucrarea datelor personale pentru cumpărăturile din magazinele fizice sunt disponibile în orice magazin Flanco, iar cele privind prelucrarea datelor personale pentru cumpărăturile online de pe flanco.ro sunt disponibile la adresa https://www.flanco.ro/prelucrarea-datelor-personale.

 

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Flanco prin:

 

a.    Trimiterea unui e-mail la adresa data.protection@flanco.ro

 

  1. Trimiterea solicitarii prin curier/posta la adresa: Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-25, Parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, et. 5, jud. Ilfov, in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

 

  1. CONTESTATII

 

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa / trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzeci si opt) de ore de la producerea evenimentului reclamat. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea acestui termen nu va fi luata in considerare. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 

XI.       ALTE REGLEMENTARI

 

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv, dar fara a se limita la descalificarea Participantului la Campanie.

 

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cause care nu depend direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet, s.a

 

 

 

FLANCO RETAIL S.A.

 

Prin Antonela Ciucasu

 

Director Marketing

 

Flanco Retail S.A.