O F E R T A

"10% extra-reducere pe loc la orice electrocasnic mare

Perioada de valabilitate: 08.12.2017-10.12.2017

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta „10% extra-reducere pe loc la orice electrocasnic mare(denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 08.12.2017-10.12.2017,inclusiv, la achizitia unui electrocasnic mare* exceptand cele din brandurile Arctic si Beko, produse comercializate in doar in magazinele fizice Flanco (exceptand site-ul www.flanco.ro),in limita stocului disponibil.   

 

*Lista electrocasnice mari:   

Aparate frigorifice

Masini de spalat rufe si vase

Uscatoare de rufe

Aragazuri

Hote

Incorporabile

Cuptoare cu microunde

  

II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 10 (zece)% la orice electrocasnic mare, produsecomercializate in magazinele fizice Flanco, exceptand site-ul www.flanco.ro, in limita stocului disponibil. Reducerea se aplica din pretul afisat la raft al fiecarui produs.     

 

III. Aceasta Oferta se poate cumula cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., exceptand campaniile de tip „shopping night” origanizate de centrele comerciale.

 

IV.Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii. Orice cumparator care opteaza pentru returnarea produsului achizitionat din magazinele Flanco se presupune ca a citit, inteles si acceptat prezentele termene si conditii.

 

V. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher/ cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului / a reducerii

 

VI. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si online pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.