O F E R T A

"20% extra-reducere pe loc la orice electrocasnic mare

Perioada de valabilitate: 26.09.2017-30.09.2017 

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta „20% extra-reducere pe loc la orice electrocasnic mare(denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 26.09.2017-30.09.2017,inclusiv, la achizitia unui electrocasnic mare*, produse comercializate doar in magazinele Flanco exceptand magazinul online www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.   

 

*Lista electrocasnice mari:   

Aparate frigorifice

Masini de spalat rufe

Masini de spalat vase

Uscatoare de rufe

Aragazuri

Hote

Plite incorporabile

Cuptorare incorporabile

Cuptoare cu microunde

Espressoare incorporabile

  

II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 20 (douazeci)% la orice electrocasnic mare, produse comercializate doar in magazinele Flanco exceptand magazinul online www.flanco.ro, in limita stocului disponibil. Reducerea se aplica din pretul afisat la raft al fiecarui produs.     

 

III. Aceasta Oferta se poate cumula cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare); asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate in magazinele Flanco si online pe www.flanco.ro.

 

IV.Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului

 

V. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si online pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.