O F E R T A

"50% reducere la orice plita Hotpoint cumparata impreuna cu orice cuptor incorporabil Hotpoint din oferta” 

Perioada de valabilitate: 31.05.2017-13.06.2017

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta "50% reducere la orice plita Hotpoint cumparata impreuna cu orice cuptor incorporabil Hotpoint din oferta (denumita in cele ce urmeaza „Oferta”) este valabila, in perioada 31.05.2017-13.06.2017, pentru produsele din Anexa 1 la prezentul regulament, produse comercializate in reteaua de magazine Flanco si online, pe site-ul www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.       

    

II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de pana la 50 (cincizeci)% la plitele Hotpoint achizitionate impreuna cu un cuptor incorporabil Hotpoint din Oferta (Anexa 1) in reteaua de magazine Flanco si online, pe site-ul www.flanco.ro in limita stocului disponibil.

 

III. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand oferta de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia si de alte reduceri / discount-uri / oferte promovate exceptand oferta de rate.

 

IV. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

V. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii. Orice cumparator care opteaza pentru returnarea produsului achizitionat din magazinele Flanco se presupune ca a citit, inteles si acceptat prezentele termene si conditii.

 

 VI. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher/ cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului / a reducerii

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.

 

ANEXA 1 LA O F E R T A

"50% reducere la orice plita Hotpoint cumparata impreuna cu orice cuptor incorporabil Hotpoint din oferta”

Perioada de valabilitate: 31.05.2017-13.06.2017

 

Produsele care genereaza Oferta sunt:

ID_Produs

Produs

112245

PLITA INCORPORABILA GAZ HOTPOINT PKL 641 IX/HA

112249

PLITA INCORPORABILA GAZ HOTPOINT TQG 641 HA(BK) EE

112242

PLITA INCORPORABILA INDUCTIE HOTPOINT KIU 642 F B

112244

PLITA INCORPORABILA GAZ HOTPOINT FTGHG 641 D/HA(BK)

 

Produsele care beneficiaza de Oferta sunt:

ID_Produs

Produs

112462

CUPTOR INCORPORABIL HOTPOINT FA 4 841 JC BL HA

112499

CUPTOR INCORPORABIL HOTPOINT FA2 540 H IX HA

112218

CUPTOR INCORPORABIL HOTPOINT FI6 874 SP IX HA

117138

CUPTOR INCORPORABIL HOTPOINT FI4 854 C IX HA