OFERTA

"BLACK FRIDAY: reduceri pe banda rulanta de pana la 80%"

Perioada de valabilitate: 1.11.2016 – 20.11.2016

TERMENE SI CONDITII

 

I. Oferta „BLACK FRIDAY: reduceri pe banda rulanta de pana la 80%" („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila, in perioada 1.11.2016 – 20.11.2016 (inclusiv), in cadrul cadrul magazinului on-line www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.

 

II. Oferta consta in aplicarea unor reduceri, de pana la 80%, la pretul de vanzare al acelor produse  care sunt semnalizate corespunzator (buline) on-line www.flanco.ro.

 

III. In conditiile prezentei Oferte, atat persoanele juridice, cat si persoanele fizice, nu vor putea achizitiona din cadrul magazinului on-line www.flanco.ro mai mult de 2 (doua) produse de acelasi tip, avand acelasi cod comercial/de producator atasat produsului. Flanco isi rezerva dreptul de a refuza sau anula vanzarile/comenzile care nu respecta aceste conditii.

 

IV. In cazul efectuarii unei comenzi pe www.flanco.ro, factura se va emite pe baza datelor furnizate de catre CLIENT in procesul de creare CONT. Flanco nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea unor date incorecte, incomplete si/sau neadevarate la momentul crearii CONTULUI si la data plasarii COMENZII de catre CLIENT/UTILIZATOR. Recomandam CLIENTILOR/UTILIZATORILOR sa verifice datele furnizate Flanco in baza carora se va emite factura aferenta COMENZILOR.

 

V. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco, indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la card de fidelitate, card cadou, alte carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare); asadar, clientul care opteaza pentru aceasta Oferta nu va putea beneficia de nicio alta reducere / discount / oferta in derulare in cadrul magazinelor Flanco sau on-line pe www.flanco.ro.

 

VI.Termenele si conditiile prezentei Oferte prevaleaza fata de Termenii si Conditiile magazinului on-line www.flanco.ro. 

 

VII. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea unui anunt in acest sens in magazinele Flanco si pe site-ul www.flanco.ro.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.