O F E R T A

“Primesti 15% extra reducere la produsele din categoriile selectate”

Perioada de valabilitate: 18.10.2017 – 25.10.2017

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

 

I. Oferta “ Primesti 15% extra reducere la produsele din categoriile selectate” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 18.10.2017 – 25.10.2017 inclusiv, pentru achizitia unui produs din categoriile selectate, comercializat doar in reteaua de magazine Flanco, cu exceptia magazinului online www.flanco.ro, in limita stocului disponibil.     


II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 15 (cincisprezece) % la pretul de vanzare (pret la raft in magazin) al oricarui produs din categoriile participante, in perioada Ofertei, comercializat doar in reteaua de magazine Flanco, cu exceptia magazinului online www.flanco.ro.

Categorii participante:

-       Electrocasnice mari Whirlpool (incorporabile, aragazuri, masini de spalat rufe si vase, uscatoare, aparate frigorifice, hote si cuptoare cu microunde)

-       Televizoare Samsung

-       Telefoane Huawei

 

III. Aceasta Oferta se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de Flanco Retail S.A., indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare) exceptand oferta de rate; asadar, clientul care opteaza pentru aceasta

Reducerea nu se aplica pentru facturile de avans si proforme si nici pentru achizitionare de servicii (garantii, transport, etc.)

 

IV. Flanco Retail S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea online pe site-ul www.flanco.ro.

 

V. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vânzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Când un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii. Orice cumparator care opteaza pentru returnarea produsului achizitionat din magazinele Flanco se presupune ca a citit, inteles si acceptat prezentele termene si conditii.

 

VI. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea unui voucher/ cu reducere, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea voucherului / a reducerii

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.