O F E R T A

“Primesti 15% reducere pe loc la toate produsele expuse in Craiova Mercur”

Perioada de valabilitate: 15.06.2017-25.06.2017

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I 

 

I. Oferta“Primesti 15% reducere pe loc la toate produsele expuse”(„denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 15.06.2017-25.06.2017 la achizitia oricarui produs expus, comercializat in magazinul Flanco Craiova Mercur din Calea Unirii, Nr. 14, in limita stocului disponibil.


II. Oferta consta in acordarea unei reduceri de 15 (cincizecisprezece) % pe loc la pretul de vanzare (pret la raft,) al produselor expuse in perioada Oferteicomercializate in magazinul Flanco Craiova Mercur din Calea Unirii, Nr. 14, in limita stocului disponibil in magazin.


III. Reducerea se acorda la achizitia oricarui produs expus in magazinul Flanco Craiova Mercur din Calea Unirii, Nr. 14, cu exceptia cardurilor cadou si a serviciilor. Reducerea se aplica la maxim 2 produse cu acelasi cod pe factura.

Nu se acorda reducere pentru facturile de avans in vederea unor achizitii viitoare sau pentru facturile proforme.

Reducerea nu cumuleaza cu alte vouchere active in perioada 15.06.2017-25.06.2017.

Reducerea se acorda in limita stocului disponibil in magazinul Flanco Craiova Mercur din Calea Unirii, Nr. 14 in  perioada Ofertei.

 

IV. In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada Ofertei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de la raft al produsului minus valoarea reducerii. Clientul nu poate opta pentru inlocuirea produsului, ci doar pentru returnarea sumei achitate.


V. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv  in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine.

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.