Regulament

"Program de fidelitate Mereu Flanco"

In perioada determinata 20 – 21.11.2017

TERMENE SI CONDITII

 

I. Regulamentul “Program de fidelitate Mereu Flanco” („denumita in cele ce urmeaza Regulament”) nu este valabil in perioada 20 – 21.11.2017 (inclusiv),in cadrul magazinelor Flanco de pe teritoriul Romaniei (“Magazinele Flanco”),si pe site-ul www.flanco.ro. Regulamentul se regaseste pe www.flanco.ro.

 

II. Regulamentul consta in sistarea programului de fidelitate in perioada 20-21.11.2017. In aceasta perioada nu se vor face carduri noi, nu se vor acumula puncte si nici nu vor putea fi folosite punctele acumulate anterior acestei perioade.

 

III. Regulamentul este valabil pentru toti clientii Flanco, atat persoane fizice cat si persoane juridice.

 

IV. Regulamentul este valabil in:

  • Site-ul Flanco.ro
  • Magazinele Flanco

 

VII. In conditiile prezentului Regulament, nu se vor putea inregistra carduri noi in perioada 20-21.11.2017.

Posesorii de card de fidelitate care doresc sa beneficieze de punctele de fidelitate acumulate, le pot utiliza dupa data de 21.11.2017. Punctele aferente tranzactiilor de dupa data de de 21.11.2017 se vor acumula in contul de fidelitate al clientilor.

 

VI. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si pe site-ul www.flanco.ro .

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.