Regulamentul Oficial al Campaniei „Bucurie intr-o ceasca”

Perioada de valabilitate: 23.10.2017-31.01.2018

T E R M E N E  S I   C O N D I T I I Nestlé Romania S.R.L, Divizia Nespresso, avand sediul in Bucuresti, Str. George Constantinescu nr. 3, Sc. A, Et. 7, Sector 2, Cod Unic de Inregistrare 8184502, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J40/10813/2010, operator de date cu caracter personal in baza Notificarii ANSPDCP nr. 2168, cont bancar RO71CITI0000000724652158, aduce la cunostinta clientilor/ potentialilor clienti, termenii si conditiile Campaniei „Bucurie intr-o ceasca” („Regulamentul Oficial”).   
 
Campania „Bucurie intr-o ceasca” se desfasoara in perioada 23 octombrie 2017 – 31 ianuarie 2018 si presupune acordarea unui cupon cadou la achizitionarea oricarui aparat de cafea Inissia, Essenza Mini, Pixie, CitiZ, CitiZ&milk, Lattissima, Expert, Expert&milk sau Creatista Plus in perioada 23 octombrie – 14 ianuarie 2018, conform distinctiilor prezentate mai jos, in functie de modelul aparatului de cafea achizitionat si conform procedurii stabilite in functie de canalul de distributie din care este achizitionat aparatul de cafea Nespresso:
 
- La achizitionarea unui aparat de cafea Inissia sau Essenza Mini clientul va primi un cupon cadou in valoare de 110 RON (TVA inclus).

- La achizitionarea unui aparat de cafea Pixie sau CitiZ clientul va primi un cupon cadou in valoare de 180 RON (TVA inclus)

- La achizitionarea unui aparat de cafea Lattissima, CitiZ&Milk, Expert, Expert&milk sau Creatista Plus, clientul va primi un cupon cadou in valoare de 280 RON (TVA inclus).  
 
Campania este valabila doar pentru achizitionarea aparatelor din sistemul de distributie Nespresso, alcatuit din canalele proprii Nespresso si in magazinele partenere, asa cum sunt definite mai jos.
 
A. Canalele proprii Nespresso:

- Nespresso Boutique, din Calea Dorobanti nr. 210, sector 1, Bucuresti

- Punctele de vanzare Nespresso, respectiv:
          o Punctul de vanzare Nespresso din Baneasa Shopping City, la parter
          o Punctul de vanzare Nespresso din AFI Palace Cotroceni, culoarul Champs-Élysées

- Magazinul online Nespresso www.nespresso.com

- Aplicatia Nespresso pentru mobil (disponibila pentru iPhone®, iPad®, AndroidTM)

- Centrul de Relatii cu Clientii (disponibil la 0 800 008 300, apel gratuit din orice retea)  
 
B. Reteaua Flanco:
 
o Flanco Baneasa Shopping City Bucuresti
o Flanco Promenada Mall Bucuresti
o Flanco Sun Plaza Mall Bucuresti
o Flanco Mega Mall Bucuresti

Incepand cu luna Noiembrie 2017 se activeaza si locatiile:
o Constanta Vivo,
o Ploiesti Carrefour,
o Arad Kaufland,
o Iasi Iulius Mall.
 
o Magazinul online www.flanco.ro  

Cupoanele cadou pot fi folosite exclusiv pentru achizitionarea de capsule de cafea Nespresso pana la data de 31 ianuarie 2018 in canalele proprii Nespresso, astfel cum acestea sunt detaliate mai sus.
 
Valoarea cuponului cadou poate fi utilizata doar pentru achizitionarea capsulelor de cafea. Aceasta valoare nu poate fi transferata in contul clientului si nu poate fi transformata in numerar. Cuponul cadou trebuie utilizat pentru o singura comanda. In cazul in care valoarea comenzii se afla sub pragul cuponului cadou, de 110 RON, 180 RON sau 280 RON, diferenta nu poate fi folosita pentru efectuarea unei noi comenzi.
 
Pentru a beneficia de cuponul cadou este necesara respectarea urmatoarelor cerinte, in functie de canalul din care ati achizitionat aparatul de cafea Nespresso:
 
a. Pentru achizitionarea aparatului de cafea din Nespresso Boutique in perioada 23 octombrie 2017 – 14 ianuarie 2018, utilizarea cuponului cadou se va face astfel:
       - Pe loc, in Nespresso Boutique: Comandati capsulele de cafea preferate in functie de valoarea aferenta cuponului cadou, iar Specialistul Nespresso va aplica automat cuponul cadou.
       - La urmatoarea comanda, in Nespresso Boutique: Prezentati codul promotional si numarul de Membru al Clubului, scrise de Specialistul Nespresso pe cuponul cadou, la achizitionarea aparatului de cafea si comandati capsulele de cafea preferate.
       - Online: in momentul efectuarii comenzii online, completati casuta dedicata cu codul promotional scris pe cuponul cadou primit la achizitionarea aparatului. Utilizarea cuponului cadou este posibila pentru un singur aparat. in cazul in care ati achzitionat mai multe aparate de cafea, va rugam sa va adresati specialistilor din Nespresso Boutique sau Centrului de Relatii cu Clientii. in momentul efectuarii comenzii utilizati adresa de e-mail folosita la inregistrarea contului de Membru al Clubului si la achizitionarea aparatului de cafea.
       - Prin Centrul de Relatii cu Clientii : Pentru a beneficia de cadoul exclusiv, va rugam sa prezentati codul promotional si numarul de Membru al Clubului, scrise pe cuponul cadou la achizitionarea aparatului de cafea.

b. Pentru achizitionarea aparatului de cafea din magazinul online, pe www.nespresso.com sau prin aplicatia Nespresso pentru mobil, disponibila pentru iPhone, iPad sau Android in perioada 23 octombrie 2017 – 14 ianuarie 2018, utilizarea cuponului cadou se va face astfel:
       - Online, pe loc: in momentul efectuarii comenzii online ce include achizitionarea unui aparat, va rugam sa adaugati in aceeasi comanda si capsule de cafea de valoarea cuponului cadou iar cadoul exclusiv va fi aplicat automat. in cazul in care valoarea capsulelor de cafea selectate este mai mica decat valoarea cuponului cadou, cadoul exclusiv nu va fi aplicat, astfel va rugam sa adaugati capsule de cafea de o valoare minima cu cea a cadoului exclusiv. in cazul in care valoarea capsulelor de cafea selectate este mai mare decat valoarea cuponului cadou, diferenta va fi adaugata sumei de plata a contului dumneavoastra.  Utilizarea cuponului cadou este posibila pentru un singur aparat, astfel daca doriti sa achizitionati mai multe aparate, efectuati cate o comanda cu cate un aparat de cafea pentru a beneficia de cadoul exclusiv. in perioada promotiei, unui singur client i se pot acorda un numar maxim de 5 cupoane, chiar daca se achizitioneaza mai mult de 5 aparate de cafea si indiferent de canalul din care se achizitioneaza aparatele de cafea. in cazul in care ati achzitionat mai multe aparate de cafea, va rugam sa va adresati specialistilor din Nespresso Boutique sau Centrului de Relatii cu Clientii.
       - Online, intr-o comanda ulterioara: dupa ce ati efectuat comanda ce include aparatul de cafea, veti primi un e-mail cu un cod promotional si numarul de Membru al Clubului Nespresso. Pentru a utiliza acest cod, efectuati o noua comanda si completati casuta dedicata cu codul promtional. Cosul dumneavoastra va fi debitat automat cu suma aferenta valorii cuponului cadou. in momentul efectuarii comenzii utilizati adresa de e-mail folosita la inregistrarea contului de Membru al Clubului si la achizitionarea aparatului de cafea.  Utilizarea cuponului cadou este posibila pentru un singur aparat. in cazul in care ati achzitionat mai multe aparate de cafea, va rugam sa va adresati specialistilor din Nespresso Boutique sau Centrului de Relatii cu Clientii.
       - in Nespresso Boutique: Pentru a beneficia de cadoul exclusiv, va rugam sa prezentati codul promotional si numarul de Membru al Clubului, primite pe e-mail.
       - Prin Centrul de Relatii cu Clientii : Pentru a beneficia de cadoul exclusiv, va rugam sa prezentati codul promotional si numarul de Membru al Clubului, primite pe e-mail la achizitionarea aparatului de cafea.
 
c. Pentru achizitionarea aparatului de cafea prin Centrul de Relatii cu Clientii in perioada 23 octombrie 2017 – 14 ianuarie 2018, utilizarea cuponului cadou se va face astfel:
       - Pe loc, prin Centrul de Relatii cu Clientii : Comandati capsulele de cafea preferate in functie de valoarea aferenta cuponului cadou, iar Specialistul Nespresso va aplica automat cuponul cadou.
       - La urmatoarea comanda, prin Centrul de Relatii cu Clientii: Utilizati codul promotional si numarul de Membru al Clubului Nespresso primite pe e-mail la achizitionarea aparatului de cafea si comandati capsulele de cafea preferate.
       - in Nespresso Boutique: Pentru a beneficia de cadoul exclusiv, va rugam sa prezentati codul promotional si numarul de Membru al Clubului Nespresso primite pe e-mail la achizitionarea aparatului de cafea.
       - Online: in momentul efectuarii comenzii online, completati casuta dedicata cu codul promotional si numarul de Membru al Clubului, primite pe e-mail la achizitionarea aparatului de cafea. in momentul efectuarii comenzii utilizati adresa de e-mail folosita la inregistrarea contului de Membru al Clubului si la achizitionarea aparatului de cafea.  Utilizarea cuponului cadou este posibila pentru un singur aparat. in cazul in care ati achzitionat mai multe aparate de cafea, va rugam sa va adresati specialistilor din Nespresso Boutique sau Centrului de Relatii cu Clientii.
 
d. Pentru achizitionarea aparatului de cafea din magazinele partenere (mentionate mai sus sau pe www.nespresso.com) in perioada 23 octombrie 2017 – 14 ianuarie 2018, utilizarea cuponului cadou se va face astfel:
       - in Nespresso Boutique: Prezentati cuponul cadou (primit la achizitionarea aparatului),completat cu datele personale, pe care sa fie lipit autocolantul cu seria aparatului achizitionat ( lipit pe tavita de picurare a aparatului),alaturi de factura originala ce atesta achizitionarea unui aparat numai din sistemul Nespresso in perioada campaniei.
       - Prin Centrul de Relatii cu Clientii: Trimiteti la adresa de e-mail nespresso.romania@nespresso.com factura care atesta achizitionarea unui aparat numai din sistemul Nespresso in perioada campaniei si cuponul cadou aferent campaniei, completat cu datele personale, pe care sa fie lipita seria aparatului achizitionat. Documentele pot fi trimise in format jpg sau pdf, dimensiunea mesajului nu trebuie sa depaseasca 5 MB. Centrul de Relatii cu Clientii analizeaza si valideaza documentele transmise in 48 de ore de la transmiterea acestora (in timpul programului de lucru afisat pe website www.nespresso.com),apoi contacteaza in termen de 24 de ore membrul Clubului Nespresso care a transmis cererea pentru a inregistra comanda in care se utilizeaza cuponul cadou.  
 
Comanda in care este utilizat cuponul cadou se proceseaza in baza termenelor de cumparare in vigoare.
Nespresso nu este responsabil pentru pierderea/ deteriorarea/ expirarea cuponului cadou.  

Cuponul cadou poate fi utilizat doar in tara din care a fost achizitionat aparatul de cafea.  
 
Cuponul cadou este transferabil, cu conditia respectarii regulilor stipulate in acest document privind campania „Bucurie intr-o ceasca”.
 
in perioada promotiei unui singur client i se pot acorda un numar maxim de 5 cupoane, chiar daca se achizitioneaza mai mult de 5 aparate de cafea si indiferent de canalul din care se achizitioneaza aparatele de cafea.  
 
Pentru a afla mai multe detalii despre modul de utilizare a cupoanelor cadou primite, precum si despre conditiile de plata si de livrare, sau despre politica de confidentialitate, va rugam sa vizitati www.nespresso.com, sau sa contactati Centru de Relatii cu Clientii.
 
Livrare gratuita
 
Beneficiati de livrare gratuita pentru orice comenzi efectuate in perioada 23 octombrie 2017 – 14 ianuarie 2018, in urmatoarele canale Nespresso: prin magazinul online www.nespresso.com, prin intermediul aplicatiilor Nespresso, disponibile pentru iPhone®, iPad®, AndroidTM sau prin Centrul de Relatii cu Clientii. Livrarea se va efectua la adresa indicata, prin servicii de curierat.  
 
CONFIDENTIALITATEA DATELOR

(1) Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale participantilor la prezenta Campanie in conformitate cu Legea nr. 677/2001, in calitate de operator date cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168.

(2) Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori care si-au dat acordul explicit si neechivoc. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor participantilor. La cererea expresa a castigatorului, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Str. George Constantinescu nr. 3, sc A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

(3) Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Codul numeric personal, precum si Seria BI/CI vor fi colectate doar in cazul castigatorilor unor premii cu valoare care depaseste 600 RON, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 - Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa in Ordinul 2017/2005 publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006.

(4) Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12),dreptul de acces la date (art.13),dreptul la interventie asupra datelor (art. 14),dreptul la opozitie (art. 15),dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

(5) Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre societatea Nestlé Romania SRL, cu sediul pe Str. George Constantinescu nr. 3, sc A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului.

(6) Urmatoarele date vor fi colectate de la toti participantii: nume, prenume, adresa, numar de telefon,adresa de e-mail.

(7) Organizatorul le poate solicita participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.  
 
Aceasta oferta nu poate fi utilizata simultan cu alte oferte promotionale sau reduceri oferite de Nespresso.
 
Nespresso isi rezerva dreptul de a refuza tentativele de utilizare a cupoanelor cadou prin care se incearca incalcarea acestor termeni si conditii.
 
Nu pot beneficia de promotia Nespresso „Bucurie intr-o ceasca” urmatoarele categorii de persoane:  
- angajatii companiei Nestlé Romania S.R.L. si ai distribuitorilor acesteia;
- angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si functionarea Clubului Nespresso;
- rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie).
 
Nespresso isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul website-ului www.nespresso.com. Pentru aducerea la cunostinta publicului, Termenii si Conditiile campaniei vor fi publicate si vor fi disponibile in mod gratuit oricarei persoane interesate pe website-ul www.nespresso.com, sectiunea Mentiuni Legale, in Nespresso Boutique si in magazinele in perioada campaniei, 23 octombrie 2017 – 31 ianuarie 2018.