Folosind Bonus Card beneficiezi de rate fara dobanda!


Pentru a plati online cu cardul, selectati modalitatea de plata "BonusCard Garanti" din procesul de comanda si 4, 15 rate fara dobanda. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Garanti Bank, prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

Cardul de credit multifunctional

•  Bonus Card, primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, iti ofera posibilitatea de a face cumparaturi la orice comerciant din tara sau strainatate care afiseaza sigla MasterCard sau Visa.

•  Bonus Card are atasat un credit de consum preaprobat, gata de a fi folosit pana la 36 de rate cu o dobanda avantajoasa, disponibil imediat in locatiile comerciantilor parteneri.

•  Atunci cand utilizezi Bonus Card poti castiga bonus pe care ulterior il poti folosi pentru cumparaturi gratuite la Flanco.

 

  • Alo Garanti 0800 80 1234 sau +40 21 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retele de telefonie) Suna la Alo Garanti, lasa numele, prenumele si numarul tau de telefon si un Agent de Vanzari GarantiBank te va contacta.
  • 072AIBONUS

Trimite un SMS cu nume, prenume si oras la numarul de telefon 072AIBONUS (tarif normal) si un Agent de Vanzari GarantiBank te va contacta in cel mai scurt timp.