OFERTA

 „Trimite sms la numarul 1768 cu adresa de email”

Perioada de valabilitate: 25.04.2017-26.04.2017

TERMENE SI CONDITII

 

 

I. Oferta “Trimite sms la numarul 1768 cu adresa de email” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila in perioada 25.04.2017-26.04.2017 (inclusiv).

 

II. Oferta consta in acordarea a 3000 (trei mii) de puncte de fidelitate cadou de catre Flanco in contul de fidelitate Mereu Flanco al clientilor care trimit sms gratuit la numarul 1768 cu adresa de email

 

III. Cele 3000 de puncte se acorda clientilor persoane fizice care corespund urmatoarelor  criterii:

  • Si-au generat un card de fidelitate Mereu Flanco, in lunile februarie si martie 2017.
  • Au furnizat un numar de telefon mobil valid la inscrierea in program si nu au frunizat o adresa de email.
  • Trimit sms gratuit la numarul 1768 cu adresa de email.

 

IV. Reducerea se acorda doar in baza cardului sau a seriei cardului de fidelitate al clientului.

 

V. Cele 3000 de puncte de fidelitate vor fi incarcate pana la finalul lunii aprilie 2017. Acestea pot  fi folosite in perioada 01.05.2017-31.05.2017 pentru achizitii din magazinele Flanco de pe teritoriul Romaniei sau de pe Flanco.ro.

100 (o suta) de puncte de fidelitate valoreaza 1 (unu) leu conform regulamentului programului Mereu Flanco.

Posesorii de card de fidelitate pot utiliza, la efectuarea tranzactiei, punctele de fidelitate acumulate in cont pana la momentul campaniei.

 

VI. Punctele nu se utilizeaza pentru achizitii de carduri tip gift card si nici pentru servicii (garantii, transport, etc.)

Punctele nu se utilizeaza sau acumuleaza pentru facturile de avans.

 

VII.  In cazul returnarii unui produs achizitionat in perioada ofertei, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii. Daca cele 3000 de puncte au fost deja utilizate, in cazul returului acestea nu vor fi mai fi incarcate in contul clientului.

 

VIII.  Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului.

 

IX. Flanco isi rezerva dreptul de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana. Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate.

 

X. Flanco nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a particip─ârii la acesta Oferta.

 

XI. Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Flanco, inclusiv prezenta Oferta, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite.

 

XII. Flanco isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in magazine si pe site-ul www.flanco.ro .

 

S.C. FLANCO RETAIL S.A.